-
-
Re: Mam matching ;D
marlenao > 01-07-2009, 19:10
NY ... moze bedzie blisko mnie :d z NJ do NY rzut beretem hahaha. Wesoła gromadka, a moge wiedziec ile te dzieci mają lat ? -
dominikan@ > 01-07-2009, 19:12
Nie tylko ty Kamysia. Na tyle czasu zabrali nam forum i do tego jeszcze nic nie ulepszyli -
89dzoana89 > 01-07-2009, 20:24
Jupi!!!!!!!!!!!
NO w koncu
Jak mi brakowalo was wszystkich:*
Porzadkow to tu nie zrobili wiec nie iwem czemu nam forum zablokowali
Moze chcieli dac odpoczac serverowi od tych naszych glupot :mrgreen: -
kamysia > 01-07-2009, 21:42
. -
89dzoana89 > 01-07-2009, 22:08
Jakby sie przyjzeli dokladnie co tu sie dzieje to pewno tak by sie stalo :mrgreen:
Ale nie kraczmy lepiej i cieszmy sie ze nadal mamy nasza skarbnice :lol: -
shante > 01-07-2009, 22:18
Ale fakt faktem, że ogromne porządki by się naprawdę przydały... -
kamysia > 02-07-2009, 11:44
. -
shante > 02-07-2009, 16:23
No to bym najchętniej założyła nowe forum, tematy i posty skopiowała i poukładała i takiego chaosu by nie byłoPrzynajmniej moglibyśmy wyznaczyć admina, moderatorów i ktoś by się tym forum opiekował, bo powoli zamienia się on w czat, który często jest nie na temat... ajj nie lubię nieporządku -
NELTILIA > 02-07-2009, 18:46
shante zgadzam sie z Toba") i przyznam szczerze, ze nie ma juz tego klimatu na forum jaki byl przed 4 laty, kiedy przygotowujac sie do swojej au pairskiej wyprawy (08.2005) za ocean sledzilam na biezaco mase watkow.. W momencie, kiedy bylam juz po tamtej stronie oceanu forum nie bylo mi juz tak potrzebne, bo tam zaczelo sie zupelnie nowe zycie, biegnace swoim rytmem.. Po dlugiej przerwie wrocilam z sentymentem, by zobaczyc co slychac, co sie dzieje i przyznam szczerze, czytajac niektore wypowiedzi wiele problemow sie powtarza. Dziewczyny (sorki, chlopaki tez) maja podobne dylematy do tych sprzed kilku lat, mnostwo pytan zadaja, maja wiele watpliwosci wiec forum jako tako sie kreci, ale balagan jest to fakt! Przydaloby sie uporzadkowac pewne rzeczy, prawda -
dominikan@ > 02-07-2009, 19:13
NELTILIA gdzie dokładniej w CA będziesz?