• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

emili > 13-02-2013, 16:05

Dzieki aguta

Wychodziliśmy 3 razy zawsze biegnąc! Na Rockefeller, time square I statue wolbosci- tak w pizdu daleko ze wrocilam do autibisu ( godzina, 35 min- serio? Navtome square?, 10 min)

resztę z autobusu. Taka wycieczka kosztuje to s

amo na własną rękę w czerwonym autobusie bez dachu , ale jest Fun, dobre zdjęcia, spokojne zwiedzanie.... Ble ble ble.

za to jedzenie na szkoleniu maja pyszne, moze nie za duży wybór ale smaczne i świeże

kawa dodatkowo dostępna w pokojach for free i mozna wsiąść na wynos, śpimy po 3, jest suszarka i żelazko. Klimatyzowane pokoje. jakby co pytajcie idę na szkolenie

A i blackberry ma swoje sieci wiec nie potrzebuje wifi - skubany ma ,

Jarzebinka > 13-02-2013, 16:59

Porażka z tą wycieczką!!!! ALe już nie mogę sie doczekać kiedy tam będę ;d;d;d;d

madz > 13-02-2013, 17:28

[quote name="emili"]A i blackberry ma swoje sieci wiec nie potrzebuje wifi - skubany ma :P ,[/quote]

Wiem wiem bo mam BlackBerry xD Ale żeby BIS (ta sieć) działało to musisz mieć usługę wykupioną w danym kraju. Czyli jeśli mam wykupioną w PL tę usługę to działa mi tylko w PL, a za granicą działa jeśli jest wifi. Więc jednak kicha.

Johnson > 13-02-2013, 18:45

Zastanawia mnie czy sa tam kontrakty roczne na telefon, i czy w ogole aupair moze takowy wziac

madz > 13-02-2013, 19:22

ja się tym nie przejmuję bo dostanę telefon z abonamentem :)

Ale właśnie zastanawiam się nad kupieniem jakiegoś startera na pierwsze dni i nie mogę się zdecydować czy kupić sobie jakiś starter polskiego operatora czy jak dolecę do stanów to jakiś tamtejszy starter.

Jarzebinka > 13-02-2013, 19:48

Ja sobie odpuszcze ten starter na początek, tak sądze. Kupię sobie jak już bede u hostów... W końcu od czego jest INTERNET

madz > 13-02-2013, 19:56

ja wolę coś mieć, bo a nóż widelec będę potrzebowała zadzwonić do hostów z lotniska już, albo oni się spóźnią (choć to mało prawdopodobne bo mieszkają blisko lotniska) i będzie potrzebny telefon. A swojego polskiego numeru nie biorę bo mam na abonament i zostawiam te numer rodzicom.

paulaw > 13-02-2013, 21:26

Czy ktoś może mi przypomnieć czy zdjęcie do prawka międzynarodowego jest to te samo zdjęcie, co do prawka krajowego?

margo > 13-02-2013, 21:32

tak może być to samo

balbina > 13-02-2013, 22:26

Emili - powiedz jeszcze czy wszyscy idą na tą wycieczkę czy ktoś zostaje? jeśli ktoś nie wybiera opcji wycieczki to co wtedy robi? Dużo osób nie pojechało na wycieczkę??

no i jestem zszokowana ile kosztują papierosy! Ciekawa jestem czy tak wszedzie kosztuja

Madz - będziesz w Ameryce, jak będziesz do kogoś chciała zadzwonić to podchodzisz do człowieczka i prosisz o to Ja nawet w polsce tak robilam i nie spotkałam się z odmową Chociaż robiłam tak z 3 razy w życiu. a jak opstatnio zgubiłam telefon to ludzie sami mi proponowali w POLSCE że zadzownią do mnie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia