• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

dropsik > 20-02-2013, 23:59

[quote name="madz"]Dropsik, dokladnie rodziny sa rozne, nie ma sie co przejmowac. Mozesz napisac do agencji maila, moze dobrym pomyslem jest tez room w apia. Nie masz sie co przejmowac, chcesz leciec w sierpniu, jest jeszcze czas

A co studiujesz? I skad jestes? Jesli wolno wiedziec oczywiscie.[/quote]

Ja skończyłam studia licencjackie fizjoterapia. Fajny kierunek ale ciężko z pracą, jeśli nie mam doświadczenia, magistra i kursów to mogę zapomnieć o pracy. Obecnie pracuję w salonie samochodowym przyjmuje płatności itp.

A mieszkam w Zielonce pod Warszawą

Myślałam nad Apią ale przeraża mnie znowu zbieranie referencji po raz kolejny;/

aupair14 > 21-02-2013, 0:02

[quote name="madz"]
    [quote name="aupair14"]4. 80 zł - polecenie koleżanki do programu[/quote]

O tym to nie słyszałam, a pytałam się o wszystkie możliwe zniżki :/ Szkoda że mi nie powiedzieli, bo pewnie miałabym kilka -80zł hehe

[quote name="aguta"]Kama - ja wypełniałam sama referencje, wyslałam skan do rodziców tych dzieci, żeby tylko obczaili czy wszystko ok i tyle [/quote]

Bardzo dobry pomysł! A nie przyczepili się, że jest tym samym pismem i nie ma podpisów?[/quote]

Tylko, ze te kolezanki muszą tez zlozyc aplikacje, wiec nie jest to takie proste Jak dla mnie ambasador jest bardzo spoko, nie na pracujesz sie zbytnio, pojdziesz w pare miejsc obok siebie i 400 zl mniej. A jest to sporo, nie ma co mowic.

balbina > 21-02-2013, 0:08

tak wyglada ten ambasador ;o

wwwwoooow!

dropsik poczytaj kilka postow wyzej, ja wypelniałam sama referencje, dałam do sprawdzenie rodzicom dzieci i nie trułam im dupy, właściwie to im zeskanowałam

a potem sie z nimi widzialam

madz > 21-02-2013, 0:10

no kilka dziewczyn tu złożyło aplikację do kupy więc pewnie byłby tak dobre i mnie wspomogły ;) Ale już zapłaciłam więc po ptokach. A ambasador moim zdaniem się mało opłaca (ale jak bardzo chce się mieć tę zniżkę to czemu nie), nie wiem czy znasz szczegóły: "Jeden komplet obejmuje 8 miejsc i daje Ci zniżkę 80 zł. Tak jak mówiłam wcześniej maksymalnie możesz obniżyć ten koszt o 400 zł. (5 kompletów)" 8x5 to 40 miejsc w których musisz zdobyć podpis by dostać 400zł zniżki.

balbina > 21-02-2013, 0:13

jeju no to trochę jest chodzenia, rzeczywiście, ale jak komuś się nudzi w domu...

albo baaaardzo zależy na kasie to czemu nie

aupair14 > 21-02-2013, 0:31

czy ja wiem...Mieszkam w Warszawie, wystarczy jeden dzien poswiecic na zaplanowanie trasy, drugi na roznoszenie. Jak dla mnie zaden problem, zwlaszcza jesli zalezy komus na kasie. Nie ma nic za darmo niestety. Wchodzisz, pytasz czy mozesz zostawic, daja pieczątke, wychodzisz. Razem jakas minuta

No ale wiadomo, nikt nikogo nie zmusza. tylko draznia mnie potem osoby, ktore mowia ze CC jest takie cholernie drogie. I jak podliczylam to chyba jednak nie jest... No ale łatwiej ponarzekac, ze drogo niz pochodzic

Jarzebinka > 21-02-2013, 0:35

jak komuś zależy bardzo na kasie to idzie do GAWO ;d

Jarzebinka > 21-02-2013, 0:37

[quote name="aupair14"]czy ja wiem...Mieszkam w Warszawie, wystarczy jeden dzien poswiecic na zaplanowanie trasy, drugi na roznoszenie. Jak dla mnie zaden problem, zwlaszcza jesli zalezy komus na kasie. Nie ma nic za darmo niestety. Wchodzisz, pytasz czy mozesz zostawic, daja pieczątke, wychodzisz. Razem jakas minuta

No ale wiadomo, nikt nikogo nie zmusza. tylko draznia mnie potem osoby, ktore mowia ze CC jest takie cholernie drogie. I jak podliczylam to chyba jednak nie jest... No ale łatwiej ponarzekac, ze drogo niz pochodzic [/quote]

HALO nie zapominajmy, że w GAWO nic nie muszą robić, zeby wyjechac na TAKICH SAMYCH WARUNKACH. nie rozumiem wkurzania. Jest najdroższa agencją, wiec ludzie mogą tak mówić.

madz > 21-02-2013, 0:47

[quote name="aupair14"]czy ja wiem...Mieszkam w Warszawie, wystarczy jeden dzien poswiecic na zaplanowanie trasy, drugi na roznoszenie. Jak dla mnie zaden problem, zwlaszcza jesli zalezy komus na kasie. Nie ma nic za darmo niestety. Wchodzisz, pytasz czy mozesz zostawic, daja pieczątke, wychodzisz. Razem jakas minuta :D

No ale wiadomo, nikt nikogo nie zmusza. tylko draznia mnie potem osoby, ktore mowia ze CC jest takie cholernie drogie. I jak podliczylam to chyba jednak nie jest... No ale łatwiej ponarzekac, ze drogo niz pochodzic ;)[/quote]

Wiesz dla kogoś kto mieszka w Warszawie to nie jest problem znaleźć 40 miejsc, ale dla dziewczyn z małej miejscowości to już jest duży problem.

A po drugie ja na przykład pytałam o zniżki to jak widzisz dostałam niepełną informację. Z ulotkami nie miałam czasu latać więc zrezygnowałam z tego pomysłu. Nie każdy ma tyle czasu by poświęcić na takie rzeczy.

PS. Cieszę się że ktoś z Warszawy jest ;) A w jakiej dzielnicy mieszkasz, wiem wścibska jestem, ale to mój urok :D Ogólnie napisz (napiszcie wszystkie, które ostatnio dołączyły) coś o sobie, bo my tu tak bardzo rodzinnie mamy i lubimy wiedzieć o sobie co która robi w życiu, jakie ma doświadczenie z dziećmi itp ;)

kama93 > 21-02-2013, 0:50

[quote name="aupair14"]czy ja wiem...Mieszkam w Warszawie, wystarczy jeden dzien poswiecic na zaplanowanie trasy, drugi na roznoszenie.

[/quote]

Gorzej jak ktoś mieszka na zadupiu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia