• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

kasiorrr > 05-03-2008, 21:13

a z wosu rozszerzonego nie ma przypadkiem przeciekow :lol: :lol:

Vorissa > 05-03-2008, 21:26

kasiorrr, szukaj w necie, na pewno s?, bo dzisiaj jakie? województwa pisały.

Ja niestety już skończyłam pisać próbne matury, 3 przedmiotu nie piszemy ;/

idril > 05-03-2008, 22:17

ja pisac dlugie listy sie nauczylam po tym jak do rodzin pisalam

i teraz jak jest limit 120-150 i niby te +/- 15% to mi nie raz wychodzi 225 slow! 8O

i to jest dopiero masakra.

dzisiaj tez mi wyszlo cos okolo 184 i zaczelam kreslic zdania.

nie znosze tego!

kasiorrr > 05-03-2008, 22:17

weszlam na jakies forum gdzie ludzie sie przescigaja w produkowaniu postów typu: jak macie odpowiedzi to wyslijcie mi na nr gg 453445 itp. :roll:

to jest tylko matura probna i jak zle napisze to nikt mi nie urwie glowy, a niektórzy w jakis obłed popadaja.

idril > 05-03-2008, 22:29

[quote name="kasiorrr"]to jest tylko matura probna i jak zle napisze to nikt mi nie urwie glowy, a niektórzy w jakis obłed popadaja.[/quote]

dokladnie. nie rozumiem tego.

u mnie jak weszlam do kibla przed matura na siku [] to stalo stado dziewczyn i plakalo, byly blade, mdlaly i wymiotowaly. podobno to wszytko z nerwow...

nie wiem o co chodzi. a to co mowie to autentyczne emocje toowazyszace mojemu wyproznianiu w lazience.

masakra....

Vorissa > 05-03-2008, 22:55

Jula, ja też tak wykre?lam zdania...

już się tak na dobre rozpisałam, liczę te słowa a tu jakie? ponad 200 8O

I wykre?laj co teraz nie potrzebne :lol: :lol:

Yoanna > 05-03-2008, 23:07

hahaha a u mnie teraz inaczej. w tamtym tyg mialam test na hiszp. moj pierwszy w zyciu ;D bylo polecenie opisac minione swieta bozego narodzenia. na 200 slow. to napisalam na 100 :lol: co i tak yczyn biorac pod uwage moja znajomosc jezyka hehehe jutro sie dowiem jak mi test poszedl....

idril > 06-03-2008, 0:01

Yo Ty sie dopiero od tego roku jezyka uczysz i juz tyle umiesz napisac?! wow!

jesli dobrze mysle to zazdroszcze zdolnosci do jezykow! tj. ich nauki

Yoanna > 06-03-2008, 0:05

haha idril ja zaczelam w pazdzierniku :lol: ale ze to intermediate to niby mam umiec czasy terazniejsze, przeszle i przyszly :lol: o swietach pisalam chyba w zlym czasie przeszlym ale wazne ze w przeszlym :lol: w prostszym pisalam heheh

co do nauki to wczesniej tyle co sama w domu ale wiaodmo jak to jest z mobilizacja.. takze poszlam ze znajomosscia czasu terazniejszego i jakichs takich podstaw komunikacyjnych, troche slow znalam. teraz w sumie niewiele co wiecej umiem takze egzamin bedzie ciezki :lol: chociaz jak cos czytam to w miare rozumiem i lacze wszystko w calosc, rozrozniam te wszystkie zjawiska gramatyczne mysle ze jak bede konczyc uni to beda ze mnie ludzie

Yoanna > 06-03-2008, 0:08

a w ogole to jakis miesiac po rozpoczeciu studiow musielismy pisac list do kolegi z argentyny, ktory chce przyjechac do nas do londynu i mamy mu powiedziec co ma ze soba zabrac, jakie srodki ostroznosci podjac i w ogole :lol: potem dziecinstwo opisywalismy.. ostatnia ceremonie slubna na ktorej bylismy... i nasze plany na najblizsze wakacje. jak ja takie cos pisze? biore slownik i gramatyke i do dziela :lol: najgorzej ze na tym tescie z niczego nie moglismy korzystac heheh wiec nawet z tych 100 slow jestem zadowolona ;P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia