• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

Yoanna > 22-04-2009, 16:14

o ile kojarze to trzeba miec nowy paszport zeby bez wizy moc jechac..

PawelAuPair > 22-04-2009, 16:58

ja wjechałem do Kanady na tym środkowym: http://www.stambulkg.polemb.net/gallery/PASZPORTY.JPG

Też słyszałem, że bez wizy tylko na biometrycznym, ale jak widać niekoniecznie.

89dzoana89 > 22-04-2009, 18:16

A do czerwca jeszcze taaak daleko :?

Co do Kanady to moj wujek sie dowiadywal wszystkiego i teraz tylko z biometrycznym wpuszczaja 8) bo on probuje sie tam do pracy wybrac jako elektryk jest tylko jeden problem...musi znac anglika na poziomie komunikatywnym a zna ledwie podstawy :? teraz przezywa i kombinuje jak to ominac, a zeby tam legalnie pracowac to musi miec juz w Polsce potwierdzone ze ma zatrudnienie tam na miejscu :?

PawelAuPair > 22-04-2009, 19:55

Od 1 stycznia 2009 tylko z paszportem biometrycznym

cailet > 23-04-2009, 1:39

Ja się łapię, jakby coś

marlenao > 23-04-2009, 1:42

Ja wyrabialam nowy paszport stosunkowo niedawno i nikt mi nawet nie powiedział otym, ze istnieje cos takiego jak paszport biometryczny... Wyrabia sie takie w ogole w Pl ??

cailet > 23-04-2009, 1:45

Jeśli wyrabiałaś niedawno i masz z takim ohydnym więziennym zdjęciem, to jest biometryczny

Ja wyrabiałam rok temu mniej więcej, albo dwa nawet i wtedy już takie były. Teraz to wszystkie w PL się biometryczne wyrabia. Aż tak do tyłu to my nie jesteśmy :mrgreen:

marlenao > 23-04-2009, 1:49

Aha no to mam biometryczny, do tej pory myslalam biometryczne to tylko takie z jakimis chipami czy cos, ale wlasnie przeczytalam wiecej na ich temat w Pl ;D

89dzoana89 > 23-04-2009, 9:00

Te nasze tez maja chipa 8)

I zdjecie wiezienne

bunia_90210 > 23-04-2009, 12:37

Czyli ja tez mam biometryczny i to zdjęcie...jest więzienne ;P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia