• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Yoanna > 22-05-2006, 19:36

wez jak ja pojade tam 18 czerwca, a swiadectwo 11 lipca bedzie to co, mam juz prosic o dzien off? fak, poza tym i tak sprawy moje sie komplikuja i mi sie nie podoba hehe

(-:MARZENA:-) > 22-05-2006, 20:27

ja tam nie wiem...ale wyniki matur maja przyjsc do szkoly..hehe ja pytalam mojego dyrektora i powiedzial ze mama moze spoko odebrac ale kolezance to dac nie moga

Lieveke > 22-05-2006, 20:27

Cytat: bede musiala stracic jakies 50 funciakow i zrobic sobie 'urlop' na 3 dni, zeby jechac po to durne swiadectwo, skoro chce probowac w tym roku ze studiami :evil:

To ty Asienka na wakcje tylko jedziesz? A ja myslalam ze na caly rok.

Yoanna > 22-05-2006, 20:52

Lieveke ona na caly rok, tylko o tym jeszcze nie wie

ehh to ja juz nie wiem jak z tymi wynikami, bede musiala do dyrka mejla wyslac, chociaz oni zawsze tacy poinformowani :/

no a ja tu po raz ostatni juz zagladam, jutro w droge! poznam moja gastfamilie wieczorkiem hehe kobieta to taka typowa helga (chociaz ma inne imie :lol: ), ah ten niemiecki typ urody hehe i ten gust :lol:

no to pozdrawiam i do uslyszenia kiedystam!

Lieveke > 22-05-2006, 20:55

Ahaha jak przyjdzie czas wyjazdu z Anglii Asienki Yoanna ja przywiaze do kaloryfera :lol:

Yoanna nie odchodz!! Bez ciebie bedzie tu bez sensu :? Poczulam nagle jakas pustke i osamotnienie... Niech mnie ktos przytuli

Asienka > 22-05-2006, 21:41

Lieveke <przytulam> 8)

No ja zamierzam na razie do konca sierpnia, a zalezez bedzie od wynikow z matury i czy sie dostane na cos fajnego. Bo jesli nie to zostaje

No wlasnie musze spytac mojego dyrektora w srode jak bede miala mature, ale prawo jest takie, ze trzeba osobiscie odbierac. Z tymze sa odstepstwa od reguly, ot dobra wola dyrektora. Mam nadzieje, ze cos sie da z tym zrobic, ale jakby co to moj host juz powiedzial, ze no problem i ze by mi zaplacil polowe za bilety

Yoanna szerokiej drogi!

Chlip

(-:MARZENA:-) > 22-05-2006, 22:11

Asienka normalnie host-zloto kurde ja po miesiacu ciszy napisalam w piatek do hostki i zadnej odpowiedzi...moze ja niecierpliwa jestem ale... dzis wyslalam drugiego maila tresci: czy dostalas mojego poprzedniego maila? i nadal nic...dobrze ze matura jutro to przynajmniej mam sie czym martwic...ale jak wroce jutro do domu i nie bedzie zadnej odpowiedzi to nie wiem... :/

Pigwa > 22-05-2006, 22:19

marzena nie panikuj :wink:

moja sie przez dwa tygodnie nie odzywała wysłałam jej dwa maile i nic po dwoch tygodniach co? napisała no a ja jej juz nic nie odpisalam to po trzech dniach mi znowu napisala czy sie nie rozmyslilam bo jej nie odpisuje :lol: :lol: :lol:

normalnie parodnia z tymi angolami jest :lol:

oliwka911gt > 23-05-2006, 3:32

Cytat:ja to w sumie tylko ciuchy i kosmetyki wzialam hahha

mam dokladnie to samo, wzielam tylko minimum i walizka wazyla ponad 70 funtow. teraz rozkladam na dwie bo nie usmiecha mi sie znowu placic za nadbagaz.

Cytat: A i jeszcze powiem, ze ja mam samolot z Okecia o 8 rano w czwartek. Czy ktos wie o ktorej przyjezdza papiez?

asia, a nie mozesz leciec z wrocka?? blizej masz na lotnisko, albo z pragi??

Lieveke > 23-05-2006, 10:05

Do Yoanny:

Aska snilas mi sie. Tzn snilo mi sie jak mnie zjebalas ostro na forum bo podalas mi adres biblioteki au pair w Gdansku na ul. Krzyzanowskiego i ja mowie aha to tam sie skreca w lewo a ty napisalas ze w jakie lewo, ze sie w ogole nie znam i zebym przestala pieprzyc bo ja z malego miasteczka jestem i wprowadzam w blad innych forumowiczow (tych nowych i przyszlych) i ze potem nie bedzie mozna nic znalezc na forum. Kurde az sie obudzilam. Co za koszmar :roll: Chyba za dlugo siedze na tym forum...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia