• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oferty "nie do odrzucenia"

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• oferty "nie do odrzucenia"

• oferty "nie do odrzucenia"
  • Re: oferty "nie do odrzucenia"

Dominique17 > 28-05-2005, 16:34

Agulka, dostałam taki sam list jak ty tylko, że wtedy facet podpisywał się David Frank. Wiele rzeczy mi się w tym li?cie nie zgadzało-adres, (Essex w Walii?), wiek dzieci no i te 2500 $ plus 3500$ na podróż (z PL do UK, nie wiem czym musiałabym lecieć żeby tyle zapłacić), a i także to żeby koniecznie skontaktować się z ticketagentem. Napisałam mu, żeby łaskawie mi wyja?nił o co chodzi i konkretnie ile ma lat, gdzie mieszka, ile ma dzieci itd. ale zamiast mi odpisać przysłał mi jeszcze raz ten sam list, o ticket agencie.(Mógł chociaż błędy poprawiać, bo aż biły po oczach 8O )

Na forum na eaupair w zakładce blacklist and complains s? wypowiedzi osób które też próbował nabrać.

Ten facet to jaki? freak

Trzymaj się. Pa

agulka > 28-05-2005, 16:57

no niezle...co za typ!!! do mnie niekiedy czubki pisza..ale ja to juz kompletnie olewam, mam rodzinke, jade z biura i reszta sie nie martwie. jedynie co mnie jeszcze stresuje to sesja :lol: :lol:

Yoanna > 28-05-2005, 18:13

ja tez dostalam od niego kiedys maila.. david frank sie podpisywal chyba.. za drugim razem to samo przyslal, hehe a jak go spytalam po co mu to i po co do embassy chce isc to przestal sie odzywac

marzena od tego sparalizowanego tez kiedys mialam, pare razy mi maile przysylali, troche dziwne, bo chyba 200 osob dodalo ich do hot listy i co? nie mogli nikogo wybrac? podejrzane

aska > 28-05-2005, 18:16

Marzenka, ja mialam oferte od tego samego goscia co ty chyba, zdjecie w profilu juz samo w sobie mnie przerazilo(tak samo nie chce byc posadzona o rasizm,ale balabym sie po prostu pojechac tak w ciemno), ale to bylo w jakiejs restauracji z dziecmi, to pomyslalam ze jakby dziecmi sie zajmowac to w sumie by uszlo, a dopiero pozniej raczyl napisac ze to nie o opieke nad dziecmi chodzi tylko nad nim, hehehe ale sie wkurzylam, w profilu nawet nic o tym nie bylo, a najlepsze ze jeszcze sie okazalo ze on ma prace z dala do domu hehee i trzeba by bylo z nim wyjechac, buahhahahahah ludzie to sa dziwni :roll:

w sumie zal troche ze sparalizowany, ale mogliby od razu stawiac sprawe jasno, a nie tak po troche informowac co i jak

(-:MARZENA:-) > 28-05-2005, 18:23

tak dokladnie- zdjecie w restauracji z dziecmi i to ze trzeba bedzie z nim jezdzic jak pracuje- bleeee...

no faktycznie podejrzane to troche

ale wlasciwie na tym zdjeciu byla tez osoba biala- moze jakas poprzednia operka??? ( nie posadzajcie mnie o rasizm bron boze)

(-:MARZENA:-) > 28-05-2005, 18:27

"aska" gdzie kiedy i na ile jedziesz???

a tak by the way ja do tarnowa mam 30 min by car

aska > 28-05-2005, 20:19

ooo Marzena jak fajnie, wreszcie ktos z moich okolic a gdzie dokladnie mieszkasz?

ja to jeszcze nic nie wiem gdzie jade, kiedy i nawet na ile, bo nie wiem czy nie bedzie kampanii wrzesniowej tak narazie to nie jestem zdecydowana,czekam na jakas "wymarzona" rodzinke. Chcialam oczywiscie Londyn, ale widze ze trudno bedzie cosik tam znalezc, wiec juz zaczynam powoli dopuszczac inne mozliwosci, ale generalnie anglia i irlandia wchodza w gre a ty gdzie sie wybierasz? (pewnie gdzies tu pisalas na forum,ale nie kojarze wtej chwili)

a a'propos tego zdjecia jeszcze, to pewnie jakies operki tam wczesniej mial, bo pisal i sie chwalil. A ty ta oferte w tym tygodniu dostalas?bo mi jakies 3 tyg temu napisal (ni z gruszki ni z pietruszki po tym jak odmowilam) ze juz wszystko nieaktualne i znalazl aupair jakas wspaniala hehehe pewnie nie wyszlo albo cos kreci. no, a dokladnie taka sama reakcje mialam na to wszystko jak ty : 'bleeeeee"

Ally > 28-05-2005, 21:00

Czy ten facet nie nazywa się Satinder Kalsi lub co? w tym stylu??

aska > 28-05-2005, 21:32

Ally, no chyba tak, dokladnie to nie pamietam, ale cos w tym stylu.Tzn na pewno o tym samym myslimy. hehe cos chyba znany na tych stronkach

Ally > 28-05-2005, 21:41

on pierwszy do mnie napisał, zaraz jak założyłam profil. Ma jeszcze foty chyba z królow? i na tle jakiego? wozu. To ten sam??
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia