• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

marlenao > 24-06-2009, 15:51

oj nie nie tamci lekarzami na pewno nie bylo i z tego co pamietam nie mieli jakis waznych zawodów, dlatego tymbardziej sie dziwiłam. Jeszcze było cos takiego ze wekendy lubia spedzac sami w sensie ona z męzem wychodzac do restauracji czy cos, a ja mialabym sie dzieckiem opiekowac wtedy hahaha. Ciesze sie ze teraz trafilam na fajną, normalną i dobrą rodzinke

agulka > 24-06-2009, 16:00

mialam na mysli ta rodzine monity

marlena - niektorzy amerykanie zostaja rodzicami, bo tak wypada, bo taka moda... wiele rodzin woli spedzac czas osobno, bo dzieci im zwyczajnie przeszkadzaja. cale szczescie, ze sa tez normalne rodziny, ktore mimo, ze pracuja ciezko, to kazda wolna chwile spedzaja z dziecmi

monita > 24-06-2009, 16:23

Mother's Occupation: BUSINESS OWNER

Father's Occupation: business

no to tyle wiem na razie...czekam bo nie wiem o której maja dzwonić a zawsze wole mieć takie rzeczy już za sobą...a ja muszę się uczyć bo mam jutro egzamin:/ oj jak mi się strasznie nie chce:/

agulka > 24-06-2009, 16:25

to ciekawe jaki business prowadza, ze nie maja czasu dla dzieci i musza pracowac w weekendy :/

monita > 24-06-2009, 16:27

aha i u nich nie ma ŻADNEGO weekendu wolnego..chyba, że się coś czasem trafi...poza tym raz na 3 miesiące wyjeżdżają na 5 dni na wyjazdy służbowe....rzeczywiści ciekawe co oni robią...bo biznes to taki jakby dosyć rozległy obszar...no cóż czekam:]

agulka > 24-06-2009, 16:29

o matko! to bys jeszcze musiala byc matka i ojcem w 1 jak ich nie bedzie w domu? oferta z piekla rodem :twisted:

shante > 01-07-2009, 16:47

piszę w imieniu buni, bo mnie prosiła ona nie ma jak na razie dostępu do neta, a bardzo chciała się z wami podzielić nowiną, że najprawdopodobniej znalazła rodzinę z USA (stan NY, ale nie znam szczegółów), czwórka dzieci, mama stay in home, jest po rozmowach telefonicznych z nimi, ogólnie często się kontaktują. ona jest na nich zdecydowana, ale czeka na ostateczną decyzję ze strony rodziny :wink:

no. to tyle

ps. czy mi się zdaje, czy jednak nie było żadnych porządków na forum? :lol:

jadlasiebie > 01-07-2009, 16:49

nie zdaje

agulka > 01-07-2009, 17:13

czytalam szczegoly tej oferty = podziwiam, ze sie zdecydowala na matke w domu i na 4 dzieci...wiem wiem, 3 w szkole.. ale swieta, wakacje itd.. wow, mam nadzieje, ze bedzie tam happy

kamysia > 01-07-2009, 17:19

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia