• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

shante > 11-08-2009, 13:50

witamy na forum a jakie miejsce w USA Cię najbardziej interesuje, żeby pojechać? Powodzenia w poszukiwaniach rodziny :wink:

aaleeksaandraa > 11-08-2009, 14:12

Witam!

Dolączam się do życzeń powodzenia w szukaniu rodzinki!

89dzoana89 > 11-08-2009, 14:26

I ja zycze powodzenia

Jaka masz date wylotu podana? :lol:

julita883 > 11-08-2009, 16:22

Karolina powodzenia w szukaniu rodzinki Mam nadzije że szybko ją znajdziesz.

Dziewczyny a ja jutro lece!!! Jeku ja to szybko zleciało 8O

nystateofmind > 17-08-2009, 22:25

czesc, przepraszam, ze dlugo nie odpisywalam, ale bylam na wakacjach. no wiec uaktywnili mi profil i na nastepny dzien zglosila sie mila zdaje sie rodzina. nie wiem czy to nie będzie off topic, moze opisze to w watku "mam matching" ? mam kila watpliwosci i chcialabym zebyscie mi troche pomogly je rozwiac jutro pierwsza rozmowa telefoniczna z nimi, narazie wymieniamy maile.

mieszkaja 25 minut od pitsburga (pensylwania).

pozdrawiam

aha, julita883 POWODZENIA!!!

nystateofmind > 18-08-2009, 10:54

nieaktualne. to ze nie jem miesa stanowi dla nich problem nie to przeskoczenia najwidoczniej.

karolinaaa > 19-08-2009, 14:13

Cześć Moje drogie Operki Mam na imię Karolina. Czytam i śledzę te nasze wątki. Super sprawa! I fajnie, że pomagamy sobie wzajemnie Ja niedawno się zarejestrowałam. Dzisiaj planuję wysłać wszystkie dokumenty...ale nie wiem, czy mi się to uda. Mam już międzynarodowe prawo jazdy. Muszę je skserować. Chyba nie całe, prawda? Tylko ostatnią stronę, nie? Bo to taka książeczka. Poszłam do lekarza rodzinnego, żeby wypełnił mi zaświadczenie lekarskie, on na urlopie do końca sierpnia, no to poszłam do innego lekarza...a on do mnie, że zaświadczenie do pracy 50zł i sru kasa do portfela 8O Myślałam, ze to góra 20zł będzie kosztować. I to w dodatku wypełnił mi tylko w języku polskim, bo po angielsku nie umie.

A wracając do mnie...to staram się wyjechać do USA, marzy mi się Floryda :mrgreen:

Kamilka pomaga mi właśnie z listem do host rodziny. Zaraz zabieram się za wypełnianie aplikacji. No to na tyle. Buziaki

aaleeksaandraa > 19-08-2009, 15:15

Karolina niepotrzebnie dalaś się z 50 zl zedrzeć!

To nie jest typowe zaświadczenie do pracy. Ani tym bardziej nie potrzebowałaś lekarza medycyny pracy :mad: tylko "zwykłego" rodzinnego! Nie powinien za to brać żadnych pieniędzy, bo to tylko udzielenie informacji.

Boże jak dobrze, że mo przyjaciel jest lekarzem i podpisałby nawet chińskie znaczki, jeśli bym go o to poprosiła

aaleeksaandraa > 19-08-2009, 15:20

Kamilkę to my wszyscy tutaj powinniśmy błogosławić

I jej Kevina też

chciałabym się kiedyś odwdzięczyć Kamila jak coś to wal jak w dym

karolinaaa > 19-08-2009, 16:22

Oh już mi o tym nie przypominajcie, bo serce mi pęknie łapówkarze pieprzeni!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia