• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

madz > 10-02-2013, 1:42

[quote name="Damian011"]Madz - Jestes pewna co do tej kawy w DC? :D nie jestem pewien czy SS nie jest w STANIE Waszyngton (ten koło Oregonu) więc jakby nie patrzec to zupełnie inne wybrzeże juz D.C. :P Ale mogę sie mylić :P[/quote]

Dokladnie SS jest pod stolica kraju, mialam stamtąd rodzinę wiec bez sprawdzania wiem :) ale faktycznie można się zakrecic z tym Washingtonem i DC :)

Damian011 > 10-02-2013, 1:52

No właśnie pojęcia "Washington" i "Washington D.C." ludzie chyba najczęściej mylą lub po prostu błędnie interpretują

Ale ciekawe też co za geniusz w historii postanowił zrobić taki hmm... psikus i po jednej stronie kraju dać stan a po drugiej miasto

Edit:

Mała ciekawostka

Dowiedziałem się, że formalnie (wg prawa) od 1871 nie istnieje takie miasto jak Waszyngton a jedynie jest Dystrykt Kolumbii.

Samo "Waszyngton" jest tak jakby potoczne

Damian011 > 10-02-2013, 2:08

[quote name="Damian011"]U mnie bez zmian. Z tym jednym wyjątkiem, że w końcu mam w pełni zatwierdzony pokój w IE i pozostaje czekać az ktoś się odezwie [/quote]

Hah, kontrolę w APC też przeszedłem Całkiem szybko się wyrobili. Z tego co mi wiadomo to we wtorek zatwierdziło GAWO a w piątek APC

Johnson > 10-02-2013, 2:13

a ja dalej szukam rodzinki na tymczasowe aupair

kurcze nic nie ma na stronkach

nie umiem szukać;/

a na gumtree wymagania z kosmosu :/

Damian011 > 10-02-2013, 2:24

Johnson - w 2 dni nie znajdziesz Pamiętaj, że AP powinien być cierpliwy A swoją drogą... Nawet nie wiedziałem że na Gumtree też ogłoszenia AP są

Pozostaje chyba jedynie zrobić jak najlepszy profil, uzbroić się w cierpliwość i czekać aż ktoś się zlituje i odpowie W każdym razie... Powodzenia

balbina > 10-02-2013, 2:52

[quote name="Damian011"]

Pozostaje chyba jedynie zrobić jak najlepszy profil, uzbroić się w cierpliwość i czekać aż ktoś się zlituje i odpowie W każdym razie... Powodzenia [/quote]

Dokładnie!

Ja robię swój room w innej agencji i musi wyjść PIĄKNIE!

Johnson > 10-02-2013, 11:40

Myślę ,że gdybym był dziewczyną to nie miałbym problemu...

moim jedynym wymaganiem jest aby rodzina była...biała

kurcze, a dwa tygodnie temu miałem propozycję bycia aupair, to wtedy mi się ten pomysł wydawał taki głupi...

madz > 10-02-2013, 13:00

Na facebooku poszukaj jeszcze, na grupach UK i londynu

juicy > 10-02-2013, 14:04

Hej,

dołączam do grona '94. Wyjazd planowany na koniec maja/czerwiec, chociaż im szybciej tym lepiej

merti > 10-02-2013, 14:24

damian - ale szybko a w IE zakladales profil?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia