• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

emptyhousee > 16-02-2013, 18:26

Ja jestem z Malborka i pewnie wylece z Gdańska xD , chociaż w Warszawie jest najbliższy konsulat, więc pewnie tam przyjade po wize .

Straszne jest to czekanie, cały czas się nie wie na czym stoi xD w zasadzie nie mam wygórowanych wymagań, chcę tylko zeby byli z dużego miasta, nie kontrolowali mnie tzw "curfew" i nie mili zbyt wiele dzieci xD

margo > 16-02-2013, 18:29

taak do warszawy nooo straszne to czekanie , taka niewiadoma czy się znajdzie czy nie Ale musimy znaleźć , prędzej czy później

emptyhousee > 16-02-2013, 18:31

do czerwca jest jeszcze troche czasu, a z tego so słyszałam to rodziny szukają zazwyczaj jakieś 2-3 miesiace przed, więc powinno być ok xD

madz > 16-02-2013, 19:10

[quote name="paulaw"]Co do rodzin w CC, Gawo (a raczej IE/APC, nie Gawo), APIA to dziewczyny z aupaircircle wyjechały ze swoich krajów właśnie dzięki APIA albo IE/APC, także... hmm, nie muszę chyba nic więcej dodawać :)[/quote]

Ale należy też pamiętać, że CC jest w mniejszej ilości krajów niż IE i APC. Bo nie ma go np w afryce z tego co kojarzę.

Ja nie mówię że Gawo jest złe, tylko, że ja bym go nie wybrała z wielu względów o których już kiedyś pisałam.

[quote name="emptyhousee"]Ja jestem z Malborka i pewnie wylece z Gdańska xD , chociaż w Warszawie jest najbliższy konsulat, więc pewnie tam przyjade po wize .[/quote]

Najbliższy konsulat masz w Krakowie ;p Bo jedyny w Polsce, a w Warszawie jest ambasada ;p Takie małe sprostowanie ;)

[quote name="emptyhousee"]do czerwca jest jeszcze troche czasu, a z tego so słyszałam to rodziny szukają zazwyczaj jakieś 2-3 miesiace przed, więc powinno być ok xD[/quote]

Spokojnie jest jeszcze sporo czasu, każdy na pewno znajdzie rodzinę dla siebie :)

Emptyhousee ile masz lat? Matura w tym roku czy już studiujesz?

emptyhousee > 16-02-2013, 19:17

Emptyhousee ile masz lat? Matura w tym roku czy już studiujesz?[/quote]

19 rocznikowo, matura w maju niestety

olusz > 16-02-2013, 19:34

też mam maturę w maju i właśnie siedzę w książkach :3 z czego piszecie? ja rozszerzony polski, rozszerzony angielski i podstawa z matmy (z tej ostatniej 50% i jestem w niebie!) D

paulaw > 16-02-2013, 19:40

Sobota a Ty się uczysz? Nie byłoby mnie na to stać Ale zdaję to samo co Ty.

margo > 16-02-2013, 20:03

hahahah ja tak samo w tym roku zdaje maturę i w sobotę to ja odpoczywam a nie się uczę Podziwiam tych co się uczą w soboty xd

paulaw > 16-02-2013, 20:20

[quote name="margo"]hahahah ja tak samo w tym roku zdaje maturę i w sobotę to ja odpoczywam a nie się uczę Podziwiam tych co się uczą w soboty xd[/quote]

Uff, nie jestem sama

madz > 16-02-2013, 20:24

[quote name="margo"]hahahah ja tak samo w tym roku zdaje maturę i w sobotę to ja odpoczywam a nie się uczę :D Podziwiam tych co się uczą w soboty xd[/quote]

[quote name="paulaw"]Sobota a Ty się uczysz? Nie byłoby mnie na to stać :D Ale zdaję to samo co Ty.[/quote]

Pogadamy jak pójdziecie na studia xD Sobota to jeden z najlepszych dni na naukę, bo możesz się uczyć od rana do wieczora potem w nocy i jeszcze w niedzielę xD
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia