-
-
Re: USA Październik 2012
vendi > 14-06-2012, 20:32
a z jakiego biura i z warszawy lecisz? -
Piotr > 15-06-2012, 0:03
[quote name="vendi"]a z jakiego biura i z warszawy lecisz?[/quote]
Jestem w IE i bede lecial z Warszawy. -
balbina > 19-06-2012, 13:42
Super, gratuluję Ci Piotrze!
To duże miasto, więc na pewno nie będziesz się nudził -
mamecia > 19-06-2012, 16:57
[quote name="paullin_a"]Gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam pytanie do dziewczyn z Prowok'a jesteście zadowolone z ich usług ? Bo ja już sama nie wiem , denerwuje mnie fakt , iż długo czekam na maile zwrotne czasami zapominają odpisać heh[/quote]
To dziwne bo ja zazwyczaj max do godziny czekałam na odpowiedź, czy mailowo czy telefonicznie zawsze uzyskałam odpowiedź -
paullin_a > 21-06-2012, 13:30
Hey
Dziewczyny jak wygladala wasza rozmowa kwalifikacyjna po angielsku ? Ja bede miec swoja w Poniedzialek i nie wiem czego sie spodziewać .
Pozdrawiam -
monix90 > 21-06-2012, 13:48
a w jakiej jesteś agencji? -
paullin_a > 21-06-2012, 16:41
[quote name="monix90"]a w jakiej jesteś agencji?[/quote]
Prowork -
Piotr > 21-06-2012, 19:38
[quote name="paullin_a"]Hey
Dziewczyny jak wygladala wasza rozmowa kwalifikacyjna po angielsku ? Ja bede miec swoja w Poniedzialek i nie wiem czego sie spodziewać .
Pozdrawiam[/quote]
Duzo zalezy od rodziny,czasami rozmowa jest bardzo przyjemna i nie ma niezrecznych pytan ze strony przyszlych hostow.
(Co bys zrobil gdyby dziecko ......?)
Nie zawsze sie ma podobne poglady na wychowanie dzieci,a to wazne zeby sie z tym zgadzac.
Mialem takich rozmow moze z 50 wiekszosc rodziny z Anglii ale z 10 rodzin z USA.
Nie mozna przewidziec rozmowy,ale zazwyczaj rodziny sa pozytywnie nastawieni.Nie masz co sie martwic przygotuj sobie pytania,jak najwiecej i pytaj.Chyba kazda rodzina mnie pytala,czy mam jeszcze jakies pytania(po zadaniu juz 50 pytan).Im wiecej pytan tym lepiej.
Duzo rowniez zalezy od twojej znajomosci jezyka.Im lepszy angielski tym przyjemniejsza rozmowa.
Ty im zadajesz pytania,a oni odpowiadaja raczej obszernie na to pytanie.Osobiscie mnie rodziny z USA nie pytali za wiele poniewaz mieli wszystko na profilu.Pytania w stylu czy bylem w USA dlaczego chce byc au-pair,co zamiezam tam robic w wolnym czasie(ktorego note bene nie bedzie za duzo).Chyba trzy rodziny na tych 50 rodzin pytali co bys zrobil gdyby dziecko sie zranili,mialo jakis wypadek itp.
Mimo wszystko mozesz spodziewac sie jakiegos pytania.
Trzymam kciuki,uszy do gory wszystko bedzie dobrze. -
paullin_a > 21-06-2012, 20:21
Dziękuję za odpowiedz , ale chodzi mi o rozmowę kwalifikacyjna po angielsku przeprowadzaną przez agencje , a nie o rozmowę z hostami
Pozdrawiam -
Nimell > 21-06-2012, 20:28
Moja trwała jakieś 5 minut ;P Czemu chce być au pair, co chcę robić po powrocie, co bym robiła z dziećmi w czasie brzydkiej pogody, miałam dialog o pożarze w domu i jak poinformuje straż pożarną itd. nie pamietam, ale oczywistosc