• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

bama > 09-02-2013, 11:23

Przez te wasze rozmowy o urlopach dziekańskich śniło mi się tej nocy, że został mi jeszcze rok studiów, za tydzień wylatuje, a jeszcze tej dziekanki nie załatwiłam. Jaka ulga kiedy w końcu jakiś głos z wewnątrz powiedział mi, że ja juz przeciez mam dyplom

A tak poza tym to od 2 dni mam problemy z zasypianiem, zaczyna do mnie docierać co się dzieje.

madz > 09-02-2013, 12:14

Bama ale to że masz dyplom nie oznacza, że nie możesz być nadal studentką ;P Ja mam dwa i nadal się "męczę" ;)

A dziekanka nie jest wcale taka zła, ja i tak będę podanie składać jak już w Stanach będę bo muszę mieć semestr rozliczony, a lecę przecież w czasie sesji, więc nie wiem nawet czy będę miała wszystkie wyniki już. Jak to dobrze, że u mnie podania składa się przez internet i nie trzeba zanosić nic do dziekanatu.

bama > 09-02-2013, 13:13

Ja chce studiować jeszcze, bardzo bym chciała Iberystykę

madz > 09-02-2013, 13:34

Bama a co skończyłaś? Rozumiem że licencjat/inżynier czy magistra masz?

bama > 09-02-2013, 13:48

Skończylam pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą i resocjalizację, licencjaty tylko

madz > 09-02-2013, 13:49

I bardzo dobre posunięcie, że chcesz zmienić kierunek na magisterce. Ja też tak zrobiłam i jestem bardzo zadowolona, a co rozmawiam z kimś kto został na tym samym kierunku na tej samej uczelni to nie jest zadowolony i mówi że się powtarza z licencjatu.

bama > 09-02-2013, 13:55

Na kolejnych studiach ta pedagogika juz by mi bokiem wychodzila a język, resocjalizacja i pedagogika to moze byc fajne połączenie

emili > 09-02-2013, 15:22

Hej laski

Piszę teraz - bo przyznam szczerzę, że jestem daleko w tyle z pakowaniem itd....

Powodzenia tym które szukają rodziny, odwagi tym co dopiero aplikują - my też to przechodziłyśmy i rozumiemy krętą drogę do prefect host family.

3majcie kciuki!

Dziewczyny- dzieki za forum każda z osobna udzielając się pomogła rozwiązać problemy te błache i ważne - każdy wyeliminowany dzięki informacja tu zawartym

Następnym razem napiszę już z Silver Spring See U girls & boys

madz > 09-02-2013, 15:55

Emili daj koniecznie znać jak już będziesz! I do zobaczenia w lipcu na kawie w DC :)

balbina > 09-02-2013, 16:39

Pakuj się pakuj!

i czekamy na wiadomości od Ciebie już z za oceanu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia