• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Ninka Jones > 09-01-2008, 0:03

Yoanna, ja przecież jeszcze nie wiem ile zabawię w Londynie

ale ja liczę na spontan

i na rodzinę która zapłaci mi za bilet bo ja kasę wydam na bilet na koncert chłopaków, ciekawe kiedy pójd? na sprzedaż

Yoanna > 09-01-2008, 21:37

jestem au pair 4 miesiace. pozbywam sie etykietki short-term au pair heheheh. ogolnie to jest moj rekord jezeli chodzi o prace, udalo mi sie przeskoczyc firme prawnicza gdzie bylam 3,5 mies. na deli barze of kors ehhehe.

dzis obiad zrobilam ekspresowy. mikrofala i gotowe. no i warzywka na parze ale to tez zadna filozofia. i dobrze, bo musze napisac prace na hiszpanski. a potem do pubu lece. ciezkie tutaj zycie.. w pon balowalam, w srode baluje.. jejku... a w pt i sob praca czyli poglebiamy uzaleznienie od malibu ehhehe.

a tak w ogole to momentami sie zastanawiam czy nie lepiej jest na swoim.

Grizzly > 10-01-2008, 2:36

Ja sie juz nie zestanawiam. Jakiej by sie zawalistej rodziny, dzieci, warunków nie miało, na swoim jest zawsze najlepiej!

Ninka Jones > 10-01-2008, 3:25

[quote name="Yoanna"]w pon balowalam, w srode baluje.. jejku... a w pt i sob praca czyli poglebiamy uzaleznienie [/quote]

pili?my dzi? w szkole 0,7... sale na studniówke dekorujemy było nas 5 osób ja sie najebałam jest i mnie 23:55 i 10 minut temu wróciłam

ale jutro ja przynoszę połówkę :lol:

idril > 10-01-2008, 3:45

[quote name="Yoanna"] w pon balowalam, w srode baluje.. jejku... a w pt i sob praca czyli poglebiamy uzaleznienie od malibu ehhehe.[/quote]

Ty, Yoanna to Ty na prawde masz ciezkie te zycie

w takim razie ja to sobie chyba odpuszcze ten Londyn.. bo cholera ja nie wiem czy ja wytrzymam psychocznie przy takim tepie zycia!

[jasneeee :lol: ]

:*

Yoanna > 10-01-2008, 12:32

bozeee wrocilam ostatnim metrem, sprobowalam pisac prace na hiszp, ale zamiast 200 slow wyszlo 70 ;P wiec na espanolu sie dzis nie pokazuje.. zaniose za tydzien moze nie zabija

nina a czy ty wiesz ze alkohol uszkadza watrobe? heheh nie pij w szkole bo mi sie przypomina kumpela z lo co na niemcu wyjmowala picie i pila (cola z wodka czyli widac tylko cole i nauczycielka nic hahaha i to byla nasza najlepsza uczennica ;])

Yoanna > 10-01-2008, 12:43

a w ogole to moja hostrodzina nigdy nie spi ;P wczoraj tez, 1 a host w salonie lezy, tv oglada z piwkiem heheh (dzis jakos pozno do pracy sie podniosl ;P) albo jak raz szef mnie prosil i w czwartek musialam w klubie pracowac, wracam do domu o 5 nad ranem, patrze swiatlo - ja wchodze, a najstarsza corka z chlopakiem wychodza :lol:

a dzis ta corka do domu o 7 przyszla hahah postala troche i poszla do pracy :lol:

no, host moglby se juz pojsc bo nie lubie jak mi sie ktos po domu kreci :lol:

idril > 10-01-2008, 22:43

moze to jakies wampiry czy te wilkolaki co w nocy nie spia a w dzien odrabiaja?!

:lol:

Yoanna > 14-01-2008, 3:30

pobudka

sobota - 17.00

niedziela - 15.00

jutro musze wstac o 7.. nie wiem jak ja to zrobie... :/ z tym ze no dzisiaj o 8 nie ide spac tylko jakos wczesniej hahahhaha :lol:

jutro busy dzien mnie czeka. wiec wypada tylko powiedziec - nie lubie poniedzialkow :lol:

idril > 14-01-2008, 14:44

ja tez ich nie znosze. dlatego dzisiaj po drugiej lekcji juz mnie nie bylo w szkole. musze sie psychicznie przygotowac przed mojaj pierwsza jazda
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia