-
-
Re: Sprawy samolotowe
balbina > 24-08-2012, 1:42
ja chciałam kiedyś albo nawet sprzedać komuś ten bilet w rayanairze wyszło to dwa razy więcej niż kosztował bilet, więc sobie dałam spokój -
alciak > 24-08-2012, 1:57
[quote name="LadyInRed"]Nie mój problem, ale w niektórych przypadkach (np. moim, ale tak jak mówiłam, nie mój problem, bo ja swój już rozwiązałam), NIE MA MOŻLIWOŚCI PÓJŚĆ DO BANKU. Bo w wioskach banków nie ma. I nie ma możliwości do momentu odlotu wymienić kasy. Ludzie, nauczcie sie czytać.[/quote]
ale mozesz wymienc nawet w drodze na lotnisko. sorry, ze nie uwzględnilam, tego, co pisalas wczesniej, czytam tylko dochodzace odpowiedzi, nei powtarzam za kazdym razem calego forum -
kajtuś > 24-08-2012, 12:22
[quote name="aguta"]ja chciałam kiedyś albo nawet sprzedać komuś ten bilet w rayanairze wyszło to dwa razy więcej niż kosztował bilet, więc sobie dałam spokój[/quote]
Nom, takie koszta sa wysokie... W ogole to bez sensu... -
LadyInRed > 24-08-2012, 12:42
[quote name="alciak"]
[quote name="LadyInRed"]Nie mój problem, ale w niektórych przypadkach (np. moim, ale tak jak mówiłam, nie mój problem, bo ja swój już rozwiązałam), NIE MA MOŻLIWOŚCI PÓJŚĆ DO BANKU. Bo w wioskach banków nie ma. I nie ma możliwości do momentu odlotu wymienić kasy. Ludzie, nauczcie sie czytać.[/quote]
ale mozesz wymienc nawet w drodze na lotnisko. sorry, ze nie uwzględnilam, tego, co pisalas wczesniej, czytam tylko dochodzace odpowiedzi, nei powtarzam za kazdym razem calego forum[/quote]
Nie sądzę, że mogę, lecę o 6 rano, w dodatku rodzina leci do znajomych o 5:40 i na pewno nie będzie żadnego zatrzymywania się po drodze -
Saiisuke > 10-09-2012, 17:30
Czy ktoś już leciał z/na lotnisko w Modlinie?
Okazało się, że mam lądowanie właśnie w Modlinie (w rezerwacji miałam Okęcie, ale wizzair się przeniósł) i ten Modlin to jakiś koniec świata! Od sprawdzania jak dojechać stamtąd do Wawy aż mnie głowa rozbolała.
Macie jakieś doświadczenia z tym lotniskiem? Najbardziej mnie interesuje jak najlepiej, najszybciej i najtaniej dostać się z lotniska do centrum Wawy. -
kajtuś > 10-09-2012, 19:03
Ja za to jak z wawy na to lotnisko... -
madz > 10-09-2012, 20:08
z lotniska jedziesz Mbusem do Stacja Modlin, potem przesiadasz się w Koleje Mazowieckie w 9 (KM9) i jedziesz do Warszawy, przez Pragę, Gdański do Zachodniego (tam po drodze są jeszcze inne stacje), w centrum sie nie zatrzymuje więc lepiej wysiąść na Gdańskim i metrem pojechać. -
Saiisuke > 10-09-2012, 20:34
To jest chore z tym lotniskiem w Modlinie. Dojazd z niego do centrum zajmie mi więcej niż cały lot z Włoch do Polski. Paranoja.
madz, dzięki -
kajtuś > 11-09-2012, 0:43
Jestem chyba uposledzony, bo nic nie zrozumialem... -
kajtuś > 11-09-2012, 0:44
Ja czytalem, ze na centralnym sie wysiada, na przystanku chyba 04 czeka sie na pks, ktory zatrzymuje sie przy lotnisku... To prawda?