• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Formalności przed wyjazdem

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Formalności przed wyjazdem

• Formalności przed wyjazdem
  • Re: Formalności przed wyjazdem

kamysia > 23-06-2009, 11:31

/

dominikan@ > 23-06-2009, 20:10

Ja tez biore leki na tarczyce i jakoś po solarce nic mi się nie dzieje. Aga tarczyca jak tarczyca ale jeśli ty masz problemy z sercem to juz wogole nie powinnas chodzic na solarium. Powracając do zatrzasniecia sie to 2 razy sie zatrzasnelam ale darlam jape - cale solarium mnie slyszalo

Co do sprayu to nigdy z tego nie korzystalam ale jak dla mnie to jest samoopalacz a po samoopalaczu mam niestety złe wspomnienia wiec za samoopalacz w sprayu DZIĄKUJE BARDZO!

agulka > 23-06-2009, 20:13

niestety na moich jest wyraznie napisane, zeby unikac solarium i ogolnie lezenia na sloncu. na sercowych tez, wiec ja w ogole sie zamkne w piwnicy i spedze lato w ciemnosciach

zreszta zle sie czuje na sloncu - ostatnio mielismy serie upalow i fatalnie to znioslam.

maria_kujpom > 28-07-2009, 14:44

Hmmm... Chyba powinnam zaczac od stwierdzenia, ze uzaleznilam sie od czytania tego forum w skutek czego musiałam się zarejestrowac. Dowiedziałam sie wielu waznych rzeczy min. w ambasadzie jest jeden przystojny konsul, amerykanie to niedbający o swoje zdrowie intymne seksoholicy a Ohio jest do d*** w przeciwieństwie do DC i wiele, wiele innych.

Mam serie pytan i nie wiedzialam, gdzie zamiescic ten post aczkolwiek "Formalnosci przed wyjazdem" wydaly mi sie miejscem idealnym tak wiec: Czy jest mozliwosc wyjazdu jako au pair bez zdanej matury? Czy wystarczy swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej? Konkretniej mowiac, od dluzszego czasu zastanawiam sie nad tym "co po maturze?" i choc mam jeszcze troche czasu sadze, ze wyjazd jako au pair jest najlepsza opcja jednakze nie wiem jak wypadnie moja matura (maj 2010)... Nie byloby czego sie bac gdyby nie ta przekleta matma... ;x aww...

Wiec jak wyglada sytuacja?

Pozdrawiam

agulka > 28-07-2009, 16:43

po 1 nie zakladaj z gory, ze nie zdasz matury! ;-)

cailet > 28-07-2009, 17:26

na stronce prowork pisze, że wystarczy skończona szkoła średnia a matura nie jest potrzebna

satelitarna > 07-08-2009, 13:43

Tak, ale np w Proworku nie żądają żadnych świadectw ukończenia szkoły więc nie wiem po czym weryfikują, że mam mature i szkołe średnią. Z tego co słyszałam, to trzeba na prawdę nic nie zrobić aby nie zdać matury. Nie zakładaj tak, zdasz ją na bank. Pozdrawiam

nina15 > 07-08-2009, 17:18

niby nie żądają ale ja np. musiałam dosłać świadectwo ukończenia szkoły, a maturalne składałam razem z wszytskimi papierami- myslalam ze trzeba :?

satelitarna > 07-08-2009, 20:49

nina a do jakiej Agencji ? Ja do CC musialam do Proworku nie chyba ,ze okaze sie ,ze tez trzeba to dosle.

nina15 > 07-08-2009, 22:04

do proworku złożyłam wszytskie dokumenty i jak dzień przed zaakceptowanie mojej aplikacji przez biuro amerykańskie panna anna zadzwonila zebym doslala jeszcze swiadectwo ukonczenia liceum, dobrze ze gdzies znalazlam xero bo nie usmiechalo mi sie wyprawiac na moja uczelnie po kopie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia