-
-
Re: Au Pair 2014
yamisouls > 15-03-2014, 17:57
Zazdroszczę mega Divertissante!! Mam już dosyć tego matchowania! Znudziło mi sięTeraz doskonale cię rozumiem, że byłaś taka zniecierpliwiona a wcześniej Ci zazdrościłam, że już matchujesz się z rodzinkami hahaha. Na początku to było ekscytujące, ale teraz już trochę przestało, wszystkie rodziny są podobne, żadna nie zbliżona lokalizacją do perfect. Na dodatek ze względu na to, że mam prawie 2000 godz z dziećmi poniżej 2 lat to wszystkie rodziny mają maluszki. Co druga rodzina to kobieta w ciąży.... Obecnie mam na profilu 4 rodziny z okolicy Waszyngtonu!! Cztery z tego samego miejsca!
Ale z drugiej strony i tak się cieszę, że coś się dzieje! Z każdej rozmowy coś wyciągam, widzę rożnice itp...
A wy jak tam dziewczyny? Rusza się coś u was? Ostatnio było chyba kilka PF matchy
PS: widziałyście to: <URL url="https://www.facebook.com/pages/Au-Pair-Confessions/165245353628674?fref=ts%C2%A0"><s></s><LINK_TEXT text="https://www.facebook.com/pages/Au-Pair- ... 74?fref=ts">https://www.facebook.com/pages/Au-Pair-Confessions/165245353628674?fref=ts</LINK_TEXT> <e></e></URL> -
yamisouls > 15-03-2014, 18:34
Women i Baskah a jak tam u was? Wszystko ok? -
Divertissante > 16-03-2014, 14:40
yami, wiem o co ci chodziale moim zdaniem i tak nie powinnaś sugerować się lokalizacją, najważniejsze to czuć "to coś" z rodziną Też miałam kilka matchy z kobietami w ciąży albo z kilkutygodniowym bobasem - pamiętaj, że takie matki muszą być w domu z opiekunką dopóki dziecko nie skończy 3 miesięcy.
Mam kontakt z Women, myślę, że mogę powiedzieć, że ma się świetnie! Mało ją na kompie widuje, więc pewnie przez to nie zagląda tutaj. Odwiedza NYC, pije kawe z Dunkina i Starbucksa, włóczy się po Brooklynie i wygląda na mega nieogarniętą faktem, że rzeczywiście tam jest -
yamisouls > 16-03-2014, 14:46
hahha pozdrów Women!
wieeem, staram się nie sugerować lokalizacją i jakbym poczuła, że to może być to to bym się nawet nie zastanawiała! Ale no nie czuję hahah.. Tak więc czekam dalej... oby już nie długo! -
Divertissante > 16-03-2014, 17:07
Trzymam kciuki! -
Baskah > 16-03-2014, 20:06
Hej! Ja mam sie super tez. W piatek bylam na calonocnej imprezie kolo obamy ^^ rodzinka jest mega. Jak kupie sobie laptopa to opisze na blogu wszystko co mnie dziwi w ameryce¡ a jest tego mnostwo¡ ciagle robie OMG.
Angielski moj jest cholernie fatalny ale rodzinka mnie uczy ^^ i jak czegos nie wiem to ciagle powtarzaja oh you are soooo cute¡ poniewaz staram sie to pokazac. o_O dzis byla na zakupach w walmart w pizami ! Kocham ameryke ^^ -
yamisouls > 16-03-2014, 20:33
Hahahha no to super!! Pozdrawiam) -
ok_ann > 17-03-2014, 0:06
Hej dziewczyny , jestem Ania i mieszkam w okolicach Rzeszowa. Dopiero ostatnio usłyszałam o aupair i jestem na prawdę w to wkręcona tylko nie wiem czy nie jest już za późno żeby wyjechać w sierpniu ? Jak myślicie ? Mam masę wątpliwości ale czytam wszystko co się da na ten temat , więc postanowiłam się poradzić) -
aqness > 17-03-2014, 8:37
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ok_ann" data-cid="80046" data-time="1395004019">
Hej dziewczyny , jestem Ania i mieszkam w okolicach Rzeszowa. Dopiero ostatnio usłyszałam o aupair i jestem na prawdę w to wkręcona tylko nie wiem czy nie jest już za późno żeby wyjechać w sierpniu ? Jak myślicie ? Mam masę wątpliwości ale czytam wszystko co się da na ten temat , więc postanowiłam się poradzić)</blockquote>
Jasne, ze nie jest za pozno! Jeszcze mnostwo miesiecyJak sie mocno postarasz, to aplikacje skonczysz robic w dwa tygodnie a szukanie rodziny to kwestia kilku tygodni, czasami moze 2, 3 miesiace a to nadal wczesniej niz sierpien! Moja kolezanka rok temu zaczela aplikacje w maju i wyjechala 8 wrzesnia.Wiec wybieraj agencje (polecam APiA ), zaczynaj aplikacje i dolaczaj do nas -
ok_ann > 17-03-2014, 18:15
Super !Taki mam właśnie zamiar tylko mam jedno pytanie czy w tej agencji jest możliwość wstępnych rozmów po polsku , mój angielski to nie problem ale jednak wolałabym być tych pierwszych pytań i odpowiedzi w 100% pewna )