-
-
Re: <<<<<<Markosz>>>>>>
Gość > 27-06-2005, 21:16
eeee jak nie pijesz i nie palisz i nie przeklinasz to nici z sexy... heheh pijesz i palisz i przeklinasz?! ^_^ -
oliwkadawida > 27-06-2005, 21:17
uuuu...ale Izik nie lubi castingow :roll: No coz ale jak masz tyle propozycji to trzeba walczyc :twisted: -
oliwkadawida > 27-06-2005, 21:18
dzanka lubi na ostro :twisted: -
Markosz > 27-06-2005, 21:19
no w tym jest problem....bo pije bardzo rzadko, przy wiekszej okazji
nie pale...bo nie bede sie zabijac i po za tym nie chce cuchnac jak komin
nie przeklinam bo mi to nie pasuje, chyba, ze na maxa sie wkurze to wtedy sam do siebie
hehe dzania odpadasz -
Gość > 27-06-2005, 21:26
tzn aj jestem troszke party girl i moj facet tez musi byc taki bo innaczej to sie porozmiajmy- ja wracam z imprezy o 8 rano cuchnaca fajami i alkoholem i mamrocze rzucajac sie na wyro a moj facet swiezy niczym skowronek robi mi kawe i rozsuwa zaslonki bo taki piekny dzien mamy- NIE DZIEKUJE!!! heheheh takze markosz ino przyjazn- ale jak wroce capiaca i spiaca to zapomnij o kawie pleaase... hehehh wiec drogie panie macie mniej rywalek a raczej wasze szanse wzrastaja ponadprzecietnie bo jasna sprawa ze by sie markosz we mnie zakochal jakbym go brala pod uwage... buahahah moj urok i czar i wdziek kobiecy kurwa... ^_^ -
oliwka911gt > 27-06-2005, 21:31
dzania jestes boska :lol:
nie no ja tez tak mam :wink: klne ja szewc, pale jak smok, na imprach chleje ile sie da i wracam jak inni wychodza do pracy czy gdzie tam im popadnie. impry zawsze mega wypasione musza byc :lol: :lol:
markosz to tez nie moj typ faceta :twisted: -
Markosz > 27-06-2005, 21:32
no ale kto powiedzial, ze ja nie jestem imprezowy czlowiek, tylko wiesz musze miec wiecej kasy w kieszeni bo moja zona to pewnie wymagajaca bedzie , ale tak poza tym to wracalem niekiedy rano z imprez, cuchnac fajkami i mamraczac tylko raczej nie z przepicia ale ze zmeczenia aa takkk poza tym dzania nie chciala bys miec meza co by Ci kawe do lozka podal : 8O tom sie zdziwil bo ja bym taka zone chcial, hehe zapach kawy rano i tosty -
Gość > 27-06-2005, 21:37
markosz dahling rano dla mnie po dobrej imprezie to jest 15 i wtedy mozesz mi nawet tosta przyniesc z dzemem do tej akwy i sok z pomaranczy. ^_^ poza tym ludki mile lece na impreze wlasnie wiec sie musze podszykowac- nic duzego bo jutro pracuje ale w pon to jeszcze nie bylam w klubie heaven.
oliwka mis no ty tez niczego sobie jestes... heheh -
leneczka > 27-06-2005, 21:39
no wlasnie mi o to chodzilo jak pisalam posta ze markosz taki domowo- zonowy typ..
a ja taki dzaniowo- oliwkowy..
ahahah -
oliwka911gt > 27-06-2005, 21:40
8) :lol: :lol: :lol: