• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

Johnson > 16-02-2013, 3:18

Stary, wszystko pięknie ładnie...ale mam go prawie dwa lata...i bateria...

no to już nie to

a i w nexusie, masz czystego androida...bez żadnych siecowych modyfikacji

chociaż iphone 5 kusi...ale chyba się nie skusze

margo > 16-02-2013, 11:39

A ja tam czekam na S4 , mam S2 też od 2 lat i jest świetny więc na razie nie będę go zmieniała i poczekam do czerwca na S4

madz > 16-02-2013, 12:16

Po co iphone 5 jak we wrześniu wychodzi 6 :p choć fanka iPhone nie jestem, miałam 2 lata i bez rewelacji. Za to zakochana jestem w blackberry i chyba kupie jednego z tych najnowszych 10 :)

A to prawda ze kupisz telefon najlepszy na rynku a już za miesiąc czy dwa jest takim zwyklym .

Jeśli chodzi o nexusa to ja mam tablet i na prawdę jestem zadowolona. Parametry super, a do tego ta cena. Apple i Samsung dają kosmiczne ceny bo jada na marce i wydaje mi się ze nexus może być dla nich niezłą konkurencja.

olusz > 16-02-2013, 13:42

Niesamowita sprawa. Tato przy śniadaniu powiedział, że przemyślał sprawę i się zgadza, bo w moim wieku i jego największym marzeniem było USA. Chociaż w jego przypadku to chyba dolary ^^ ale fakt jest taki, że się ZGODZIŁ! Więc... zaczynamy procedury, tak myślę! Ale się cieszę!!!!

Co do iPhone'ów, miałam 3G, który jednak z racji wieku się już popsuł, trochę mi się go nie opłaca naprawiać, więc żyję do maja na starej Nokii N95 i biorę 5, bo w i tak dużym abonamencie na firmę i tak wychodzi tanio chciałam co prawda 4s, ale w Play już go podobno nie mają, tylko piąteczki - tym lepiej dla mnie

merti > 16-02-2013, 15:18

iphone 6 :O tego sie nie spodziewałam. Nexus wydaje się fajnym telefonem i jak będę coś kupować to na pewno go rozważę Aczkolwiek narazie trzymam się iphone

margo > 16-02-2013, 15:53

[quote name="olusz"]że się ZGODZIŁ! Więc... zaczynamy procedury, tak myślę! Ale się cieszę!!!!

[/quote]

No to świetnie ;D a z jakiej agencji będziesz korzystać ???

olusz > 16-02-2013, 15:59

Prawdopodobnie GAWO

merti > 16-02-2013, 16:24

aaaaaaa !no to gratulacje

pusiek7 > 16-02-2013, 16:43

ja mam LG L9 poki co super telefonik

madz > 16-02-2013, 16:46

Olusz fajnie że się udało :) Ale Gawo należy mocno przemyśleć przez tą pierwszą ratę, kilka dziewczyn straciło przez nią kasę. Ja własnie dlatego wybrałam CC. Nie lubię płacić za coś czego jeszcze nie mam i kto wie czy będę mieć.

Lg L9 fajny jest, ja kupiłam mojemu tacie na gwiazdkę L7 i jest w zupełności wystarczający. A biały prezentuje się cudownie. I serio polecam pomyśleć nad BlackBerry, ja posiadam prawie 2 lata Bold 9780 i jestem BARDZO zadowolona, internet śmiga wszędzie, po zwykłej sieci, nie potrzebuję 3G.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia