• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Little Michael In Big World

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Little Michael In Big World

• Little Michael In Big World
  • Re: Little Michael In Big World

cailet > 28-04-2009, 16:54

shante ---> ale żeby być pilotem wycieczek to kurs wystarczy Jasne, że studia lepiej, ale na początek, tak żeby wczasie wakacji popracować... nie myślałaś o tym?

marlenao > 28-04-2009, 17:00

Wszystkim sie cos marzy mi sie marzy zeby pojsc do wojska a matmy nie umiem na tyle dobrze!:[ szlag by jasny i moze marzeni poszły sie je**** ze tak brzydko napisze:F

shante > 28-04-2009, 17:06

[quote name="cailet"]shante ---> ale żeby być pilotem wycieczek to kurs wystarczy Jasne, że studia lepiej, ale na początek, tak żeby wczasie wakacji popracować... nie myślałaś o tym?[/quote]

Myślałam Oczywiście Ale mimo wszystko studia jakieś bym chciała... a turystyka jest najbliższa memu sercu Więc możliwe, że tak jak napisałaś - na początek zrobię kurs, bo w sumie on jest najważniejszy - daje uprawnienia i doświadczenie. Ale ze studiami też nie chcę bardzo zwlekać, bo boję się, że potem nie będzie mi się chciało. A przynajmniej tak mnie straszą :roll:

Kachaaa > 28-04-2009, 17:47

mi sie marzy praca tlumacza przysieglego...

czyli filologie skonczyc musze i potem zdac egzamin co jest trudne ale moze sie uda :roll:

shante > 28-04-2009, 18:46

Podziwiam

Też kiedyś myślałam nad tłumaczem, ale stwierdziłam, że to jednak nie dla mnie. Potrzebuję więcej ruchu

Johnson > 28-04-2009, 20:26

A ja bardzo bardzo chcialbym zostac prawnikiem

a czy to sie uda ? Heh zobaczymy

shante > 28-04-2009, 20:31

Jakie ja będę miała znajomości

89dzoana89 > 28-04-2009, 20:44

Nooo... :mrgreen:

dominikan@ > 28-04-2009, 21:05

Shante już po samym kursie na pilota wycieczek odechce ci się studiować turystykę. Ja ją własnie kończę i bardzo jestem rozczarowana tymi studiami. Miało byc tak pięknie a okazało się że po zakończeniu studiów nie chcę pracowaz w żadnym z zawodów do których się przygotowywałam 3 lata. Pilot rezydent to tylko fajnie brzmi. Wszyscy myślą ze taka osoba zwiedza świat i wogóle a tak naprawdę siedzi w jednym miejscu bo piloci z regóły mają jakieś jedno państwo "swoją perełkę" i do tego jeden konkretny rejon i wlasnie tam spędzają cały sezon albo i nawet kilka opiekując się marudzącymi turystami.Ja poszłam na jakies studia bo to było marzenia moich rodziców nie moje mi było dobrze z tym że miałam liceum. A że żadne inne kierunki mnie nie interesowały to wypadło na turystykę bo też lubie podróżować ale te studia nic nie mają tak naprawdę do podróżowania.

bunia_90210 > 28-04-2009, 21:24

hehe a moje marzenia dotyczące zawodu sa tak zmienne...raz chce projektować ciuchy,raz dekorować wnętrz, raz byc lekarzem ..... tylko nie wiem czy mam siłę tyle się uczyc. Jestem osobą z głębokim wnętrzem artystycznym wiec chcę cos w tym kierunku-tylko boje się,że projektowanie ciuchów to nie zajęcie na całe życie.Ostatnio chodzi mi po głowie dentystyka ehhh qrde sama nie wiem. Myślę,że powinnam wybrac się do doradcy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia