-
-
Re: British dream ^ ^
Ninka Jones > 20-11-2007, 19:32
o jakiej tre?ci? -
WAMPIREK > 20-11-2007, 22:40
Agata,Twoja rodzina jest polsko -angielska ? -
Grizzly > 21-11-2007, 3:24
Tak Moni?Hostka jest polk?, urodziła sie i wychowała tutaj, jest dwujęzyczna. Jej rodzice s? Polakami, a dzieci małymi Angolami, ale mówi? troche po polsku Host Angol i nie mówi po polsku.
Dzoan co im napisałas?Pewnie Trish zaraz poleci do takiej kol. z pracy zeby jej tłumaczyla: P
Ja napisałam im w pi?tek chyba maila, ze nie spakowali mi pojego kubka a jest dla mnie bardzo wazny i jakby mogli to zeby go wystawili przed drzwi to go wezme sobie (haha..)
Host odpisal ze oczywiscie w weekend ich nie bedzie i da znac, dzisiaj znow odpisal ze jutro rano go wystawia pod drzwi to sobie moge wzi?ć.
haha.. przekomiczni ludzie)
PS Jutro poznam hosta, wraca z USA:> -
Yoanna > 21-11-2007, 18:58
nic tam takiego, tylko odpowiadalam na twojego esa..
ale jak mi sie bedzie nudzic to sobie z trish poesemesuje buehehhe
btw zalosni ludzie z tym wystawianiem rzeczy ;/ a w ogole ciekawe co dzieciakom powiedzieli... -
Klarasek > 21-11-2007, 19:40
Przywracasz wiarę w operkowanie -
Ninka Jones > 21-11-2007, 23:02
o takzgadzam się z Klar? choć pierwsza rodzina bym powiedziała mogłaby odwie?ć od tego crazy pomysłu bycia au pair -
Grizzly > 22-11-2007, 2:48
Dzięki Klara
Ale same wiecie, że to ryzyk fizyk
Dzi? poznałam hosta, jaki krejzolllllllll
I odebrałam kubek, stał pod drzwiami, nawet w zadn? siatke go nie zapakowali, no aż sie ?miać chce -
idril > 22-11-2007, 3:14
[quote name="Grizzly"]Ja napisałam im w pi?tek chyba maila, ze nie spakowali mi pojego kubka a jest dla mnie bardzo wazny i jakby mogli to zeby go wystawili przed drzwi to go wezme sobie (haha..)
Host odpisal ze oczywiscie w weekend ich nie bedzie i da znac, dzisiaj znow odpisal ze jutro rano go wystawia pod drzwi to sobie moge wzi?ć.
[/quote]
8O 8O 8O
cos tutaj nie halo?
tych ludzi trzeba leczyc.
jakby nie mogli w cywilizowany sposob powiedziec to przyjdz w srode o 19 i odberz kubek. no chyba ze nie chca zeby dzieci Cie widzialy.... -
Grizzly > 22-11-2007, 14:15
No wła?nie oto chodzi, raz że oni s? nienormalni, a dwa że niewiadomoco naopowiadali dzieciom, (a musieli sie natrudzić, bo ja sama dzieciom tłumaczyłam przed wyjazdem ze sie za niedługo zobaczymy itd. wiec moze powiedzieli ze umarłam, ch.uj wie.. -_-) i oni sie boja jak nie wiem co żebym ja ich przypadkiem nie zobaczyla! my?lisz ze dlaczego mi nawet nie pozwolili przyjsc do ich domu i spakować moich rzeczy, odebrać (przez próg) mogłam tylko po 19;30-> kiedy dzieci już ?pi? i w ogóle.
Szkoda gadać..
Ciesze sie, że mam to już za sob?. -
Ninka Jones > 22-11-2007, 18:34
[quote name="Grizzly"]moze powiedzieli ze umarłam, ch.uj wie.. [/quote]
Agata jeste? okropnapotem by Cie wyczaiły i przed snem "mamo duch Agaty był u nas dzisiaj" Jezu ja też jestem okropna...
my też się cieszymy że masz to już za sob?
opowiedz co? o ho?cie