• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

89dzoana89 > 28-04-2009, 23:07

oj nie mam pojecia;/

Tylko co my mozemy poradzic na to ze u nas jeden temat rodzi drugi itd

Ciezko sie znowu tak pilnowac i wogole 8)

shante > 28-04-2009, 23:10

W sumie zawsze jest opcja 'Szukaj'... xD Chociaż w moim wypadku to nie zawsze wychodzi

agulka > 28-04-2009, 23:12

moim zdaniem sztuka jest ubrac sie tanio- a jednoczesnie modnie i wygodnie. ja tez kupuje mnostwo rzeczy na wyprzedazach. uwielbiam victorie ale niektore ceny sa przesadzone - w usa zawsze czekalam na promocje.

kto 1 ten lepszy - i oko za oko zab za zab ja widzialam jak sie baby o bluzke pobily - wrestling normalnie

a ze balagan w sklepach...coz amerykanskie ksiezniczki sa tak leniwe, ze jak np im cos spadnie, albo zwyczajnie nie spodoba, to rzucaja na ziemie... ciezko powiesic na wieszak nie? niektore faktycznie maja za duzo ciala, zeby sie tak schylac...no ale

admina lepiej nie wolac, bo nam jeszcze forum zamknie jak zobaczy balagan

bunia_90210 > 30-04-2009, 15:12

zgadzam się agulka. Dla mnie metka nie znaczy tyle,co tożeby się dobrze czuć i wyglądać a co do amreykańskich księżniczek...to cóź "w dupkach im się poprzewracało "

Czas wezwać admina bo ja też tu nic nie mogę znależć

kamildzianka > 30-04-2009, 17:21

W TJMaxx mozna znalezc troche ciuchow Adidasa, Nike i Pumy. Sa w dziale sportowym. Sa fajne specjalne koszulki do biegania (wiecie, z takim wbudowanym biustonoszem, dzieki ktoremu latwiej jest biegac ), spodniczki do tenisa, spodenki, itd.

Koszulki tak w cenie 12$ MARKOWE! Oplaca sie najpierw zajrzec tutaj.

bunia_90210 > 30-04-2009, 18:09

wow! przed wyjazdem chyba sporządzę sobie listę sklepów które mam do odwiedzenia

89dzoana89 > 30-04-2009, 19:10

JA juz te wszystkie sklepy i inne przydatne rzeczy sobie pozapisywalam na kompie

Nie bede pozniej szukala (co sie okazuje coraz trudniejsze) ani pytala po raz drugi hehe 8)

kamildzianka > 30-04-2009, 19:30

No to zeby wam jeszcze slinka pociekla, to podam troche sklepow, zebyscie mogly sobie poszukac czegos online.

Osobiscie uwielbiam Aeropostale. Dobrej jakosci ubrania, typowo sportowe, miekuchne bluzy, dresy, koszulki, ladne kolory, wdzieczne sukienki, dobre ceny. Dla facetow maja fajne dzinsy. No i sklep jest tani.

Fossil - o, tutaj drozej, ale to dobra marka. Glownie specjalizuja sie w torebkach, zegarkach, paskach i portfelach. Wszystko zamsz lub skora. W listopadzie sprawilam sobie portfel za 70$ - warto bylo, bo piekny.

Wet Seal - sklep dla panienek, modnis. Piekne sukienki, paski jakie sobie bywalczyni dyskotek tylko zamarzy, bluzeczki bez plecow, wszystko takie raczej wyjsciowe, blyszczace, odkryte.

Old Navy - tani sklep, ktory raczej prowadzi dziwna kolekcje, ale czasami mozna cos wybrac dla siebie. Maja tanie pidzamy, taniuskie klapki na lato, bluzki. Reszta raczej niewarta spojrzenia.

Z tylu sklepu maja duza przestrzen z rzeczami z przeceny. Ostatnio znalazlam tam haleczke do spania za 3$. Maja przeceny od 25% do 75%. Warto zajrzec najpierw tam.

American Eagle - drogi sklep, raczej nigdy niczego tam dla siebie nie znalazlam.

Charlotte Russe - kupilam tam plaszcz zimowy elegancki dobrej jakosci. Rowniez takie seksowne zwiewne bluzeczki, sukienki, modne spodnie, wszystkie jakies takie fikusne i inne.

Deb - jeden z moich ulubionych sklepow. Wielki wybor dzinsow kazdego rozmiaru - od "0" do XXL, rozne typy. No i wielki wybor sukienek - krotkie, dlugie, balowe, czarne, kolorowe, blyszczace, na studniowke, na bal, na randke... I duzo swetrow, dosc tani.

DSW shoes - ojej, takiego sklepu z butami jeszcze nie widzialam! Caly hangar butow, sa wszystkie: kozaki, pantofle, sandaly, tenisowki, markowe adidasy, obsasy, czy to zamszowe, czy skorzane, czy jakies gladiatory - wszystko jest. Czasami mozna trafic na cos taniego, a sklep raczej taki sredni cenowo.

Forever 21 - kiedys moj ulubiony sklep, ale od kiedy zaczeli wprowadzac jakies dziwne kolekcje, to ich opuscilam. Teraz maja jakies dziwaczne brzuchate sukienki, nic seksownego. Ale mozna poszukac, moze akurat cos sie znajdzie.

Gap - sredni cenowo, raczej dla bab, ale mozna cos wyszukac w stylu mlodziezowym. Maja fajne bluzy.

H&M - tez roznie to widze; albo jakies dziwne ubrania, albo znowu swietne, ale drogie. Ale to tylko moja opinia. Kiedys znalazlam fajna bluzke za 5$.

Reszta to raczej drogie, drogie sklepy, jak Coach, Burberry, Banana Republic, Express, Guess?.

Polecam Macy's, gdzie mozna znalezc cos na przecenach markowego, jak DKNY. W ogole prowadza markowe rzeczy - kiedys widzialam swietne buty za 1500$ Louboutin'a... Marzenie...

Ojej, az czuje, jakbym tam byla. Kurde, jak to zle, jak sie pieniedzy nie ma!

agulka > 30-04-2009, 19:59

Ja uwielbiam koszule i jeansy z American Eagle i Hollister`a.

http://www.hollisterco.com/hol/homepage.html

warto kupowac na przecenach, ktore w USA sa niemalze co tydzien

h&m...coz nie trace czasu na ten sklep - jakos ubran tragiczna...

a co drogich sklepow - warto polowac na przeceny, naprawde!!! ja kupilam mnostwo ubran, ktore normalnie kosztowaly majatek i nigdy bym ich nie kupila, gdyby przeceny....

tak samo z victoria - jak maja przeceny to porzadne!

kamildzianka > 30-04-2009, 20:27

Aga, ty powinnas dawac pelne instrukcje do co zakupow, bo ja przy tobie to kompletny laik!

Nawet nie wiedzialam, ze H&M ma zla jakos ubran!

A ja polecam jeszcze Kohls - tani, a dobry sklep. Kupilam tam ciekawe kubki do kawy (zielone w ksztalcie liscia, ktory oplata kubek - w sumie kubek to lisc), fajna bluzke, Kevin sobie sprawil caly garnitur, ja kapcie i skarpetki.

A Target tez jest dobry - tanie dresy mozna dostac, kosmetyki, ramy do obrazow, zabawki dla dzieci na prezent.

Zamowilam z Victorii ubrania tydzien temu i dzisiaj maja nadejsc. Mialam dwie gift cards jeszcze ze swiat Bozego Narodzenia, wiec wybralam sobie dwie sukienki, lniane spodnie i taki ubior na plaze z frotte. Co chwila schodze patrzec do skrzynki, zeby mi ktos nie buchnal!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia