• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Prezenty dla Host-rodziny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Prezenty dla Host-rodziny

• Prezenty dla Host-rodziny
  • Re: Prezenty dla Host-rodziny

dina39 > 11-04-2012, 23:35

Hej,

Nie wiem czy zaczynam w dobrym wątku...

Chciałam się zapytać co można kupić szwajcarskim hostom w prezencie i ich 8-letniej córce? Myślałam żeby rodzicom książkę o Polsce w j. niemieckim ale nie wiem czy to dobry pomysł. Kompletnie nie wiem co podarować "małej". Może macie jakieś pomysły?

Szczerze to nie mam za dużego budżetu i nie chcę za bardzo szaleć, tylko kupić coś fajnego i niedrogiego.

Będę wdzięczna

angelaa > 11-04-2012, 23:44

[quote name="dina39"]Hej,

Nie wiem czy zaczynam w dobrym wątku...

Chciałam się zapytać co można kupić szwajcarskim hostom w prezencie i ich 8-letniej córce? Myślałam żeby rodzicom książkę o Polsce w j. niemieckim ale nie wiem czy to dobry pomysł. Kompletnie nie wiem co podarować "małej". Może macie jakieś pomysły?

Szczerze to nie mam za dużego budżetu i nie chcę za bardzo szaleć, tylko kupić coś fajnego i niedrogiego.

Będę wdzięczna[/quote]

Dina, przenoszę Twojego posta, następnym razem zorientuj się trochę zanim napiszesz posta w złym temacie ;-)

allie > 15-04-2012, 16:20

Widzę, że sporo osób kupuje alkohol dla hostów, powiedzcie mi tylko proszę jak to zabieracie skoro podobno w bagażu płynów być nie może?

Nie mam doświadczenia w lataniu, więc nie mam pojęcia co, gdzie i jak

angelaa > 15-04-2012, 16:29

[quote name="allie"]Widzę, że sporo osób kupuje alkohol dla hostów, powiedzcie mi tylko proszę jak to zabieracie skoro podobno w bagażu płynów być nie może?

Nie mam doświadczenia w lataniu, więc nie mam pojęcia co, gdzie i jak [/quote]

w bagażu podręcznym nie może być, ale w rejestrowanym tak

marvellous > 15-04-2012, 17:18

[quote name="angelaa"]
    [quote name="allie"]Widzę, że sporo osób kupuje alkohol dla hostów, powiedzcie mi tylko proszę jak to zabieracie skoro podobno w bagażu płynów być nie może?

w bagażu podręcznym nie może być, ale w rejestrowanym tak[/quote]

to sweitnie bo ja planuje zubrowke dla hosta bo innego pomyslu nie mam ;p Polish wodka

angelaa > 15-04-2012, 17:48

[quote name="marvellous"]
    [quote name="angelaa"]

w bagażu podręcznym nie może być, ale w rejestrowanym tak[/quote]

to sweitnie bo ja planuje zubrowke dla hosta bo innego pomyslu nie mam ;p Polish wodka[/quote]

ahhaha ja też kupuję żubrówkę ;D

allie > 15-04-2012, 19:51

No to ja też

Buuzia > 15-04-2012, 22:31

A ja hostce kupię w herbaciarni jakąś smaczną herbatę z kubkiem i zaparzaczem...małemu jeszcze nie wiem, a hosta mieć nie będę

marvellous > 15-04-2012, 22:57

ja nie wiem co kupic dla hostki!

myslalam o czekoladkach michalkach ale ogolnie to pomyslu na nia nie mam

bo dzieciaczka jakies zabaweczki porpostu - nic zwiazanego z polska raczej

dina39 > 19-04-2012, 0:49

ja hostom kupiłam książkę w j. niemieckim/angielskim o Polsce a dla dzieci zabawki klocki + słodycze + zestaw do kąpieli
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia