• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

prezenty swiateczne dla host rodzinki...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• prezenty swiateczne dla host rodzinki...

• prezenty swiateczne dla host rodzinki...
  • Re: prezenty swiateczne dla host rodzinki...

Yoanna > 10-12-2007, 14:30

odswiezam.

bo mam problem. 22ego wyjezdzam do pl i tak mysle co z prezentami zrobic... chcialam cos im z pl przywiezc ale tez tak glupio wyjechac i nic nie zostawic.. zwlaszcza, ze dzisiaj widzialam pod choinka dwa prezenty dla mnie.. i co zrobic? myslalam, zeby kupic cos slodkiego dla wszystkich, tak zeby bylo ze cos jest :wink: no a pozniej cos dowiezc.. sama nie wiem.. co myslicie? bo ja to w kwestii hostowo-swiatecznej zero doswiadczenia :wink:

niuniusiek > 10-12-2007, 14:45

ja moim daje zawsze po powrocie z Polski, na swieta i tak dzieciaki maja ogrom prezentow i te drobiazgi ode mnie moglyby zostac niezauwazone i nie cieszylyby tak bardzo jak kilka dni pozniej

Karolina_c > 10-12-2007, 17:34

ja zostaje na swieta z hostami...

no i musze kupic: dla dziadkow nr 1, dziadkow nr 2, hostow, dla dzieci juz mam, dla brata hostki, dla siostry hosta....

no i jeszcze dla faceta... dylematy, dylematy, dylematy pomysly?

Gość > 10-12-2007, 20:27

Yoanna, kup cos malego, wlasnie slodkiego czy cos w tym stylu, przed wyjazdem, bedzie male rozczarowanie jak pojedziesz, a oni prezenty otworza, a potem dokup cos wiekszego w Polsce, przywiez i beda sie cieszyc bardziej niz jakbys od razu rzucila jakims nie wiadomo jakim prezentem

Yoanna > 11-12-2007, 13:31

no tak najlepiej.. jakis slodycz dla calej rodzinki i karte dolacze z zyczeniami.. bo tak troche glupio nic nie zostawic... a potem kazdemu z osobna jakies pl slodkosci heheh bo na inne prezenty nie mam pomyslow, zreszta wszystko maja a slodyczy jakos za duzo nie kupuja. a dzieciaki lubia :lol:

idril > 11-12-2007, 22:05

no kwestia oprezentow pod choinke dla hosto i dzieciów to ciekawa sprawa.

wlasnie dzisiaj rano zastanawialam sie w jaki sposob spedzaja swieta moi byli hosci. badz co badz oni tacy sprawiali wrazenie malo rodzinnych (kazdy sobie).

ciekawe.

poza tym moze poamietacie (a pewnie raczej nie) ze jak wyjezdzalam to poznalam moja zastepczynie i ona mi sprawiala wrazenie malo rozgarnietej. miala u nich zostac na okolo rok. kilka dni temu znalazlam ich profil na storni a am list ze szukaja au pair as soon possible (czyli od koncza listopada -data byla). ciekawe.

a)miala dosc katji

b)nie umiala sobie poradzic z rezolutnymi blizniakami

c)sackarias nie zaufal jej i nie mogla sie nim zajmowac

d)a moze cos innego?!

Grizzly > 12-12-2007, 5:22

O dżoan.. mam ten sam problem.

Ja wyjeżdżam 18 grudnia, czyli długo przed ?więtami i tez nie wiem czy im co? kupić? Wydaje mi sie ze oni mi nic nie kupi?, ale kto wie..

Dopiero miesi?c tu jestem., na prezent powitalny dałam ptasie mleczka, których od pierwszego dnia nie tkneli i sama je jem (coby sie nie zmarnowały )

I nie wiem ;/

idril > 16-12-2007, 3:18

ptasiego mleczka nie jedza?! 8O

dziwaki

:lol:

Karolina_c > 16-12-2007, 11:08

a moi to sie delektowali kazdym kawalkiem

Ninka Jones > 16-12-2007, 15:25

a moi nie mieli

ale Wedel smakował
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia