• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

Johnson > 06-02-2013, 14:39

czekanie zawsze dobija,

ale głowa do góry,

jak masz takie referencje, to jestem pewien ,że spokojnie szybko znajdziesz rodzinkę

a ja już nie wiem kiedy chce lecieć

balbina > 06-02-2013, 14:40

Właśnie napisałam Ci priv

Robię aplikację, muszę jeszcze referencje zebrać i iść do lekarza iw łaściwie to będzie wszystko - mam nadzieję! a jakie poprawki w tym profilu robiłyście? Poważne zmiany?

dominika.pink > 06-02-2013, 15:04

Wiesz co, jeśli jesteś z APiA to oni wszystkie poprawki wpisują ci w twoim profilu, w formie notatki, wszystko jest jasne, po prostu zmieniasz to i tyle.

Mi raz kazali wpisać dokładną ilość godzin w tyg ile pracowałam, raz coś w liście i chyba tyle... Także nie bój się tego, wpisuj co uważasz w razie czego oni ci powiedzą co zmienić i jak

DominikaDomi > 06-02-2013, 15:06

czasem mozesz czekac nawet dluzej niz 4 miesiace bo przeciez pierwsza rodzina nie musi byc ta perfect. zycze powodzenia

margo > 06-02-2013, 15:14

Jestem już po Interview nie było tak źle jak myślałam że będzie

balbina > 06-02-2013, 15:36

Czyli miejsce wylotu w razie czego mogłabym zmienić?

Tak, tylko im więcej poprawek tym więcej czasu im to zajmie ;x

a powiedz coś o sobie,ile masz lat? jesteś po studiach czy jak tam Twoje sprawy się mniewają?

dominika.pink > 06-02-2013, 15:44

Ja mam 21 lat, skończyłam technikum, na studia na razie się nie wybieram. Byłam pół roku we włoszech, teraz czas na stany Chciałabym podróżować jak najwięcej i wycisnąć z życia tyle dobrego ile się da

balbina > 06-02-2013, 15:54

o, fajnie że taki zapał do podróżowania masz a jakie technikum kończyłaś? jestem ciekawa, że to że będziesz miała referencje od m.in. amerykanskiej rodziny - czy to bedzie widac :> ale pewnie masz w liscie opisane to wszystko, i pewnie masz sporo godzin opieki więc powinnaś syzbko znaleźć

dominika.pink > 06-02-2013, 16:19

Jestem Technikiem Organizacji Usług Gastronomicznych ;p

A opisane mam i mam nadzieję że to pomoże

Bo chcę wyjechać najlepiej jutro ;p

Jarzebinka > 06-02-2013, 16:39

Czesc Dominika! Ja tez chcialam wyjechac juz! W moim podpisie masz wszystkie daty... Jestem z tej samej agencji, no ale od momentu zaczecia aplikacji to wyjazdu jest pol roku!! Ale znam dziewczyne ktora wyjezdza po 3 jakos. Jakby co to pisz na priw, bo fajnir miec dobre duszyczki przy sobie z tej samej agenci. Ni i tez jestem z Wroclawia

Wiec Aguta, mozemy wybrac sie z kolezanka na kawe
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia