• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

agulka w krainie simsow..

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• agulka w krainie simsow..

• agulka w krainie simsow..
  • Re: agulka w krainie simsow..

leneczka > 10-08-2005, 1:58

:lol: a ma brata?

martamaua > 10-08-2005, 8:09

Hahahahahah leneczka wygralas wszystkie starcia.Tos mi humor z rana poprawila hehehehehheee

kate-nasti > 10-08-2005, 10:50

A moze ma brata blizniaka? Albo mama urodzila 5raczki?Wtedy jeden dla Ciebie, jeden dla leneczki, jeden dla mnie i jeszcze jakies 2 dziewczyny sie zalapia hehe! <glowa_w_chmurach>

Ja tez bym chciala poznac jakiegos pilota, ale znajac moje szczescie poznam jakiegos gornika :twisted: hehehe :lol:

Bierz go, bierz go! :lol:

monica07 > 10-08-2005, 11:55

hahaha nasti ale sie usmialam co tekst.

agulka jak on ma pieska to jest podwojnie bamboocha jejej az sie rozmarzylam. pilot , piesek, umawiaj sie z nim umawiaj. I spytaj czy ma kolegow pilotow gdzies wokolicach Chicago (taka inwestycja na przyszlosc dla mnie hehehehe

agulka > 10-08-2005, 20:10

dobra...nie bede taka swinia..i popytam o tych braci..i kolegow..

ewentualnie sie podziele

poza tym u mnie nic nowego..no oprocz tego, ze sie troche przypieklam.. wiem, leneczke masz dosc..hehe..wiec wysylam Ci troche slonka do Pl

na pocieszenie dodam, ze ja za to bede miala straszna zime, ktora zaczyna sie juz w pazdzierniku.."cudnie"..i sniegu po pas chyba przestane lubiec zime..

ok mala sie budzi..maluchy wracaja z przedszkola..wiec pora oderwac sie od komputera.. :wink:

ps. Mlody..a co u Ciebie slychac? co to za "milczenie"..czekam na big maila :wink:

leneczka > 10-08-2005, 20:48

hej kermitu moj wredny :lol:

tylko sun i sun a u nas pada i pada :/

w doope z takim latem :/

zabooo a kiedy ty do mnie zadzwonisz?

w sob. mam impresske pozegnala in da hałs ..

nie wiem czy cos zostanie z z mojego domu po niej :lol: :?

jestes zaproszona wpadaj.. bedzie fun

wiesz co... u mnie w LV to chyba sniegu nie bedzie .. wiec moze ja cie zima odwiedzie 8)

tak pisze duzo bom sie stesknila..

ok juz nie mecze booosi

p.s. czekam na info o rodzinie lotnika

MONIKA > 10-08-2005, 21:00

W CA w tej chwili jest "najzimniej" na naszym wybrzezu znacznie cieplej, czli witaj 100!

agulka > 11-08-2005, 0:58

no wiesz co leneczka..tego to sie nie spodziewalam...slonca mi pozazdroscilas..i jak wrocilam z opalania..to przezylam 1 burze w usa i pioruny tez byly

a potem myslalam , ze szajby z dzieciaczkami dostane...najpierw kristina poszla spac..potem charlie..i na koncu cooper..no ale..burza..wiec 1 obudzil sie cooper..obudzil kristine..uciekl do szafy...narobili razem tyle halasu co zolnierze na wojnie..

ii rzecz jasna obudzili mala..i takim sposobem cala trojca zaczela plakac..upss..nie plakac..drzec sie w nieboglosy..a ja bidna jedna..przeciez sie nie roztroje..eh..padam z nog..

pracowalam do 5 pm a czuje sie jakbym cale 24 h zpierniczala..czy ja tu wczesniej pisalam, ze moje dzieci sa grzeczne??? hmmm dzisiaj ktos mi je podmienil..ratunku!!! ja chce " swoje " grzeczne.. :!:

co do imprezki..no jasne..przyjade na pewno.. :wink: a z ta zima to nie glupi pomysl..mozesz wpasc

ps. a teraz pytanie do operek z usa..

JAKICH UZYWACIE KART DZWONIAC DO DOMU???

Markosz > 11-08-2005, 10:02

hehe

zaczynaja sie male schodki, potem bede schody juz totalne

nie no, potem juz przyjedzie przyzywczajenie wiec nie daj sie tej 3jcy

walcz dzielnie

pozdrawiam

aaa i czekam na jakies fotki, moze byc na maila

agulka > 11-08-2005, 18:29

hihi..nie dam sie!!! co do fotek..no tak..ja jak zwykle zabiegana jestem..mam mnostwo fotek bo hosci robia..ja dopiero poluje na fajny aparacik..wiec kideys na pewno sie za to wezme
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia