• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

margo > 16-02-2013, 16:51

Ale Gawo w porównaniu do innych jest bardzo tanią agencją , więc to bardzo indywidualna sprawa zależy kto czego oczekuję i w kwotę 750 (bez promocji ) lub 550 (jak się wyrobisz w 2 tyg ) masz wliczone ubezpieczenie rozszerzone a w innych agencjach trzeba wykupować jak ktoś chce oczywiście . Ja tam jestem w Gawo i jak na razie jestem zadowolona szybko odpisują na wiadomości i są w miarę pomocni xd

olusz > 16-02-2013, 17:30

Właśnie zastanawiam się między GAWO i CC... CC wydaje się takie bardziej, hm, worldwide, ale GAWO ma więcej plusów, głównie przez większą liczbę rodzin. A zależałoby mi na większym wyborze ze względu, że uwielbiam wielkie miasta i mam nadzieję na rodzinę w takim własnie lub całkiem niedaleko niego

Myślicie, że do sierpnia dam radę ze wszystkim?

madz > 16-02-2013, 17:44

A skąd wiesz ze ma więcej rodzin? Chyba nie ma nigdzie takich danych. A jeśli chodzi o więcej rodzin to ja bym się zapisała do CC i do APiA. Przynajmniej nie są to partnerzy, a oddziały firmy. Nie wiem jakoś mam wersje zawodowa do partnerskich firm.

olusz > 16-02-2013, 17:45

z licznych for i blogów, ale mogę się oczywiście mylić

emptyhousee > 16-02-2013, 18:05

margo : kiedy palujesz wyjazd ? masz już jakiś match ? xD

margo > 16-02-2013, 18:11

[quote name="emptyhousee"]margo : kiedy palujesz wyjazd ? masz już jakiś match ? xD[/quote]

Najlepiej było by w czerwcu ale zobaczymy czy się uda Nie mam jeszcze żadnego matcha mam otwarty na razie tylko room w IE i to dopiero od 3 dni xd więc dopiero zaczynam poszukiwania mam nadzieje że w następnym tygodniu mi otworzą room w APC

A ty też w czerwcu ??

paulaw > 16-02-2013, 18:13

Co do rodzin w CC, Gawo (a raczej IE/APC, nie Gawo), APIA to dziewczyny z aupaircircle wyjechały ze swoich krajów właśnie dzięki APIA albo IE/APC, także... hmm, nie muszę chyba nic więcej dodawać

emptyhousee > 16-02-2013, 18:15

Paluję czerwiec, ale zobaczymy jak wyjdzie, też jestem w Gawo i mam otwarty room dopiero od tygodnia (w IE) a na APC jeszcze czekam, zastanawiam się tylko po jakim czasie mogę się spodziewać jakiejś rodziny, bo na razie cisza i trochę się martwię :/

btw skąd jesteś i skad planujesz wylecieć ? xD

margo > 16-02-2013, 18:18

Ja jestem z okolic Warszawy i z Warszawy też chciałabym wylecieć a ty ?? No ja mam otwarty dopiero kilka dni i tez się martwię że cisza xd więc cię rozumiem

paulaw > 16-02-2013, 18:21

Ale wam zazdroszczę! Ja mam już praktycznie wszystko powypełniane, brakuje mi tylko filmiku i... paszportu. EH.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia