• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Migotka > 24-06-2007, 13:20

Oo. co ja sie dowiaduje

hahaha, no to czekam az uslysze to od Ciebie

Buzka :*

asiafrugo > 24-06-2007, 14:57

Agatka...pokaz tym dzieciom jak wyglada 'polskie wychowanie' :wink: chociaz u nas tez wielu rodzicow stosuje tzw bezstresowe wychowanie :mad: nie chodzi oczywiscie o to aby dziecko zastraszac, ale dziecko musi znac granice (wbrew pozorom dzieci tego potrzebuja, a nie ze raz mozna to robic pozniej tego nie mozna, i taki dzieciak pozniej sam juz nie wie co jest ok a co nie :? ) zobacze jaki system wychowania dzieci maja moi hosci....;>

ok...wracam do nauki...jutro mam exam z kinezyterapii a nic prawie nie umiem

Miłej wyprawy do Reading Agatko :wink: pozdro :*

WAMPIREK > 24-06-2007, 15:03

Niektorzy na jakies wyprawy jezdza a ja na egzaminy :/ Wlasnie z jednego egzaminu wrocilam !!! Wrrr kto to widzial,zeby studiom dziennym robic egzamin w niedziele...no ale dobra,juz po

Milej zabawy I opisz wszystko jak wrocisz...

A dzieciaki niech sie naucza co to znaczy miec Polke jako au-pair

black_rose1706 > 24-06-2007, 15:36

Toć to przecież te dzieciaki na łeb właż? niesamowicie...mało tego, brak zasad i granic spowoduje że poźniej to już się tylko o te dzieci trzeba będzie modlić bo nie będ? wiedziała co to ograniczenia chociażby państwowe, moralne itd. Masakra! Pokaż że dzieci powinny znać swoje miejsce

Monika ja też miałam w soboty niektóre egzaminy na dziennych! Skandal wiem, ale co poradzic :?

Migotka > 24-06-2007, 20:48

Niektore dzieci sa na prawde.. bezstresowe.. heh.. albo w ogole nie wychowane.. ja nic nie mam do mojej rodziny, ale mlody akurat je obok mnie swoj dinner i je go tak glosno, ze po prostu mi sie w glowie przewraca.. mlaskanie przy stole nie jest ok.. i go upominam, a on nic.. masakra!

black_rose1706 > 24-06-2007, 21:18

O jaaaa... mlaskania to ja tak nie moge zdzierżyć że szok!

Gość > 24-06-2007, 22:34

Wiekszosc z Was nazywa blednie "bezstresowym wychowaniem" brak wychowania... :? Bezstresowe to takie, zeby dziecko znalo granice ale na zasadach partnerskich, nie kto silniejszy. W Polsce niestety wladza rodzicielska jest zbyt naduzywana - zwlaszcza od strony fizycznej.

Wiadomo, ze jak rodzic niemadry to i dziecko madre nie bedzie, ale z madrymi rodzicami to i bezstresowo dzieciaki beda fajniuskie - bo beda znac swoje prawa ale i obowiazki.

black_rose1706 > 24-06-2007, 22:39

Dokladnie. Modre dzieci i odpowiednio wychowane wychodza z pod reki madrych rodzicow (nie mylic z wyksztalconymi bo wyksztalcenie nie ma wiele do rzeczy - takie jest moje zdanie).

Gość > 24-06-2007, 22:41

[quote name="black_rose1706"]nie mylic z wyksztalconymi bo wyksztalcenie nie ma wiele do rzeczy [/quote]

Bo masz racje. Madrym czlowiek staje sie pod wplywem doswiadczen, nie wiedzy teoretycznej.

black_rose1706 > 24-06-2007, 22:46

:oops: :oops: :oops: :oops:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia