• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Tanie Gadanie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Tanie Gadanie

• Tanie Gadanie
  • Re: Tanie Gadanie

oliwka911gt > 08-09-2005, 14:34

z PL za granice: jesli na numer zaagraniczny to oplata jest taka sama bezwzgledu jaki to koniec swiata, oplata za sms jest taka jak w polsce bezwgledu na to jakiego mamy operatora. podobno era jakies oplaty pobiera. nie jestem tego na 100 pewna.

z zagranicy do PL: dokladnie nieweim jak to wyglada. kiedys bylam we wloszech i mialam wtedy popa sms kosztowal mnie 2 zl bez wzgledu na to czy sms byl na PL numer czy wloski. jak to wyglada z zagranicznymi operatorami to niweim.

bahaha20 > 08-09-2005, 14:58

Jeszcze pytanie o UK bo mam telefon w sieci O2. Czy moze mi ktos napisac jak to jest z tym dzwonieniem do Polski w weekendy za 2 p?

Lea > 08-09-2005, 15:02

dzieki laski za odpowiedz-jezeli eski nie beda takie drogie to moze nie umre z tesknoty za znajomkami :lol:

ewa^^^ > 08-09-2005, 21:41

Ja tez dolaczam sie do prosby jak to jest z O2 w weekendy. A czy slyszal ktos o sieci Virgin cy jakos tak, w UK?

bahaha20 > 09-09-2005, 20:25

OK, ja juz sie dowiedzialam. Dzwonisz pod nr 08 444 620 620 i jak babka zacznie gadac to od razu krecisz 00 48 i nr z kierunkowym. Ale to dziala tylko w weekendy chyba.

rudiczka > 25-01-2006, 23:41

chciałabym zadzwonić z telefonu stacjonarnego na angielska komórke . Czy kto? wie jak to można zrobić ? Podzielcie się ze mna jesli wiecie z góry bardzo dziękuje :?:

agulka > 26-01-2006, 21:43

nie pamietam czy podawalam..

www.uniontelecard.com tam mozna sie zaopatrzyc w tanie karty na dzwonienie z usa do pl

agulka > 02-03-2006, 23:15

czy ktos "z usa" zna jakies stronki www gdzie mozna kupic karty tel do pl? te co zawsze kupowalam / link powyzej/ sa chwilowo niedostepne grrrr

pati_california > 03-03-2006, 0:45

ja dzisiaj kupilam z tej stronki, union karte crazy usa, zobaczymy jak bedzie sie sprawowac

jak cos to jeszcze phonecardforsale.com a karta to global talk

agulka > 03-03-2006, 0:59

te z union byly dobre ale crazy usa nie obejmuje mojego stanu, wiec musialabym dodatkowo placic za poalczenie..grrr

ale dzwonilam i mowili, ze wkrotce bedzie cos na moj stan..ciekawe kiedy. dzieki pati za ta stronke
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna