-
-
Re: KASIK - to ja:)
Edi > 03-03-2006, 20:22
O matko kochana,a ja na moja hostke pluje od jakiegos czasu :oops: Z kim ty Kacha mieszkasz?I zeby bachory z takimi tekstami do ciebie?To ja juz raczej moja zaczne od nowa lubic.Az mi cie szkoda.Musi sie udac,Kasia ja tez bede kciuki zaciskac mocno. -
joelle > 03-03-2006, 22:01
no i ja też trzymam za Ciebie kasik, bardzo mocno ... :-) -
monica07 > 03-03-2006, 22:11
kasik musisz nerwa z leksza miec...
ja bede trzymac kciucki i niecierpliwe wygladac wiesci i relacji z wielkiej ucieczki.
trzymaj sie -
Gość > 03-03-2006, 23:38
Ja pierdziele Kasiu ja dopiero teraz przeczytalam ale oczywiscie calym sercem jestem z Toba !!!
Akcja jak w filmu ,jak babcie kocham !
Ta krowa nie zasluguje nawet na to zebys jej ta kartke zostawiala ! Glupia jedza ,
powodzenia ,trzymamy z Asia kciuki !
daj szybko znac co u Ciebie
pozdro ,3maj sie -
kasik > 04-03-2006, 0:02
Nerwy mnie lapia tak gdzies od godziny i coraz bardziej, co chwile latam do lazienki :wink:
Zbieram ostatni stuff, w cholere tego mam, pelno drobiazgow, myslalm, ze tyle napakowalam do walizek i torby, ze spokojnie sie zabiore jeszcze w jedna torbe i plecak a tu juz jedna fajna pizamke zostawiam i duzo innych fajnych rzeczy i i tak jeszcze jedna torebke biore. Matko swita, skad ja tyle rzeczy wytrzasnelam? Jednej fajnej kurtki nie mam gdzie zabrac, chyba zaloze dwie na raz na siebie? :roll:
W ogole sie boje...
Dzieki dziewczyny za wszystko, nie puszczajcie tych kciukow :wink: -
Edi > 04-03-2006, 0:19
Kasia,jak dasz rade to bierz ile wlezie,dla takiej swini tyle zostawiac?Ubieraj sie na cebule. -
Pigwa > 04-03-2006, 1:05
Powodzenia :!: :!: :!:
szkoda rzeczy zostawiać ale ważniejsze jest uciec jak najdalej :!: -
kasik > 04-03-2006, 1:11
Bez kitu to juz tak niedlugo!!!
Sikam co 5 minut i rece mi sie zaczely trzesc! :twisted: -
cioska > 04-03-2006, 1:55
dasz rade!!!
a jak juz bedzie po wszystkim to odetchniesz z ulga i bedzie juz lepiej -
(-:MARZENA:-) > 04-03-2006, 2:02
wystarczy 2 dni nie zagladac na forum a tyle sie STALO... Kasik jestem z Toba!! dasz rade!