• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Ninka Jones > 27-11-2007, 14:42

a no wła?nie

a jak nie to chyba co? z nimi nie tak :lol:

Grizzly > 27-11-2007, 15:01

Nina jaki tam wzór.. :oops: : )

A w pubie to pewnie tak, chyba tam dzisiaj zadzwonie po prostu i tyle.

Lucy została w domu i Adam też zacz?ł robić fochy ze tez jest chory i nie idzie.. pod groźb? zadzwonienia do ojca w koncu sie ubrał, a jak nie pozwoliłam mu grać w Nintendo (za kare, bo mnie całe rano nie słuchał i go ostrzegałam) zacz?ł sie rzucać, udawać że płacze (popatrzyłam na niego tak o_O i przestal) zacz?ł mnie błagać abym mu pozwoliła, ja powiedziałam że nie, bo mu zabroniłam i dotrzymam słowa. Powiedział że mnie nienawidzi.

Zawsze chciałam to uslyszeć od host dziecka

Mam nadzieje ze mnie babcia za jakiegos tyrana nie uważa teraz;p

Yoanna > 27-11-2007, 15:05

hahah moje dzieci w sheffield mialy to samo - nie pozwolisz na cos to sie rzucaly na ziemie, plakaly, walily piesciami o dywan, szarpaly za spodnie, i aj hejt juuuuuu buehhehe zarowno do mnie jak do rodzicow ;D aj hejt ju mamiiiiiiiii heheheh :lol: sliiiiiiiit

Grizzly > 27-11-2007, 15:31

Conajmniej jakby to na kims wrażenie robilo, nie?

Ninka Jones > 27-11-2007, 21:38

ja tylko słyszałam "I love you, Nina" :lol:

Ronnie mój kocha? :lol:

asiafrugo > 28-11-2007, 0:54

'Moje' dziecko to chyba takiego slowa jak hejt nie zna

idril > 29-11-2007, 1:11

[quote name="Yoanna"]hahah moje dzieci w sheffield mialy to samo - nie pozwolisz na cos to sie rzucaly na ziemie, plakaly, walily piesciami o dywan, szarpaly za spodnie, i aj hejt juuuuuu buehhehe zarowno do mnie jak do rodzicow ;D aj hejt ju mamiiiiiiiii heheheh :lol: sliiiiiiiit[/quote]

nienawidze Cie to u Katji byly slowa na porzadku dziennym. zreszta takie zachowanie tez.

a Grizzly widzisz jak fajnie to sie wszystko uklada super!

ciesze sie bardzo!

Migotka > 29-11-2007, 22:51

a ja to sie w ogole nie przejmuje..

juz tyle rzeczy slyszalam, ze ula la..

idril > 01-12-2007, 20:12

[quote name="Migotka"]a ja to sie w ogole nie przejmuje..[/quote]

no i dobrze robisz!

Grizzly > 02-12-2007, 3:36

No takimi bucami małymi nie ma co sie przejmować.. 7-9 lat to chyba najgorszy wiek u chłopców.

To co mój mały czasem wyprawia to tez przechodzi ludzkie pojęcie, jakies ataki ma, udaje że płacze, rzuca rzeczami (co? w stylu bezsilnego dziecka które moze tylko tupn?ć nożk?.. tylko w innym wydaniu) ostatnio nawet mame zacz?ł kopać tak butem w but, a później w ni? rzucił mi?kiem, a ona do niego tylko "don't do that sweetheart". Kobieta jest ?wietna, ale stanowczo za dobra dla niego! Ja bym mu za takie co? od razu szlaban na gre dała, przynajmniej by wiedział że tak nie można ;/

Ja mam do niego straszny dystans, jak zaczyna mieć atak to mówie spokojnie zeby przestał bo pogarsza swoj? syt, albo ze to na mnie wrażenia nie robi i zeby przestał udawać, to sie uspokaja troche ;]

Lucynka za to jest ?wietna, grzeczna, zawsze mnie słucha, nie pyskuje, sama mi nawet z Adamem czasem pomaga, ma na niego swoje sposoby

Pozatym wszystko w dalszym ci?gu ok, albo i lepiej (puk puk w drewno niemalowane) : )

Spotkałam sie dzisiaj z koleżankami ze szkoły, przez ten cały czas kiedy się nie widziałysmy az zapomnialam jakie one fajne ;-) Niestety duzo czasu nie miałysmy bo Charline (francuzka) i ja mamy dzisiaj babysittingi.

Na pi?tek szykuje sie jakas impreza, bo jedna dziewczyna z klasy ma imieniny

A jutro do Londynu z Migotk? i Dżoan?.

Po 3 tygodniach zamulania wracam do życia towarzyskiego
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia