• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Emm > 15-06-2005, 11:17

Rodzinki ciag dalszy.

Dzis ma do mnie dzwonic ich obecna operka w czasie, jak oni jeszcze beda w pracy.Dobrze, zapytam o wszystko. mam tez pogadac z dziewczynkami.

Caly czas mnie meczy odleglosc.No nic, musze wypytac te laseczke o wszystko i po tej gadce podejme decyzje.

A najlepsze jest to, ze myslalam, ze z hostka bede bardziej korespondowac, a tymczasem z hostem sobie mailuje.

A Sunny mnie dobila, bo zadzwonila i powiedziala miedzy innymi, ze kupila sobie kosmetyki shiseido. Eeeeeeeeee, ja tez chce!!!!

MONIKA > 15-06-2005, 16:41

Taaaak, ale Kaska ma problem, bo jest za chuda i tu nic na nia nie pasuje. Tzn wybralysmy sie do malla, ja wrocilam z marynarka, dwoma koszulkami, bluza, a ona kremem. :lol:

Drugiego dnia, ja z next koszulka i paskiem, a ona dokonala niemozliwego i jedna koszulke kupila. I ta laska ma takie same jazdy, jak ja mialam, a mianowicie, kolor czarny. Tyle, ze ja juz nic nie mam czarnego. 8) Nio wlosy.

Co do odleglosci. Blisko to to nie jest. Wiecej niz dwa razy moja odleglosc, a ja tez nie jestem super zadowolona z polozenia, bo wiesz, latem no problem, ale zima, w wielkim sniegu to sie stamtad nie ruszysz, a wiesz jakie sa sztormy.

Co do benzyny, niby niedroga, ale jak na nasze 140! Poza tym Boston to jeszcze jeden problem, zabulisz slono za parking, bo na ulicy nic nie znajdziesz. Wiadomo. Wiec sie zastanawiaja Aga, bo z jednej strony dzieci fajne, czas fajny, ale tak daleko.

Emm > 15-06-2005, 19:07

to ja juz nic nie wiem teraz.

jestem po prostu w totalnej kropce.totalnej.

nic.pogadam z operka, co mi innego pozostaje?Szkoda mi ich odrzucac tylko ze wzgledu na odleglosc, ale wiem, ze Monika dobrze gada. Te zimy bostonskie bez metra mnie wykoncza.

MONIKA > 15-06-2005, 19:45

Acha Stara. Ja rozumiem, ze Ty o Concord MA gadasz, a nie NH?!?!?!?

Emm > 15-06-2005, 20:08

Buhahahaha.

na glowe jeszcze nie upadlam, zeby NH brac!!!

kasik > 15-06-2005, 20:12

Dostalam

Wszystko wyglada naprawde niezle, no moze poza lokalizacja i tym, ze chce zebys mowila gdzie, z kim i do ktorej

gadalas juz z ta laska?

MONIKA > 15-06-2005, 20:15

Nio wiesz, ten drugi jest jednak dalej, ale pierwszy blisko tez nie jest, wiec sie pytam.

A co z tym dzwonieniem?

Emm > 15-06-2005, 20:20

napisalam chyba w watku o pogodzie co ze dzwonieniem

kaska, kiedy na impre razem idziemy?

Widzieliscie zajawki Uwagi??O dziewczynie, ktora miala byc operka za 700 Euro miesiecznie a handlarze zywym towarem wywiezli ja do burdelu?Mary an- pilnuj sie!

agulka > 15-06-2005, 20:47

8O ja widze, ze tvn sie wzial za operki

ale fakt, to strach...ale takie wypadki to chyba tylko w europie sie zdarzaja cio..my tam za wielka woda bedziemy bezpieczne

hmmm chociaz jak sobie Johnow przypomne...grrrr

Emm > 16-06-2005, 8:42

biore ich!Mam rodzinke.

Dzwonila wczoraj do mnie ich operka-rewelacyjna dziewczyna!Gadalysmy ponad 2 godziny. O wszystko wypytalam.Dostlalam dostep do jej albumu, zeby sobie obejrzec zdjecia i zaraz sie za to biore.

Ogolnie jestem zadowolona.

Co do odleglosci-powiedziala, ze to 10 minut samochodem od metra, wiec przezyje.

Warunki sa super, wiec biore ich!

Kasik, wreszcie mam zaplanowane, co?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia