-
-
Re: Au Pair 2013!
emili > 13-02-2013, 16:05
Dzieki aguta
Wychodziliśmy 3 razy zawsze biegnąc! Na Rockefeller, time square I statue wolbosci- tak w pizdu daleko ze wrocilam do autibisu ( godzina, 35 min- serio? Navtome square?, 10 min)
resztę z autobusu. Taka wycieczka kosztuje to s
amo na własną rękę w czerwonym autobusie bez dachu, ale jest Fun, dobre zdjęcia, spokojne zwiedzanie.... Ble ble ble.
za to jedzenie na szkoleniu maja pyszne, moze nie za duży wybór ale smaczne i świeże
kawa dodatkowo dostępna w pokojach for free i mozna wsiąść na wynos, śpimy po 3, jest suszarka i żelazko. Klimatyzowane pokoje. jakby co pytajcieidę na szkolenie
A i blackberry ma swoje sieci wiec nie potrzebuje wifi - skubany ma, -
Jarzebinka > 13-02-2013, 16:59
Porażka z tą wycieczką!!!! ALe już nie mogę sie doczekać kiedy tam będę ;d;d;d;d -
madz > 13-02-2013, 17:28
[quote name="emili"]A i blackberry ma swoje sieci wiec nie potrzebuje wifi - skubany ma :P ,[/quote]
Wiem wiem bo mam BlackBerry xD Ale żeby BIS (ta sieć) działało to musisz mieć usługę wykupioną w danym kraju. Czyli jeśli mam wykupioną w PL tę usługę to działa mi tylko w PL, a za granicą działa jeśli jest wifi. Więc jednak kicha. -
Johnson > 13-02-2013, 18:45
Zastanawia mnie czy sa tam kontrakty roczne na telefon, i czy w ogole aupair moze takowy wziac -
madz > 13-02-2013, 19:22
ja się tym nie przejmuję bo dostanę telefon z abonamentem :)
Ale właśnie zastanawiam się nad kupieniem jakiegoś startera na pierwsze dni i nie mogę się zdecydować czy kupić sobie jakiś starter polskiego operatora czy jak dolecę do stanów to jakiś tamtejszy starter. -
Jarzebinka > 13-02-2013, 19:48
Ja sobie odpuszcze ten starter na początek, tak sądze. Kupię sobie jak już bede u hostów... W końcu od czego jest INTERNET -
madz > 13-02-2013, 19:56
ja wolę coś mieć, bo a nóż widelec będę potrzebowała zadzwonić do hostów z lotniska już, albo oni się spóźnią (choć to mało prawdopodobne bo mieszkają blisko lotniska) i będzie potrzebny telefon. A swojego polskiego numeru nie biorę bo mam na abonament i zostawiam te numer rodzicom. -
paulaw > 13-02-2013, 21:26
Czy ktoś może mi przypomnieć czy zdjęcie do prawka międzynarodowego jest to te samo zdjęcie, co do prawka krajowego? -
margo > 13-02-2013, 21:32
tak może być to samo -
balbina > 13-02-2013, 22:26
Emili - powiedz jeszcze czy wszyscy idą na tą wycieczkę czy ktoś zostaje? jeśli ktoś nie wybiera opcji wycieczki to co wtedy robi? Dużo osób nie pojechało na wycieczkę??
no i jestem zszokowana ile kosztują papierosy! Ciekawa jestem czy tak wszedzie kosztuja
Madz - będziesz w Ameryce, jak będziesz do kogoś chciała zadzwonić to podchodzisz do człowieczka i prosisz o toJa nawet w polsce tak robilam i nie spotkałam się z odmową Chociaż robiłam tak z 3 razy w życiu. a jak opstatnio zgubiłam telefon to ludzie sami mi proponowali w POLSCE że zadzownią do mnie