-
-
Re: tatuaże i piercing
Vorissa > 22-10-2007, 22:58
ja tam się nie znam
ale nic nigdy nie jest idealne i człowiek też nie, i różnie bywa, jednemu się goi szybiej, drugiemu nie, jeden ma rzadsz? krwe, inny gęstsz?, i nie ma co generalizować. każdy jest inny i nie ma co każdego sprowadzać do tego samego. -
Ninka Jones > 22-10-2007, 23:12
[quote name="angelinaa.star"]polecam Vega Medica instytut medycyny holistycznej dzieki nim żyje mowie serio[/quote]
a cóż to takiego? -
angelinaa.star > 23-10-2007, 0:03
ja tam się udałam gdy zawiodła mnie medycyna konwencjonalna czyli testy alergiczne itp.
to jest kilnika medycyny niekonwencjonalnej, naturalnej czy jak kto woli
zanim trafiłam do nich byłam uczulona na wszystko co się dało ł?cznie z wod? w kranie serio. chodziłam z inchalatorem itp. teraz nie posiadam uczulenia na nic
http://www.vegamedica.pl/
poczytaj sobie to dowiesz się wiecej -
Ninka Jones > 23-10-2007, 11:44
o wielkie dzięki!
ja wła?nie na dużo rzeczy jestem uczulona :?
z tym że nie używam już w tym roku żadnych inhalatorów, nie biorę leków, tylko jeżdżę prywatnie na odczulania metod? biorezonansow?.
daj? mi do łapy jakie? kulki podł?czone do pudła i ładuj? mnie jak?? energi?
ale poczytam, na pewno, tylko jak ze szkoły wrócę.
thanks again! -
Vorissa > 23-10-2007, 15:05
a ile takie cos kosztuje ? -
angelinaa.star > 23-10-2007, 16:23
no to w tej klinice odczulaj? w ten sam sposób. doktor do którego tam chodz jest ?wietny i naprawde zna sie na odczulaniu. Szymański się nazywa.
co do kosztow to dawno tam nie byłam ale tak chyba pierwsza wizyta ze 100 zł. reszta zależy od tego na co jestes uczulona itp. -
Ninka Jones > 23-10-2007, 17:04
a no to jak w ten sam sposób to jestem uratowana
ja za test zapłaciłam 140 zł.
jak mam alergen wymagaj?cy jednego odczulania to płace 40 zł.
a jak potrójnego to przy każdym "ładowaniu" 30 zł
a czuje że pomaga, zaczęłam przed wyjazdem do UK, a teraz mam kontynuacje.
zostały mi wszystkie krzaki, drzewa, sier?ci i pokarmy.
grzyby, trawy i kurze mam już z bańki -
Vorissa > 23-10-2007, 22:21
ja muszę się wybrać, bo mam na co? uczulenie, pojawiły mi się blizny ale nie wiem na co to :/ -
Ninka Jones > 23-10-2007, 23:33
mi się pojawiaj? i znikaj?, nie mogę się końca tej męki doczekać :?
ale wracaj?c do tematu to z kolczykiem nie miałam problemu. czasem mi się tak szlaja, jak zmienię, ale jak siedzi ten ze stali chirurgicznej to jest w porz?dku -
sunkiss > 10-08-2009, 21:04
Hej,
mam pytanie co do tatuazy w widocznych miejscach. czy w agencji moga miec z tym problem? znaczy czy rodziny na to zwracaja uwage? bo nie chcialabym zeby tatuaze przekreslily moja kariere au pair