• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA
  • Re: Mariusz-przyszly Au Pair w USA

MLODY-AU-PAIR > 23-12-2005, 12:31

Nie chce tu robic zadnych kłótni ale teksty tego typu jaki zamiescila wredna femina to jest dopiero przegiecie daje odpowiedz na to :

[quote name="wredna_femina"]To jest złego w slowie laski, ze mozesz ja co najwyżej zrobić swojemu kumplowi.[/quote]

Ty za to mozesz szczelic lache swojemu ojcu albo hose tacie Mam nadziej ze to bedzie w tym momencie koniec na tym i PEACE FOR ALL :oops:

monica07 > 23-12-2005, 16:11

a jednak mario powrocil. :evil:

MLODY-AU-PAIR > 23-12-2005, 16:51

Jaki MARIO ??????? Nie rozumiem nic dajcie sobie spokoj pozatym to moj temat i ja powieienen tu zamieszczac w wiekszosci swoje posty a nie .......

ewa^^^ > 23-12-2005, 17:36

oj dajcie spokoj z tymi "laskami". Po prostu tak sie przyjelo i juz. A wy same kobitki uzywacie takich okreslen w swoich postach wiec o co sie naburmuszacie :roll: Ja z kolei nie lubie okreslenia dziewczyny mianem "fajna doopa" - moim zdaniem to zaden komplement :?

Yoanna > 23-12-2005, 18:48

no i zrobily sie z igly widly :? a wystarczylo jedno slowo... koniec juz tych klotni, swieta ida :!: :wink:

monica07 > 23-12-2005, 22:18

Przeciez nikt sie o okreslenie 'laski' nie obraza (smieszne by to bylo :lol: ) , chodzi mi o styl wypowiedzi autora historii - zadziwiajaco podobny do mariodsl2 czy jak mu tam bylo.

I te wyzwiska tez his style. Ja tego tolerowac nie zamierzam. Forum nie jest do wywisk.

Gość > 23-12-2005, 22:28

ale to femina tym razem zaczęła, przewrażliwiona (chociaż bardzo j? lubię)

wredna_femina > 23-12-2005, 22:59

...

Gość > 24-12-2005, 10:56

tu to rozumiem, też bym sie oburzyła jakbym wtedy odpowiadała na większo?ć postów jak zwykle, ale trochę zalatana jestem

Młody2, trochę ogłady w damskim towarzystwie, please

MLODY-AU-PAIR > 24-12-2005, 12:29

Nie wiem sam ale chyba nie bede juz wogole zamieszczal tu zadnych postow , nie ma po co myslalem ze tu sa normalni ludzie a tu same FEMINISTKI !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia