• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
  • Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

martamaua > 21-01-2006, 15:50

Oj na pewno nie

Sol > 23-01-2006, 18:10

Jestem po pierwszym prawdziwym dniu pracy w Dani i powiem szczerze ze sie ciesze.Mala byla kochana bawilysmy sie i wyglupialysmy, nawet pies byl zazdrosny, spala dwa razy bez wiekszych problemow i nawet caly dom zadarzylam wtedy wysprzatac i teraz jest czysciutko i przytulnie :wink: Poza tym zauwazylam ze z dziecmi malymi strzasznie szybko czas leci a o to mi wlasnie chodzi

Oby tak dalej :!: :!: :!:

bahaha20 > 23-01-2006, 22:37

Do czasu. Mi tez na poczatku czas lecial szybko, teraz juz gorzej... Nawet wszystkie bajki ktore ogladaja moi chlopcy znam na pamiec

A oboje chorzy i jutro mam ich caaaaaaaaaaaly dzien w domu

magda-mei > 24-01-2006, 16:08

malutkie dzieciaki sa z regoly kochansze jak strsze jus pyskujace

powodzenia.

po 2 m - cach pracy znam juz wszystkie zabawki , bajki i wszysko,wszystko

ale nie przeszkadza mi to jak narazie

Sol > 30-01-2006, 19:27

Uwielbiam chwile kiedy siedze sobie w swoim pokoiku,slucham zajebistej muzyczki i przegladam forum Wiecej mi do szczescia nie potrzeba hehe :wink: Ale tak na powaznie to nawet nie mam o czym pisac! Wszystko narazie jest ok,hosci niesamowici-ostatnio mi powiedzieli ze jedziemy na wakacje na KARAIBY i nawet zapytali czy marzec mi odpowiada :!: Co mialam powiedziec???Jasne ze mi odpowiada!!!

Stanelo na tym ze jeszcze dokladnie nie wiemy kiedy i gdzie ale chyba jaknajszybciej bo pozniej hosci maja dyzo pracy w firmie.Dzisiaj bylam z mala w przeczkolu i nawet pogadalam troche po angielsku z jakas niemka :lol: Mala byla taka zmeczona ze jak przyszlysmy to spala 3 godziny :lol: Mam zamiar dzisiaj troche pobiegac ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo-najlepsze ze bedac na diecie od tygodnia zamiast schudnac przytylam 0,5kg :!: Szkoda gadac :? Chcialabym juz do szkoly chodzic ale nie da rady-bezsensu,poki co musze sie zadowolic kompyterowym angielskim :?

Yoanna > 30-01-2006, 19:41

o jaaa karaiby! super!

martamaua > 30-01-2006, 20:49

O to udalo im sie wczesniej zalatwic przedszkole? Super, bo masz chwilke dla ciebie no i dziecko sie rozwija i integruje.

A swoj pokoj i muzyczka, nic nie mow

Jak z papierami?

Miejmy nadzieje, ze sie tyle co ja nie naczekasz eh...

Sol > 30-01-2006, 23:43

Przedszkole jest tylko raz w tygodniu-niestety,ale zawsze cos :wink:

Dopiero od lipca mala bedzie chodzic 5 dni w tyg-no i mnie juz nie beda wtedy potrzebowac :?

Z papierami niezle i tak dopiero w tym tygodniu jade je oddac, tez mam nadzieje ze nie bede musiala tyle co ty Marta czekac bo wtedy zdarzylabym juz stad wyjechac niz bym je dostala :!:

ps udalo mi sie pojsc na spacer z pieskiem i nawet troche razem pobiegalismy :wink:

Sol > 02-02-2006, 13:05

Przedszkole jest dwa dni w tyg wiec ja oczywiscie cala w skowronkach bo przynajmniej te dni leca szybko :lol: Dzisiaj jestem wykonczona bo mala cala noc nie spala a my razem z nia-jest chora zreszta ja tez zaczynam byc Przed chwilka usnela ale cos slysze ze sie budzi-jesli tak to chyba zwariuje :twisted: Hosci do pracy nie poszli-tez spia a ja za chwilke tez ide bo padne...

bahaha20 > 02-02-2006, 15:49

O jaaaaaaaaa! Co tam dasz rade! KARAIBY! Moglabym siedziec z dzieciakiem 24 na dobe zeby tam pojechac :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia