-
-
Re: Kto wyjeżdża w tym roku 2009 jako au -pair ?????????????????
Kachaaa > 04-04-2009, 19:39
to oszust!!!
po 1 a duo placi trygodniowo to juz sygnal ze cos nie tak pozatym nie powinien nikt z zadna agencja kazac ci pisac ani wysylac im danych nie nabieraj sie, takich maili dostalam tysiac i tez bylo jctravel@cos tam :roll: :| -
dominikan@ > 04-04-2009, 19:42
Oj dziewczyny dziewczyny.
No to ten Pani już wcześniej do którejś z Was pisał. Tak to ten sam oszust.
Przestańcie wyszukiwać oferty za Bóg wie ile funtów na tydzień wówczas prawdopodobieństwo że zostaniecie oszukane będzie diametralnie nizsze. -
cailet > 04-04-2009, 19:59
j.w.
Nie potrzebujesz żadnej agencji, a już napewno nie taką, za którą będziesz płacić, a oni ci tylko numer konta podadzą
A tak w ogóle,to ja nie jestem na bieżąco, ale ten angielski, to trochę dla mnie naciągany, czy mi się tylko wydaje? -
Chili > 04-04-2009, 20:23
Właśnie dlatego to tu zamieściłam...dla mnie wydało to się poprostu za bardzo naciągane;/..i ja nie wyszukuję ofert za niewiadomo jaką sumę tygodniowo...właśnie na wejściu zdziwiło mnie to że ja zapisuje nazwiska rodzin, do których wysyłam maile a jeśli jakaś rodzinka sama się do mnie odzywa to od razu proszę o podanie strony, z której mają moje namiary (później sobie sprawdzam ich profil) a tej rodziny nie znalazłam NIGDZIE <poza tym koleś nie podał skąd ma namiary na mnie).
Poza tym to kurcze...też nie mam sieczki zamiast mózgu i w życiu bym się na to nie zdecydowała...wiecie kierowca niby,taka kasa za opiekę nad 2 dzieciaków,zaj*****e warunki mieszkalne...no proszę...napisałam żeby dostać Waszą opinię na ten temat...dzięki za posty^^
A btw bo doczytałam się od Was że takiego maila ktoś już doatał...czyli to nie pierwszy raz jak ten ktoś usiłuje naciągnąć kogoś na pracę??
PS
a co do tego biura do którego on się każe zwracać to troszkę poszukałam i nie ma takiego czegoś...gdzieś na forum znalazłam info że było w USA ale nie wiem czy nadal jest ale napewno NIE w UK!! -
dominikan@ > 04-04-2009, 23:00
-
Chili > 05-04-2009, 0:54
Właśnie...dzięki za linka^^ tam też to znalazłam -
sanina > 06-04-2009, 15:48
Hej!!
Ja zamierzam wyjechać w czerwcu lub lipcu do USA. Wybrałam agencję PROWORK, ponieważ CC jest troszkę za drogie, poza tym w PROWORK ubezpieczenie masz pełne bez dodatkowych opłat.. Więc chyba zdecyduję się na to biuro. Ktoś ma ochotę przyłączyć się? Na 2 osoby to jest zniżka, więc jakby ktoś był zainteresowany to czekam na wiadomościMój nr gg: 5333008.
Pozdrawiam!! -
Agata89 > 12-04-2009, 19:43
Ja wyjeżdżam na początku lipca do UK, tak na ok. pół roku. Wcześniej byłam w Irlandii na 2 miechy tylko. -
Kachaaa > 12-04-2009, 20:32
to sie spotkamy -
shante > 26-04-2009, 16:10
To mam nadzieję, że i ja Was tam spotkam :wink:
Pod koniec sierpnia wyjeżdżam najprawdopodobniej do Edgware (ok 17km od centrum Londynu <3) na rok, więc miło byłoby spotkać kogoś wcześniej poznanego