• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

POKÓJ AU PAIR

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• POKÓJ AU PAIR

• POKÓJ AU PAIR
  • Re: POKÓJ AU PAIR

kamysia > 04-05-2009, 16:57

.

89dzoana89 > 04-05-2009, 18:37

Oj to ja az tak nie panikuje Chyba...hehe

Choc jak tak czytam co w USA sie dzieje to mozliwe ze zaczne

agulka > 04-05-2009, 19:21

[quote name="Johnson"]ale za nic nie moglem sobie wyobrazic zaszkieletowania czlowieka [/quote]

haha ja tez nie, wiec to dobrze, ze wylapales moj blad wiesz, bo to jest tak..ja jestem online niemalze non stop, bo mam full nauki - ale wychodzi tak, ze jestem online na forum ze szkoly, na forum dla au pair, na yahoo, na gmailu itd... potem robie bledy, literowki a potem takie "zaszkieletownia" wychodza.

89dzoana..w USA lepiej byc ostroznym bo tam nigdy nie wiadomo z jakim czubem masz do czynienia

dominikan@ > 04-05-2009, 19:34

Ja nie rozumiem laski która przyprowadza obcego (poznanego na protalu randkowym faceta) do domu!!! Szczyt głupoty jak dla mnie.

agulka > 04-05-2009, 19:44

niestety niektore sa takie puste... 8O

dominikan@ > 04-05-2009, 21:08

A potem się dziwią że jakiś gościu zaraził hiv 15 osób!

kamildzianka > 04-05-2009, 22:47

Dlatego na pierwsza randke z Kevinem poszlam z kolezankami.

Host mnie przed wyjsciem zagadnal (bo moje dziewczynki mu powiedzialy, ze ide na randke; wczesniej obgadalam z nimi moj ubior - 5 i 6 lat, bombowe dzieci), ze slyszal, ze ide na spotkanie. Uspokoilam go, ze beda ze mna kolezanki, ze idziemy w publiczne miejsce. Zostawilam mu numer telefonu do kolezanki i wrocilam, jak zwykle, przed 12.

dominikan@ > 04-05-2009, 22:54

No i bardzo dobrze bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.

agulka > 04-05-2009, 23:05

to mi taki nr zrobila kolezanka w dc. 19 latka - bez obrazy dla obecnych tutaj mlodych operek

byla w dc jakos pare tygodoni, zabralam ja raz na impreze, bo wiedzialam, ze tam wejdzie jak pracowal moj kolega bramkarz i wszystko ok, bawimy sie cala grupa... zakrecil sie kolo niej jakis chlopak, taki albo grek albo turek z wygladu..

niby trzymala sie obok..i nagle zniknela! przeszukalam caly klub, dzwonilam z milion razy i nic... nie wiedzielismy co zrobic - zglaszac na policje= klopoty dla niej, dla nas i dla klubu , ze ja wpuscili..

wyszlismy z klubu po jakiejs godzinie, dzwonilismy do niej co chwile az w koncu odebrala..i mowi, ze ona sie rozlacza bo idzie z tym chlopakiem na inna impreze ... czy nie mogla nam tego od razu powiedziec? juz swoja droga, ze sobie idzie z obcym, wyladuje z nim na bank w lozku, nie znajac go ani ani....

oczywiscie bylo one night stand.. i potem lzy bo chlopak nawet jej nie zostawil swojego nr telefonu....

ja naprawde nie wiem dlaczego niektore polki wyjezdzajac do usa zostawiaja mozgi w polsce...

dominikan@ > 04-05-2009, 23:16

Kurde żal mi takich dziewczyn. Jak mają potrzeby to niech se kurde wibrator kupią a nie psują opinie potem tym porzadnym
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna