• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

emptyhousee > 16-02-2013, 20:37

Ja mam w dodatku ferie teraz, więc książki to ostatnia rzecz , o której myślę xD ale też podziwiam tych którzy mają tyle motywacji xD

paulaw > 16-02-2013, 20:42

Weekend = relaks, nie ma innej opcji

emptyhousee > 16-02-2013, 20:46

exactly xD albo impreza

olusz > 17-02-2013, 0:53

Z tym, że jak poszłam do LO 70km od mojego miasta, to wszyscy moi znajomi stąd się ode mnie odwrócili, bo ich "zdradziłam" sratata i z nikim nie utrzymuję kontaktu, więc kiedy jestem w domu, to raczej z nudów się uczę jak jestem u siebie w Opolu to inna sprawa. Ale w mojej szkole (II PLO) też nie jest łatwo nie uczyć się na weekendy w klasie maturalnej, jest nawał wszystkiego, np. w poniedziałek mam 3 sprawdziany i kartkówkę i 3 lekcje rozszerzonego polskiego pod rząd, czyli wypracowanie do oddania - nie wyrobiłabym się, gdybym nie ogarnęła tego w sobotę no i niecałe 3 miechy do matury, a raczej mi na niej zależy

Poza tym wakacje i imprezy miałam przez ostatnie 2 lata bez przerwy, niezależnie od tego czy jest weekend, czy nie - skutki mieszkania poza domem w młodym wieku, już się trochę wyszalałam i odechciało mi się imprez co drugi dzień ^^

Jarzebinka > 17-02-2013, 1:27

Ja tez już się wyszalałam! Czasem się zdarzy jakaś impreza, ale już nie codziennie. Po prostu przeszłam już ten okres

viki2131 > 17-02-2013, 5:53

Ojoj dawno mnie tu nie bylo u mnie dzisiaj snieg co w polnocnej karolinie jest nie do pomyslenia!!!!!! Smialam sie dzisiaj ze pewnie przez nastepny tydzien bedzie wszystko pozamykane (ostatnio padal zamarzniety deszcze to odwolali dzieciom lekcje i pozamykali sklepy) . Aaaa i dziewczyny... jezeli chcecie wyjechac w konkretne miejsce nie rezygnyjcie z tego.... Wiadomo rodzina jest bardzo wazna ale miejsce tez. Ja mam super rodzinke ale zadupie straszne. Teraz mimo ze jestem w US nadal marze o Cali i NYC. Gdybym wiedziala to bym szukala az do skutku a tak jestem tutaj.... zawiedziona ale juz za pozno a szkoda. Trzeba bylo byc bardziej cierpliwym

cien_wiatru > 17-02-2013, 12:01

[quote name="viki2131"]Ojoj dawno mnie tu nie bylo u mnie dzisiaj snieg co w polnocnej karolinie jest nie do pomyslenia!!!!!! Smialam sie dzisiaj ze pewnie przez nastepny tydzien bedzie wszystko pozamykane (ostatnio padal zamarzniety deszcze to odwolali dzieciom lekcje i pozamykali sklepy) . Aaaa i dziewczyny... jezeli chcecie wyjechac w konkretne miejsce nie rezygnyjcie z tego.... Wiadomo rodzina jest bardzo wazna ale miejsce tez. Ja mam super rodzinke ale zadupie straszne. Teraz mimo ze jestem w US nadal marze o Cali i NYC. Gdybym wiedziala to bym szukala az do skutku a tak jestem tutaj.... zawiedziona ale juz za pozno a szkoda. Trzeba bylo byc bardziej cierpliwym[/quote]

Totalnie się zgadzam, mi się zawsze marzyła Califronia i przez pierwszy miesiąc, mimo, że mieszkałam 30 minut od Nowego Jorku i pociąg do NYC miałam praktycznie z pod domu, czyli naprawdę świetna lokalizacja, to gdzieś tam w głębi zawsze miałam takie uczucie, że jednak chciałabym być w Cali.

paulaw > 17-02-2013, 13:03

Mi się marzy NYC albo gdziekolwiek w Cali Ale wiadomo jak to bywa... jakbym miała szukać rodziny 10 miesięcy, to bym się chyba psychicznie załamała.

merti > 17-02-2013, 13:43

Ja raczej pojade tylko do NYC, Cali, Chicago albo Miami. Dlatego, że mam zamiar spedzic ten rok idealnie tak jak chciałam a nie jechać gdzieś w środek Stanów tylko dlatego, że nie mogłam znaleźć rodzinki...

madz > 17-02-2013, 14:17

A Washington? Tam blisko na Florydę, blisko do NYC :P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia