• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013 UK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Au Pair 2013 UK

• Au Pair 2013 UK
  • Re: Au Pair 2013 UK

wywrotka_18 > 07-03-2013, 22:29

Ja na początku chciałam na 6 miesięcy i nawet na tyle było ciężko znaleźć,także wyobrażam sobie. Ale może akurat ktoś zainteresowany summer au pair się trafi bliżej wakacji

cykloza > 07-03-2013, 23:06

ja chcę na cały rok, a najlepiej na dwa, myślicie ze jest taka możliwość?

Cassie > 08-03-2013, 8:29

Cykloza : Oczywście ! Jest dużo rodzinek, które chcą na 12-24 miesiące .

Wywrotka : Niby powoli się pojawiają takie rodziny co chcą summer, ale masa dziewczyn składa aplikacje ; / Nie jestem aż taka wybitna , żeby się przebić. Tym bardziej że nie mam zbytnio doświadczenia .

wywrotka_18 > 08-03-2013, 15:43

Trochę wiary w siebie pisz pierwsza,nie poddawaj się i na pewno się uda.

Trzymam kciuki

Maru > 17-03-2013, 19:24

Ja chcę wyjechać w sierpniu na 10 miesięcy, piszę niedługo maturę;p napisałam do happy-au pair, niedługo zaczynam kompletować dokumenty... ale boję się że stchórzę...

Daria.sl > 21-03-2013, 23:38

No to jedziemy razem Też jadę z Happy AP . Od sierpień/wrzesień .

blondemuffin > 22-03-2013, 14:18

Cześć dziewczyny!

To mój pierwszy post ale nie pierwsze podejście do wyjazdu jako au pair. Sama myśl o operkowaniu zrodziła się w zeszłym roku, jakoś po maturze. Chciałam bardzo wyjechać do Stanów, po wielu próbach szukania na własną rękę(a później uświadomienia sobie, że to jest raczej nierealne bo nie dostanę wizy) wyjechałam do Stanów ale do pracy, do rodziny. 2 miesiące temu wróciłam z USA, aktualnie myślę o UK(chociaż brytyjska wersja angielskiego mnie niesamowicie przeraża).

Mam konto na findaupair.com i ostatnio założyłam na aupair.com.

Myślicie, że jest sens szukania na tych stronach? Polecacie jakieś inne? Szukam tak od ponad miesiąca, miałam już kilka rodzinek ale najbardziej żałuję, że zwlekałam z pierwszą rodzinką bo wybrali kogoś innego, a zapewniali naprawdę super warunki

Może lepiej sobie darować i zgłosić się do agencji? Przyznam, że już się prawie skontaktowałam z GAWO ale po Waszych ostrzeżeniach stwierdziłam, że raczej poszukam innej agencji. Gawo brałam pod uwagę ze względu na cenę... ale jestem w stanie nawiązać kontakt z 'droższymi' agencjami bo bardzo mi zależy na tym, żeby wyjechać jak najwcześniej.

W sumie powinnam iść na studia od października, więc rozważam wyjazd na pół roku ale też nie ukrywam, że gdyby mi się spodobało to pewnie chciałabym zostać, nawet zacząć jakieś studia, coś. Nie chcę mieszkać w tym smutnym kraju..

margo > 22-03-2013, 15:17

Jak ci zależy na szybkim wyjeździe to polecam ci żebyś napisała na facebooku Au Pair in UK bo tam rodzinki często zaglądają i zazwyczaj wtedy chcą au pair "od zaraz"

blondemuffin > 22-03-2013, 15:55

[quote name="margo"]Jak ci zależy na szybkim wyjeździe to polecam ci żebyś napisała na facebooku Au Pair in UK bo tam rodzinki często zaglądają i zazwyczaj wtedy chcą au pair "od zaraz" [/quote]

dzięki bardzo! :*

nerkaa > 04-04-2013, 9:04

Hej wszystkim!

Ja aktualnie jestem au pair w USA, ale po tym roku chce sprobowac Anglii, a dokladniej Londynu . Za okolo miesiac zaczne porzadne poszukiwania rodzinki a wam na chwile obecna zycze powodzenia! Mam nadzieje, ze zobaczymy sie w Londynie w pazdzierniku!

www.tenziwusa.blogspot.de )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia