-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
kasiorrr > 05-03-2008, 21:13
a z wosu rozszerzonego nie ma przypadkiem przeciekow :lol: :lol: -
Vorissa > 05-03-2008, 21:26
kasiorrr, szukaj w necie, na pewno s?, bo dzisiaj jakie? województwa pisały.
Ja niestety już skończyłam pisać próbne matury, 3 przedmiotu nie piszemy ;/ -
idril > 05-03-2008, 22:17
ja pisac dlugie listy sie nauczylam po tym jak do rodzin pisalam
i teraz jak jest limit 120-150 i niby te +/- 15% to mi nie raz wychodzi 225 slow! 8O
i to jest dopiero masakra.
dzisiaj tez mi wyszlo cos okolo 184 i zaczelam kreslic zdania.
nie znosze tego! -
kasiorrr > 05-03-2008, 22:17
weszlam na jakies forum gdzie ludzie sie przescigaja w produkowaniu postów typu: jak macie odpowiedzi to wyslijcie mi na nr gg 453445 itp. :roll:
to jest tylko matura probna i jak zle napisze to nikt mi nie urwie glowy, a niektórzy w jakis obłed popadaja. -
idril > 05-03-2008, 22:29
[quote name="kasiorrr"]to jest tylko matura probna i jak zle napisze to nikt mi nie urwie glowy, a niektórzy w jakis obłed popadaja.[/quote]
dokladnie. nie rozumiem tego.
u mnie jak weszlam do kibla przed matura na siku [] to stalo stado dziewczyn i plakalo, byly blade, mdlaly i wymiotowaly. podobno to wszytko z nerwow...
nie wiem o co chodzi. a to co mowie to autentyczne emocje toowazyszace mojemu wyproznianiu w lazience.
masakra.... -
Vorissa > 05-03-2008, 22:55
Jula, ja też tak wykre?lam zdania...
już się tak na dobre rozpisałam, liczę te słowa a tu jakie? ponad 200 8O
I wykre?laj co teraz nie potrzebne :lol: :lol: -
Yoanna > 05-03-2008, 23:07
hahaha a u mnie teraz inaczej. w tamtym tyg mialam test na hiszp. moj pierwszy w zyciu ;D bylo polecenie opisac minione swieta bozego narodzenia. na 200 slow. to napisalam na 100 :lol: co i tak yczyn biorac pod uwage moja znajomosc jezyka hehehe jutro sie dowiem jak mi test poszedl.... -
idril > 06-03-2008, 0:01
Yo Ty sie dopiero od tego roku jezyka uczysz i juz tyle umiesz napisac?! wow!
jesli dobrze mysle to zazdroszcze zdolnosci do jezykow! tj. ich nauki -
Yoanna > 06-03-2008, 0:05
haha idril ja zaczelam w pazdzierniku :lol: ale ze to intermediate to niby mam umiec czasy terazniejsze, przeszle i przyszly :lol: o swietach pisalam chyba w zlym czasie przeszlym ale wazne ze w przeszlym :lol: w prostszym pisalam heheh
co do nauki to wczesniej tyle co sama w domu ale wiaodmo jak to jest z mobilizacja.. takze poszlam ze znajomosscia czasu terazniejszego i jakichs takich podstaw komunikacyjnych, troche slow znalam. teraz w sumie niewiele co wiecej umiem takze egzamin bedzie ciezki :lol: chociaz jak cos czytam to w miare rozumiem i lacze wszystko w calosc, rozrozniam te wszystkie zjawiska gramatycznemysle ze jak bede konczyc uni to beda ze mnie ludzie -
Yoanna > 06-03-2008, 0:08
a w ogole to jakis miesiac po rozpoczeciu studiow musielismy pisac list do kolegi z argentyny, ktory chce przyjechac do nas do londynu i mamy mu powiedziec co ma ze soba zabrac, jakie srodki ostroznosci podjac i w ogole :lol: potem dziecinstwo opisywalismy.. ostatnia ceremonie slubna na ktorej bylismy... i nasze plany na najblizsze wakacje. jak ja takie cos pisze? biore slownik i gramatyke i do dziela :lol: najgorzej ze na tym tescie z niczego nie moglismy korzystac heheh wiec nawet z tych 100 slow jestem zadowolona ;P