• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rozterki i przemyślenia

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rozterki i przemyślenia

• Rozterki i przemyślenia
  • Re: Rozterki i przemyślenia

Ewelina88 > 19-10-2009, 5:58

No właśnie ja też czasami się przerażam jak słucham opowieści moich "koleżanek" z gimnazjum. Każda z Nich już jest mezata, dzieciata itp. Dla Mnie to jest masakra, bo ja np.w wieku 21 lat nie wyobrażam sobie być matką itp. ale tak to jest jak się nie myśli... Choć nie potępiam nikogo!

Yoanna > 19-10-2009, 18:11

ja czasami wole nie wchodzic na nk bo co chwile ktos wychodzi za maz czy ma dziecko :wink: a ja siebie jeszcze nijak nie widze jako zony czy matki, za mloda zem jest :lol:

gosiakmm > 19-10-2009, 19:36

Dziewczyny każdy ma swój czas na dokonanie tego co uważa za wazne, dla kogos to rodzina a dla kogos innego wykształcenie.Nie Powinno sie śpieszyć do zamążpojscia.Nie rozumiem takich nacisków.

ell > 19-10-2009, 20:10

dla zasady nie wierzę w małżeństwo :mrgreen:

tosia_ > 25-10-2009, 18:52

Widzę, że nie jestem jedyną osobą, która waha się czy wyjechać zaraz po liceum. Czytając Wasze posty stwierdzam jednak, że raz się żyje i trzeba zaryzykować. W sumie marzyły mi się studia za granicą, w takim Londynie np. Zobaczymy jak to będzie, na razie jestem na etapie umowy, formularzy i tych wszystkich innych aplikacji.

Pozdrawiam Was gorąco!

Kajtka > 25-10-2009, 19:22

Tosia a kiedy planujesz wyjechac ? i z jakiego biura ??

tosia_ > 25-10-2009, 20:38

Chciałabym w lipcu przyszłego roku. Z proworku.

Ewelina88 > 26-10-2009, 10:48

Kajtka, to chyba też już musimy się za to wziąć! he he :mrgreen: A nie tylko gadamy i gadamy :mrgreen: Tzn, ja od początku roku, tak jak doradzały Dziewczyny. Niby to będzie dużo czasu przed wyjazdem, ale lepiej nie ryzykować składając dokumenty 3 miesiące przed. W sumie to ja jeszcze zobaczę co mi powiedzą na tym spotkaniu z CC...

Kajtka > 26-10-2009, 14:25

Masz sporą rację Ewelina. Trzeba powoli się za to brać nom ja też czekam do spotkania z CC żeby wiedzieć jakie dokładnie wszystkie dokumenty są potrzebne i jak wyglądają te referencje
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia