• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

Kachaaa > 23-04-2009, 13:09

ale o UK mi chodzi a nie USA 8)

bunia_90210 > 23-04-2009, 18:29

Aha hehe ;P To nie wiem dokładnie jak stoją ceny ale moja kumpela tam mieszka i mówi,że jest trochę drogo. Woli przyjechać sobie do PL i tutaj zrobić pazurki i pofarbować włosy.Bilet i to co wyda na kosmetyczke i fryzjerke to mniej niż tam by wydała. Chyba,że pójdziesz do kogoś kto ma kwalifikacje ale robi w domu bo np. go nie stać na otwarcie zakładu(najczęściej murzynki albo "ciapate").Słyszałam,że wiele jest takich dziewczyn. U nich ceny są takie normalne,można nawet powiedzieć,że tanio

P>S-w maju będę tam to Ci napiszę

kamildzianka > 28-04-2009, 22:19

A ja poszlam dzisiaj do TJMaxx. Wiecie, u mnie bida z nedza, na normalny sklep mnie nie stac, to ide troche pobuszowac w przecenach. Wynalazlam 5 biustonoszy za 5-9$ (normalnie co za okazja!), troche ubran na silownie, bo czas sie za siebie zabrac.

Gdy poszlam tam po raz pierwszy, to czulam jakis niesmak, jakby to byl second hand. Potem, gdy znalazlam naprawde calkiem fajne ubrania i za smieszna cene, to polubilam ten sklep i zdarza mi sie pojsc.

Jak pomysle, ze bylam w Victoria's Secret jakis czas temu i staniki chodza tam za 50$ (to jedzenie na tydzien), a tutaj dobre, markowe biustonosze za 5$... Co za roznica.

89dzoana89 > 28-04-2009, 22:47

No wiec musze zapamietac nazwe ja ostatnio sobie kupilam spodnie orginalne i mialam je niecaly miesiac!! juz nie mowiac o tym ze dalam 2 razy wiecej kasy:? Nie zawsze to co drozsze i ze znaczkiem to lepsze :

A wogole to ostatnio szukam czegos na tym forum i niestety nic znalezc nie moge :?

Tak tu wszystko pomieszane ze masakra

kamildzianka > 28-04-2009, 22:55

Takie tanie sklepy to wlasnie TJMaxx i Marshalls. Do tych sklepow zwozi sie ciuchy juz po sezonie, albo z przecen, albo te, ktore nie zeszly. To nie second hand! Czasami tak wyglada, bo kobiety tak przerzucaja, buszuja, ze duzo rzeczy wprost lezy na podlodze i wyglada to dosc odpychajaco.

89dzoana89 > 28-04-2009, 22:58

Kto pierwszy ten lepszy hehe

Moze byc wesolo w takim sklepie 8)

To jak nasze outlety

shante > 28-04-2009, 23:02

[quote name="89dzoana89"]A wogole to ostatnio szukam czegos na tym forum i niestety nic znalezc nie moge :?

Tak tu wszystko pomieszane ze masakra [/quote]

Podpisuję się pod tym. Taki bałagań zleksza na tym forum, nie? xD

89dzoana89 > 28-04-2009, 23:05

Teraz trzeba cudu zeby znalezc to czego sie szuka w dosc krotkim czasie

Dlatego ja juz zaniechalam poszukiwan

Musimy zaczac bardziej dbac o porzadek!!

kamildzianka > 28-04-2009, 23:06

Slyszalam, ze to dlatego, bo admina nie ma. Nie ma komu porzadkowac. Do kogo sie zglosic po to?

marlenao > 28-04-2009, 23:06

dokladnie tak ale juz chyba za pozno zeby to jakos uporządkowac, za duzo postów trzeba by wyrzucic..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia