-
-
Re: POKÓJ AU PAIR
kamysia > 04-05-2009, 16:57
. -
89dzoana89 > 04-05-2009, 18:37
Oj to ja az tak nie panikujeChyba...hehe
Choc jak tak czytam co w USA sie dzieje to mozliwe ze zaczne -
agulka > 04-05-2009, 19:21
[quote name="Johnson"]ale za nic nie moglem sobie wyobrazic zaszkieletowania czlowieka[/quote]
haha ja tez nie, wiec to dobrze, ze wylapales moj bladwiesz, bo to jest tak..ja jestem online niemalze non stop, bo mam full nauki - ale wychodzi tak, ze jestem online na forum ze szkoly, na forum dla au pair, na yahoo, na gmailu itd... potem robie bledy, literowki a potem takie "zaszkieletownia" wychodza.
89dzoana..w USA lepiej byc ostroznym bo tam nigdy nie wiadomo z jakim czubem masz do czynienia -
dominikan@ > 04-05-2009, 19:34
Ja nie rozumiem laski która przyprowadza obcego (poznanego na protalu randkowym faceta) do domu!!! Szczyt głupoty jak dla mnie. -
agulka > 04-05-2009, 19:44
niestety niektore sa takie puste... 8O -
dominikan@ > 04-05-2009, 21:08
A potem się dziwią że jakiś gościu zaraził hiv 15 osób! -
kamildzianka > 04-05-2009, 22:47
Dlatego na pierwsza randke z Kevinem poszlam z kolezankami.
Host mnie przed wyjsciem zagadnal (bo moje dziewczynki mu powiedzialy, ze ide na randke; wczesniej obgadalam z nimi moj ubior - 5 i 6 lat, bombowe dzieci), ze slyszal, ze ide na spotkanie. Uspokoilam go, ze beda ze mna kolezanki, ze idziemy w publiczne miejsce. Zostawilam mu numer telefonu do kolezanki i wrocilam, jak zwykle, przed 12. -
dominikan@ > 04-05-2009, 22:54
No i bardzo dobrze bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. -
agulka > 04-05-2009, 23:05
to mi taki nr zrobila kolezanka w dc. 19 latka - bez obrazy dla obecnych tutaj mlodych operek
byla w dc jakos pare tygodoni, zabralam ja raz na impreze, bo wiedzialam, ze tam wejdzie jak pracowal moj kolega bramkarzi wszystko ok, bawimy sie cala grupa... zakrecil sie kolo niej jakis chlopak, taki albo grek albo turek z wygladu..
niby trzymala sie obok..i nagle zniknela! przeszukalam caly klub, dzwonilam z milion razy i nic... nie wiedzielismy co zrobic - zglaszac na policje= klopoty dla niej, dla nas i dla klubu , ze ja wpuscili..
wyszlismy z klubu po jakiejs godzinie, dzwonilismy do niej co chwile az w koncu odebrala..i mowi, ze ona sie rozlacza bo idzie z tym chlopakiem na inna impreze ... czy nie mogla nam tego od razu powiedziec? juz swoja droga, ze sobie idzie z obcym, wyladuje z nim na bank w lozku, nie znajac go ani ani....
oczywiscie bylo one night stand.. i potem lzy bo chlopak nawet jej nie zostawil swojego nr telefonu....
ja naprawde nie wiem dlaczego niektore polki wyjezdzajac do usa zostawiaja mozgi w polsce... -
dominikan@ > 04-05-2009, 23:16
Kurde żal mi takich dziewczyn. Jak mają potrzeby to niech se kurde wibrator kupią a nie psują opinie potem tym porzadnym