• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Ninka Jones > 20-11-2007, 19:32

o jakiej tre?ci?

WAMPIREK > 20-11-2007, 22:40

Agata,Twoja rodzina jest polsko -angielska ?

Grizzly > 21-11-2007, 3:24

Tak Moni? Hostka jest polk?, urodziła sie i wychowała tutaj, jest dwujęzyczna. Jej rodzice s? Polakami, a dzieci małymi Angolami, ale mówi? troche po polsku Host Angol i nie mówi po polsku.

Dzoan co im napisałas? Pewnie Trish zaraz poleci do takiej kol. z pracy zeby jej tłumaczyla: P

Ja napisałam im w pi?tek chyba maila, ze nie spakowali mi pojego kubka a jest dla mnie bardzo wazny i jakby mogli to zeby go wystawili przed drzwi to go wezme sobie (haha..)

Host odpisal ze oczywiscie w weekend ich nie bedzie i da znac, dzisiaj znow odpisal ze jutro rano go wystawia pod drzwi to sobie moge wzi?ć.

haha.. przekomiczni ludzie )

PS Jutro poznam hosta, wraca z USA:>

Yoanna > 21-11-2007, 18:58

nic tam takiego, tylko odpowiadalam na twojego esa..

ale jak mi sie bedzie nudzic to sobie z trish poesemesuje buehehhe

btw zalosni ludzie z tym wystawianiem rzeczy ;/ a w ogole ciekawe co dzieciakom powiedzieli...

Klarasek > 21-11-2007, 19:40

Przywracasz wiarę w operkowanie

Ninka Jones > 21-11-2007, 23:02

o tak zgadzam się z Klar? choć pierwsza rodzina bym powiedziała mogłaby odwie?ć od tego crazy pomysłu bycia au pair

Grizzly > 22-11-2007, 2:48

Dzięki Klara

Ale same wiecie, że to ryzyk fizyk

Dzi? poznałam hosta, jaki krejzolllllllll

I odebrałam kubek, stał pod drzwiami, nawet w zadn? siatke go nie zapakowali, no aż sie ?miać chce

idril > 22-11-2007, 3:14

[quote name="Grizzly"]Ja napisałam im w pi?tek chyba maila, ze nie spakowali mi pojego kubka a jest dla mnie bardzo wazny i jakby mogli to zeby go wystawili przed drzwi to go wezme sobie (haha..)

Host odpisal ze oczywiscie w weekend ich nie bedzie i da znac, dzisiaj znow odpisal ze jutro rano go wystawia pod drzwi to sobie moge wzi?ć.

[/quote]

8O 8O 8O

cos tutaj nie halo?

tych ludzi trzeba leczyc.

jakby nie mogli w cywilizowany sposob powiedziec to przyjdz w srode o 19 i odberz kubek. no chyba ze nie chca zeby dzieci Cie widzialy....

Grizzly > 22-11-2007, 14:15

No wła?nie oto chodzi, raz że oni s? nienormalni, a dwa że niewiadomoco naopowiadali dzieciom, (a musieli sie natrudzić, bo ja sama dzieciom tłumaczyłam przed wyjazdem ze sie za niedługo zobaczymy itd. wiec moze powiedzieli ze umarłam, ch.uj wie.. -_-) i oni sie boja jak nie wiem co żebym ja ich przypadkiem nie zobaczyla! my?lisz ze dlaczego mi nawet nie pozwolili przyjsc do ich domu i spakować moich rzeczy, odebrać (przez próg) mogłam tylko po 19;30-> kiedy dzieci już ?pi? i w ogóle.

Szkoda gadać..

Ciesze sie, że mam to już za sob?.

Ninka Jones > 22-11-2007, 18:34

[quote name="Grizzly"]moze powiedzieli ze umarłam, ch.uj wie.. [/quote]

Agata jeste? okropna potem by Cie wyczaiły i przed snem "mamo duch Agaty był u nas dzisiaj" Jezu ja też jestem okropna...

my też się cieszymy że masz to już za sob?

opowiedz co? o ho?cie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia