• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie

• Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie
  • Re: Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie

agulka > 01-02-2006, 3:58

w ogole namolni sa jak cholera. ja nim wybralam biuro sprawdzilam kilka innych..w tym to oslawione.. ii do dzis mi skrzynke zasmiecaja ofertami. jeszcze bedac w pl dzwonilam i mowilam, ze nie chce zeby mi cos wysylali. ze jade z innego biura a ci dalej swoje.. grr niestety chyba im wolno wysylac te reklamy..co? :twisted:

a koszty..racja oli.. ja za polowe ceny mialam lepsza lokalizacje w nyc, nie zwiedzalam nyc z autobusu.. ubezpieczenie mam to samo, za kore w owej agencji trzeba jeszcze " gratis" placic.. hmmm moglabym tak w nieskonczonosc wymieniac..

kalia - nie slyszalam az tak wiele o zlych przypadkach z innych biur, to jedno jest caly czas na topie...

Kari > 09-11-2006, 21:52

Trochę od?wiezę ten w?tek Mam pro?bę do lasek,które wyjechały do Stanów i s? zadowlone ze swojej agencji zeby napisały mi priva z info z jakiego biura jechały Będę bardzo wdzięczna za odp

AgaTorun > 13-01-2007, 0:44

Hej, mam na imie Agata. Dzisiaj sie zarejestrowalam i chce sie przywitac ze wszystkimi.

Przeczytalam wiele z postów, tych dotyczacych LCC, tych dotyczacych waszych wrazen z wyjazdy, a takze tych dotyczacych opinii na temat biur.

stwierdzam -JESTEM PRZERAZONA!!!

Zdecydowalam sie na wyjazd z kulturalna agencja, ma to byc w maju ... po spotkaniu, po obejrzeniu folderow zrobilo na mnie bardzo dobre wrazenie ale czy naprawde,az tak bardzo sie mylilam????

Czy kulturalna agencja naprawde tak kreci?? nie zajmuje sie au pair tak jak obiecuja?? czy te LCC nie wywiazujace sie ze swoich obowiazkow to regula w tym biurze??

BARDZO PROSZE O KONTAKT NAWET NA MAILA PONIEWAZ JAK ZAUWAZYLAM NA FORUM NIE MOZNA TAK DO KONCA "LUZO POROZMAWIAC".

Mam jeszcze troche czasu czy wiec powinnam zmienic agencje?? jesli tak poradzcie mi prosze jakaie biuro najrzetelniej wywiazuje sie ze swoich obowiazkow....

oliwka911gt > 13-01-2007, 4:28

aga, prawda jest taka - gdzies juz zrezta to pisalam - kazde biuro jest po jednych pieniadzach i jest dobre dopoki nie masz problemow z rodzina. agencja w 90% stoja po stronie rodziny niz dziewczyny, z rodziny maja pienieadze a z dziewczyn nie! taka jest oprawda. jesli agencja dobrze zakreci sie wokol rodziny to moze ja miec nawet i przez 10 lat.

widzisz, czarna, pati i inne dziewczyny klna na ow biuro ile ie. natomiat monika obie chwalila. ze trony izy tez nie slyszalam biadolenia. moja agencja zachwalalm, ale jak mialam problemy z rodzina to klelam ile sie da. zachowali sie nie fer, a LCC 3mala strone rodziny. teraz mam nowa rodzine i LCC i wychwalam pod niebiosa tzn rodzine i LCC. agencja podpadla mi. hostka na niej tez psy wiesza. powiedziala ze wiecej z tej agencji nie skorzysta. wszystko zalezy od szczecia.

wiem ze agencja agulki jest w miare dobra. napisz do niej :wink:

moja podobno juz nie istnieje :roll:

Grizzly > 10-03-2007, 1:53

Hej, znalazłam dzisiaj to forum, trochę zaczęłam czytac ale trudno od razu do wszystkiego się dokopac :>

Staram się o wyjazd w lipcu za po?rednictwem agencji ale hm.. czytałam Wasze opinie, i sie troche przestraszyłam ;/

Nawet nie wiem o jakiej agencji jest tu cały czas mowa, napiszcie na gg, chętnie o tym porozmawiam -> 1875901

Z góry dzięki;]
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia