• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

dziwne czynnosci nawykowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• dziwne czynnosci nawykowe

• dziwne czynnosci nawykowe
  • Re: dziwne czynnosci nawykowe

oliwkadawida > 13-06-2005, 12:19

...no bo Kraków jest niezwykły i działa magicznie na ludzi :lol:

oliwka911gt > 13-06-2005, 12:34

oj tak, dziala, rynek, kopiec, kazimierz 8)

Emm > 13-06-2005, 13:01

odnosnie tego sprzatania.rok temu przylecialam na 2 tyg odwiedzic chlopaka. Akurat zmienil mieszkanie. Pierwsze co zrobilam to sprawdzilam pod wzgledem czystosci no i cos mnie tknelo i zajrzalam pod lozko ( lozko na ktorym mialam spac). Jezu, co ja tam zobaczylam-dziada z baba tam brakowalo!!!!Nigdy w zyciu nie widzialam tyle kurzu na jednym miejscu. Tak, jakby nigdy nikt nie sprzatal pod lozkiem. Az mi galy wylazly, bo ja na kurz jestem uczulona.A podobno ktos tam przylazil do niego raz na tydzien i sprzatal. No widac jak dokladnie. Wzielam odkurzacz i zgarnelam te tumany, potem szmata na mokro. do tej pory, jak sobie przypomne, to tego przezyc nie moge. Jak mozna miec tyle kurzu pod lozkiem???Szok.

Amerykanie jesli nie sa flejami, to stwarzaja pozory, ze maja czysto. Ale wnikliwe oko wszystko znajdzie( czyli polskie, haha).

MONIKA > 19-11-2005, 4:26

Kultowy topic. :lol:

Oduczylam sie na szczescie pic Pepsi na sniadanie, za to pranie nadal gora!

Poza tym nabawilam sie dziwnego zwyczaju, idac spac najpierw ogladam foty rodzicow i bliskich, potem dzwonie do Amora i moge nynac.

Kiedys ostatnio telefon w samochodzie zostawilam, popierdzielalam potem w pizamie na dwor, zeby dopelnic rytulalu.

oliwka911gt > 19-11-2005, 11:41

[quote name="MONIKA"]Kiedys ostatnio telefon w samochodzie zostawilam, popierdzielalam potem w pizamie na dwor, zeby dopelnic rytulalu.[/quote]

monia, debiesciara z ciebie :lol:

agulka > 20-11-2005, 3:17

dziwne czynnosci powiadacie..hmmm przed pojsciem spac sprawdzam szafe -filmow na haloween sie naogladalam i teraz schize mam..

cioska > 20-11-2005, 6:03

ja mam tak jak oliwka, od czasu gdy tu jestem to porzadek ladnie w pokoju, nawet w kuchni pilnuje porzadku bo mnei ten caly syf wqrza! i gonie mojego hosta do sprzatania tez i o dziwo sie slucha :lol:

MONIKA > 20-11-2005, 6:07

Ja zapomnialam o jeszcze jednym, w dnie kiedy wracam ze szkoly wieczorami nakrecam filmiki dla rodzicow. Czyli se wlaczam kamerke i gadam jak do sciany, a nastepnego dnia wysylam.

:lol:

Ja lubie jak mi podsylaja filmy z domu, wiec sie odwdzieczam. W koncu poza chata jestem juz, niech policze, prawie 15 miesiecy. 8O

oliwka911gt > 30-11-2005, 15:18

KAWA!!! ledwo oko otworze, niezdaze sie do konca obudzica juz biegiem do kuchni lece po kawe! potem komp i jestem szczesliwa ze dzien zaczelam

MONIKA > 30-11-2005, 17:29

Ja sie nauczylam tu, ze mozna zyc nie majac "jako tako swojego domu". BO polowa czasu w host chacie, gdzie komfort mam, ale tak sama, polowa u Tadzini, gdzie miksujemy sie jak wielka rodzina, a przeciez mam jeszcze PL dom.

I pranie, pranie, pranie, Stany rzadza! :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia