• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

roark > 06-02-2013, 21:49

To prawda od szczęścia chyba tu najwięcej zależy... rodziny są przez cały rok a a wakacje po prostu dochodzi więcej au pair.

balbina > 06-02-2013, 21:54

Jarzebinka - napisałam najwięcej i to Ci kazdy powie - biuro, au pairs. Oczywiscie w ciagu roku też są, ale znacznie mniej

madz > 06-02-2013, 21:59

Ale to prawda że więcej rodzin szuka na okres okołowakacyjny, bo wtedy tez jest więcej au pair, więc biorąc pod uwagę szanse na znalezienie rodziny większe są nie w wakacje ;P

Też się mega cieszę, że już mam rodzinę i nie muszę się przejmować i myśleć czy może rano mi się pojawi mail z wpisanym w tytule "match" :P Ale teraz stres jest trochę przez wizę, bo czy na pewno wszystko dobrze wypełnię, czy nie zatnę się podczas rozmowy z konsulem. A na pewno już jak zobaczy moje zdjęcie do wizy to się przestraszy i mnie nie puści ;P Wyglądam jak kryminalista xD

Jarzebinka > 06-02-2013, 22:16

Aguta, ale to była odpowiedz na pytanie "Kto szuka au pairs na kwiecień?" ;d

i oczywiście też sie zgadzam, ze w okresie wakacyjnym jest ich najwiecej, no ale nie popadajmy w skrajności;d

DominikaDomi > 06-02-2013, 22:42

ja na pewno cos zle wypelnie w wizie. nawet jesli bd czarno na bialym napisane ' tego nie zaznaczaj'. pewnie zaznacze. jezu stresuje mnie to.

dominika.pink > 06-02-2013, 22:57

hahah ;p

Dacie rade Trzymam kciuki!

madz > 06-02-2013, 23:29

[quote name="DominikaDomi"]ja na pewno cos zle wypelnie w wizie. nawet jesli bd czarno na bialym napisane ' tego nie zaznaczaj'. pewnie zaznacze. jezu stresuje mnie to.[/quote]

Domi damy radę, mówię Ci :P Na koniec jeszcze raz sprawdzimy wszystko razem.

Ja własnie wzięłam się za mały retusz zdjęcia do wizy ;P

Jarzebinka > 06-02-2013, 23:50

madz, albo Domi. Zeskanujcie to sobie, bo jak ja bede wypełniać, to bede do was pisać !! ;d

madz > 07-02-2013, 0:10

spoko spoko możesz pisać :P Chyba że my się pogubimy

Jarzebinka > 07-02-2013, 0:43

Dlatego zeskanuj sobie ;d ale ciesze sie, że macie to wczesniej niż ja, bo będziecie moimi przewodniczkami. Tak jak ja waszą po NYC ;d;d;;d

no i jeszcze dorobiłam Kartkę do V. Obecnej au pair. Strasznie mi pomaga, jest kochana i życzliwa. Stwierdziłam, ze jej też sie należy Na blogu edit i nowe dwa zdjęcia ;d
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia