• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wyjazd od razu po maturze - tak czy nie ?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wyjazd od razu po maturze - tak czy nie ?

• wyjazd od razu po maturze - tak czy nie ?
  • Re: wyjazd od razu po maturze - tak czy nie ?

kamildzianka > 18-06-2009, 1:56

Nie szkoda ci pieniedzy? Juz tyle na to zmarnowalas kasy, czasu i nadziei. Lepiej juz skonczyc to, a nuz sie niedlugo uda.

Klaudia_1990 > 18-06-2009, 1:58

Ja już nie mam siły, prawko mnie nic nie obchodzi , chcę wyjechać jak najszybciej, jutro , zaraz , teraz

kamildzianka > 18-06-2009, 2:00

No, no, zdesperowana jestes. Zakochalas sie i teraz chcesz wyjechac? Skad ja to znam...

Klaudia_1990 > 18-06-2009, 2:04

Sprawa jest bardziej skomplikowana ale nie mogę tu pisać, ponieważ jedna osoba z mojego otoczenia jest zalogowana tutaj na forum , i nie chciałabym żeby cokolwiek wiedziała o moich prywatnych sprawach.

agulka > 18-06-2009, 10:29

ale prawko Cie nie ominie..bo to wymog jesli chodzi o USA :/ pozniej bedzie Ci trudniej zdac, bo znow bedziesz musiala zaczynac wszystko od poczatku..

jednak najwazniejsze, zebys byla happy, wiec skoro wyjazd Ci pomoze - to jedz

monita > 18-06-2009, 12:44

tak czytam te wasze posty i zastanawiam się czy wszystkie byłyście najpierw na au pair w Anglii?? ja bylam tam tylko miesiąc, zaraz po maturze i generalnie w ogóle mnie to nie bawiło:/(nie opiekowałam się dziećmi) wróciłam poszłam na studia i jakoś nie czułam potrzeby podbijania świata..chciałam zobaczyć różne rzeczy, ale jakoś nie w głowie mi było wyjeżdżać gdzieś na rok...właśnie kończę trzeci rok studiów...i chyba dojrzałam, żeby zrobić coś innego w moim życiu...studia które były moim marzeniem są moją zmorą..biorę dziekankę i jadę do usa...tylko zaczynam się martwić bo widzę, że większość z Was miała już doświadczenie wcześniej jako au pair...ja na pierwszym i drugim roku opiekowałam sie dziećmi...ale to nie to samo...hehhe chyba przestane czytać to forum bo mam coraz więcej wątpliwości..

Klaudia_1990 > 18-06-2009, 14:03

Nie możesz się z góry zamartwiać , do odważnych świat należy . To normalne, że im więcej się naczytasz na forum, tym więcej pojawia się obaw i wątpliwości, bo dowiadujemy się, że to wszystko wcale nie jest takie łatwe i kolorowe jak na początku się wszystkim wydaje. Trzeba się po prostu dobrze zastanowić. Ja strasznie chciałabym wyjechać do usa, ale nie mam siły i ochoty tkwić dłużej w moim mieście , i bezczynnie czekać aż może w końcu zdam prawo jazdy i MOŻE udałoby mi się wyjechać w październiku ... a po roku czy dwóch i tak i tak trzeba wrócić. Więc najpierw pojadę do UK, zdobędę większe doświadczenie , a później się zobaczy ... Jak na tą chwilę to mam jeden cel - JECHAĆ I NIE WRACAĆ.

julita883 > 18-06-2009, 21:14

Dziewczyny ja też zrezygnowałam z wyjazdu do USA!! Prawko nie zdane i kasy brak więc stawiam na Anglię.

Już mam nawet rodzinkę znalazłam na necie i 12 sierpnia wylatuję......

Więc Klaudia widzimy się w Anglii i razem z Shante ruszamy na podój Londynu

shante > 18-06-2009, 21:20

Nooo i to mi się podoba Jeszcze carmen, jadlasiebie, ila... no i jeszcze ex au pairki, które tam zostały Będzie bosssko :mrgreen:

89dzoana89 > 18-06-2009, 22:53

Shante a ja??;>

Wiesz powinnam sie pogniewac;/

Juz nawet w Anglii mnie nikt nie chce;(
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna