• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Co myślicie..?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Co myślicie..?

• Co myślicie..?
  • Re: Co myślicie..?

Ulek > 21-07-2009, 13:45

Ja nie mówię, że muszę koniecznie zgadzać się na te rodziny(choć jak teraz to czytam, to może rzeczywiście trochę desperacko to brzmiało;]), tylko ja już trochę ofert dostałam, ale nie wiem czemu wciąż zgłaszają się do mnie rodziny z 4 dzieci=:B mimo że mam zaznaczone że max to 3.. i te dwie oferty właśnie to są najlepsze jakie w ostatnim czasie dostałam.

To mówicie, żeby poczekać jeszcze na jakieś rodzinki? Bo zaczynam zastanawiać się czy właśnie mogę sobie tak wybrzydzać skoro nie mam dobrych ofert. A wydawało mi się że doświadczenie mam całkiem w porządku, byłam prawie 3 lata opiekunką, pracuje od roku w na zajęciach dla dzieci(coś w rodzaju żłobka) no i byłam wychowawcą na koloniach w zeszłe wakacje.. Dzoana, a na jakiej stronie masz konto?

shante > 21-07-2009, 14:46

Nie wiem, czy jako moderator mogę jeszcze podawać nazwy stron, ale co mi tam :lol:

Razem z dżoaną miałyśmy konta na aupair-world.net i naprawdę jest tam mnóstwo ofert, które mogłyby Ci się spodobać. Poszukaj, na własną rękę jest o tyle dobrze, że sama przeglądasz rodziny i zgłaszasz się do tych, które Cię zainteresują :wink:

89dzoana89 > 21-07-2009, 15:22

Ta stronka jest super

Rodzin jest pelno a i wlasnie fajne jest to ze mozna samemu im wyslac wiadomosc ze jest sie zainteresowanym 8)

Do wyboru do koloru :wink:

KACHA01 > 27-07-2009, 18:08

XXX

agulka > 27-07-2009, 19:43

ile jeszcze razy wspomnisz o happy au pair? czasami taka auto reklama staje sie ANTY REKLAMA..

kamildzianka > 27-07-2009, 20:41

To mi wyglada na spam. 3 wiadomosci i kazda o tym samym - dziwne...

agulka > 27-07-2009, 20:55

sprawdz sobie strone tego biura...niby zalozone przez byle au pair, koszty programu tanie, nie maja rozmow kwalifikacyjnych i niby pisza, ze bezpiecznie i legalnie - ale nie potwierdzaja tego zadnymi dokumentami. Sorry ale my tez mozemy sobie takie biuro zalozyc i napisac, ze wszystko super tanie i bezpieczne..

ja juz jedna taka byla operka znam, ktora zalozyla biuro w moim miescie, wyslala pare osob i jak wpadla w dlugi to zamknela agencje, zwiala do UK i tyle o niej klienci slyszeli...

nie podoba mi sie ta agencja...

The International Au Pair Association or IAPA w skrocie, w swoim spisie zaufanych biur ma tylko 2 polskie agencje - cc i prowork/gawo. to chyba o czyms swiadczy... mozna narzekac na te dwie agencje, ale mimo wszystko lepszy wyjazd z nimi niz z nowo utworzonymi biurami, ktorych jest na peczki...

karolinka > 29-07-2009, 16:51

wczoraj zalogowlam sie na aupair world i dzis juz dostalam 1oferte..1dziecko ma 1rok..dostaam tez wiadomosc, czy moglabym z nimi sie dzis skontaktowac, ale mi nie pasuje, takze przeloze to na jutro.. mama jest Polka, ktora od dlugiego czaus mieszka w UK..co mysliscie?

Yoanna > 29-07-2009, 17:00

a gdzie mieszkaja?

karolinka > 03-08-2009, 20:16

powiedzcie mi czy ktos operkowal w colchester, Essex?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna