-
-
Re: British dream ^ ^
Migotka > 24-06-2007, 13:20
Oo. co ja sie dowiaduje
hahaha, no to czekam az uslysze to od Ciebie
Buzka :* -
asiafrugo > 24-06-2007, 14:57
Agatka...pokaz tym dzieciom jak wyglada 'polskie wychowanie' :wink: chociaz u nas tez wielu rodzicow stosuje tzw bezstresowe wychowanie :mad: nie chodzi oczywiscie o to aby dziecko zastraszac, ale dziecko musi znac granice (wbrew pozorom dzieci tego potrzebuja, a nie ze raz mozna to robic pozniej tego nie mozna, i taki dzieciak pozniej sam juz nie wie co jest ok a co nie :? ) zobacze jaki system wychowania dzieci maja moi hosci....;>
ok...wracam do nauki...jutro mam exam z kinezyterapii a nic prawie nie umiem
Miłej wyprawy do Reading Agatko :wink: pozdro :* -
WAMPIREK > 24-06-2007, 15:03
Niektorzy na jakies wyprawy jezdza a ja na egzaminy :/ Wlasnie z jednego egzaminu wrocilam !!! Wrrr kto to widzial,zeby studiom dziennym robic egzamin w niedziele...no ale dobra,juz po
Milej zabawyI opisz wszystko jak wrocisz...
A dzieciaki niech sie naucza co to znaczy miec Polke jako au-pair -
black_rose1706 > 24-06-2007, 15:36
Toć to przecież te dzieciaki na łeb właż? niesamowicie...mało tego, brak zasad i granic spowoduje że poźniej to już się tylko o te dzieci trzeba będzie modlić bo nie będ? wiedziała co to ograniczenia chociażby państwowe, moralne itd. Masakra! Pokaż że dzieci powinny znać swoje miejsce
Monika ja też miałam w soboty niektóre egzaminy na dziennych! Skandal wiem, ale co poradzic :? -
Migotka > 24-06-2007, 20:48
Niektore dzieci sa na prawde.. bezstresowe.. heh.. albo w ogole nie wychowane.. ja nic nie mam do mojej rodziny, ale mlody akurat je obok mnie swoj dinner i je go tak glosno, ze po prostu mi sie w glowie przewraca.. mlaskanie przy stole nie jest ok.. i go upominam, a on nic.. masakra! -
black_rose1706 > 24-06-2007, 21:18
O jaaaa... mlaskania to ja tak nie moge zdzierżyć że szok! -
Gość > 24-06-2007, 22:34
Wiekszosc z Was nazywa blednie "bezstresowym wychowaniem" brak wychowania... :? Bezstresowe to takie, zeby dziecko znalo granice ale na zasadach partnerskich, nie kto silniejszy. W Polsce niestety wladza rodzicielska jest zbyt naduzywana - zwlaszcza od strony fizycznej.
Wiadomo, ze jak rodzic niemadry to i dziecko madre nie bedzie, ale z madrymi rodzicami to i bezstresowo dzieciaki beda fajniuskie - bo beda znac swoje prawa ale i obowiazki. -
black_rose1706 > 24-06-2007, 22:39
Dokladnie. Modre dzieci i odpowiednio wychowane wychodza z pod reki madrych rodzicow (nie mylic z wyksztalconymi bo wyksztalcenie nie ma wiele do rzeczy - takie jest moje zdanie). -
Gość > 24-06-2007, 22:41
[quote name="black_rose1706"]nie mylic z wyksztalconymi bo wyksztalcenie nie ma wiele do rzeczy [/quote]
Bo masz racje. Madrym czlowiek staje sie pod wplywem doswiadczen, nie wiedzy teoretycznej. -
black_rose1706 > 24-06-2007, 22:46
:oops: :oops: :oops: :oops: