-
-
Re: Filmik do aplikacji
Baskah > 30-08-2012, 23:13
cholera szlak mnie trafi! ktos wie jak dodac muzyke i ja sciszac gdy cos mówię? -
DominikaDomi > 30-08-2012, 23:38
a w jakim programie robisz? -
madz > 30-08-2012, 23:42
Pisałam użyj Movie Maker.
muzykę po prostu przeciągasz na ścieżkę i przycinasz tak jak chcesz, a głośność ustawiasz klikając prawym myszy na dźwięk video albo podkładu na ścieżce i bierzesz głośność.
Dziewczyny jak właśnie piszemy o głośności to powiem Wam coś. Oglądam filmiki na CC i wiele osób widziałam tego nie zrobiło, ale pamiętajcie o jednym tonie dźwięku, tak żeby wszystko było mniej więcej na tym samym poziomie głośności. -
Baskah > 30-08-2012, 23:51
Proszę. O to moje wypociny...Wiem angielski nie jest najlepszy! ale wkoncu jade tam aby "improve my English!" No i też szumi. ale to morze myśle że słychać co tam mówię.
http://www.youtube.com/watch?v=K5esI0Yp ... e=youtu.be -
madz > 31-08-2012, 0:20
Basiu bardzo fajne :) Mi się szczególnie początek i koniec podobał! -
merti > 31-08-2012, 0:24
Basia, fajny filmik... bardzo kreatywnyNa pewno znajdziesz świetną rodzinkę !
W jakim programie obrabiałaś? (czcionka mi się podoba :p) -
Baskah > 31-08-2012, 0:31
Film to windows marker czy cos takiego. A na zdjeciach to oczywiscie paint. Dziekuje i ciesze sie ze komus sie on podobal. Moja siostra oczywiscie mnie ochrzanil ze jest byle jaki i za duzo zdjec a malo gadm. No zobaczymy jaka rodzinka mi sie trafi -
madz > 31-08-2012, 0:49
Dziewczyny a może wiecie w jakim programie dodać do filmu, jak leci scenka jakaś to żeby dodać na to mały ekranik z podglądem tak jakby innego filmu albo zdjęcia? -
Baskah > 31-08-2012, 0:52
WidZialam to u jakiejs operki na youtubie ale ja niestety nie wiem gdzie takie cos mozna zrobic. Ja tez chcialabym o wiele wiecej na filmiku ale tak jak ktos juz napisal. W glowie jest duzo ale gorzej z realizacja pomyslow. -
sylvia > 31-08-2012, 20:30
Dziewczyny, a mam pytanie.
Jak zamieścić filmik na YT tak aby nie był ogólnie dostępny, ale tylko dla osób z całym linkiem?