• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

POMOCY !!!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• POMOCY !!!!

• POMOCY !!!!
  • Re: POMOCY !!!!

dominikan@ > 09-04-2009, 16:27

Narazie nic nie mówie ale może będziemy leciały razem Kamysia. Ale już nic nie zdradzam żeby nie zapeszać . jak będe wiedziała coś wiecej to dam znać

kamysia > 09-04-2009, 16:27

.

89dzoana89 > 09-04-2009, 17:14

Johnson co do tego prawka...moim zdaniem powinienes zdawac w miescie ktore dobrze znasz i po ktorym z instruktorem jezdziles...ja sama po sobie zauwazylam ze to pomaga bo nawet jesli nie zerkniesz na znak to mozesz pamietac ze to np. jednokierunkowa

Kurcze ja mialam zamiar leciec pod koniec sierpnia ale tak se mysle ze moze lepiej byloby w lipcu...

Szkola sie zacznie we wrzesniu a ja zdarze sobie chociaz poukladac rozklad dnia, troszke sie oswoic itp...

kamysia > 09-04-2009, 17:19

/

bunia_90210 > 09-04-2009, 17:44

[quote name="Johnson"]Ja bym sie chcial zalapac po powrocie na studia w UK, a oni zaczynaja rok we wrzesniu ;( wiec dla mnie idealnie byloby wlasnie pod koniec lipca leciec[/quote]

Z tego co wiem to w październiku. Mieszka tam moja kumpela ja też się później po USA tam wybieram

Johnson > 09-04-2009, 17:45

Nie ma juz tras egzaminacyjnych

u mnie jest to problemem ,ze ja jezdze agresywnie i troszke za szybko

no nic

czekam

bunia...no moja kolezanka zaczyna studia od wrzesnia....

dokladnie I-szy poniedzialek wrzesnia ma rozpoczecie roku

bunia_90210 > 09-04-2009, 17:49

[quote name="kamysia"]z tym prawkiem to potwierdzam

instruktorzy biorą cię na trasy, które są wyznaczane jako tarsy na egzaminie. ja miałam na egzaminie trasę któą bardzo dobzre znałam i tylko to mnie uratowało[/quote]

Ja zdawałam egazamin w lesznie (wlkp) i powiem wam,że w naszym regionie w każdym mieście gdzie zdaje się prawko jestw wyznaczona trasa ale nie w Lesznie. Nie mieszkam tam-znam leszno ale nie jako kierowca(tzn teraz już tak) i było na serio ciężko :/ Najważniejsze,że mam już to za sobą :p

kamysia > 09-04-2009, 19:07

.

89dzoana89 > 09-04-2009, 22:36

Nie chodzi konkretnie o wyznaczone trasy bo one obowiazuja (przynajmniej u mnie) na wyznaczone kategorie do ktorych B nie nalezy

Ale samo to ze moj instruktor szkoli juz od 20 lat i czesto "śledzi" L egzaminacyjne duzo daje

Sa miejsca gdzie najczesciej oblewaja wiec mi duzo dalo ze je znalam bo przez to mniej sie balam

bunia_90210 > 10-04-2009, 20:43

Ja w sumie pierwsze dwa razy się nie stresowałam-miałam to głęboko gdzieś czy zdam czy nie, ale tym razem ze stresu się poryczałam jeszcze przed egzaminem(wcześniej miałam jeszcze jazdę i nic mi nie wychodziło-byłam przekonana,że na egzaminie będzie tak samo),chciałam wracać do domu i wogóle nie podchodzić do egzaminu bo byłam pewna,że nie zdam...a jednak udało się.

Tym razem na serio mi zależało żeby zdać bo już nie mam czasu na poprawki(23 maja wylatuję z Pl-dzień po maturze ;P)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna