• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

NORWEGIA - 17 mai!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Inny kraj

• Norwegia

• NORWEGIA - 17 mai!

• NORWEGIA - 17 mai!
  • Re: NORWEGIA - 17 mai!

Olga Anna > 25-06-2005, 11:56

nio, temat "rzeka" :lol:

a u mnie, jak przystalo na polnocna Norwegie, jest dzisiaj az plus 8 i leje deszcz....

Gość > 17-05-2007, 12:32

aha, to dzisiaj

a w ogole to poczytalam wywody Olgi chwilke tutaj i smiac mi sie zachcialo... w Norwegii widziala sie w 2005 rok, nie dluzej, a tymczasem jest lato 2007 a ona juz w trzecim miescie w Norge siedzi na kontrakcie w hotelu, faceta ma w Oslo, gdzie ma zamiar sie przeprowadzic w pazdzierniku i gdzie wlasnie przebywa w dniu dzisiejszym z odwiedzinami...

Jak to nam sie zmienia spojrzenie na zycie

Gość > 17-05-2007, 12:34

aha, a co do mnie... juz 2.5 roku jestem za granica i nadal nie widze sensu wywieszania polskiej flagi - nadal nie widze w PL wiele dobrego i na pewno nie mam zamiaru "wracac"

edyta_s > 18-05-2007, 17:44

A ja mam nadzieje, ze poza Polska mi sie spodoba na tyle, ze bede chciala stad wyjechac na nieco dluzej niz 3 mies. Niedawno gdzies czytalam, ze z ludzi, ktorzy na dluzszy okres czasu wyjezdzali zagranice, tych, ktorzy zalowali, to ze swieca szukac i chyba duzo w tym racji, z tego co tutaj czytam i slysze.

Yoanna > 19-05-2007, 1:13

edyta ja po 3 miesiacach w uk nie chcialam wracac do pl, a musialam, zeby skonczyc szkole... takze uwazaj zeby ci za bardzo sie nie spodobalo za granica bo potem ciezko ;P

edyta_s > 20-05-2007, 10:53

Hehe no racja :p ja tez musze wrocic, zeby skonczyc szkole, matura by sie przydala;p;p

Karolina_c > 20-05-2007, 15:24

jeszcze jeden egzamin i bede juz miala maturke, ale juz teraz jestem pewna, ze na rok wyjezdzam, czuje sie mentalnie wypalona, musze odpoczac od nauki

Yoanna > 21-05-2007, 0:31

odpoczynek dobra sprawa, ja nie zalowalam swojej decyzji nigdy. i zalowac nie bede, bo nie przezylabym tego, co przezylam/co przezywam tylko czas strasznie szybko ucieka i juz za hmmm niecale 4 miesiace rozpoczynam studia. rozleniwilam sie okropnie ale jakos to bedzie :wink:

zumi dream > 15-12-2009, 16:51

hi

ja wlasnie mam zamiar gdzies wyjechac bylam juz pare dni w szwecji i atm naparawde nie ma problemow wszyscy mowia biegle po angielsku, przynajmniej na poludniu szwecji ;p

zastanwiam sie jeszcze nad norwegia... na jedndym z postow przeczytalam ze nawet w agencji dziewczynie polecili norwegie od szwecji sama nie wiem dlaczego i chcialabym sie dowiedziec co o tym sadzicie?? moze ktos odwiedzal obydwa te kraje i moze sie wypowiedziec?

bylabym wdzieczna i jakbysie jeszcze mogly powiedziec z jakich dokaldnei agencji korzystalyscie

langstrumpf > 13-09-2012, 22:55

5000NOK miesiecznie

7500NOK rodzina przeznacza na obowiazkowy kurs norweskiego
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna