• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

roark > 06-02-2013, 2:05

aguta w APiA tylko dziewczyny mogą się zgłaszać

balbina > 06-02-2013, 2:39

ooo to nie wiedzialam, ze tylko faceci

No Damian, spoko spoko, tylko wiem, że chcesz szybko wyjechać

Podeślę kilka filmików do inspiracji

madz > 06-02-2013, 10:22

A to nie fajnie za strony APiA. Można by byli posadzić ich o dyskryminację :p

Damian011 > 06-02-2013, 13:32

Aguta - Ok. Wstępny pomysł już mam, ale może jeszcze coś do głowy przyjedzie Dzięki

Madz- dyskryminowany i tak mogę się czuć gdy wypełnia się przetłumaczoną wersję aplikacji z APC "czy poleca Pani/Pan kandydatkę?" w IE jest "czy poleca Pani/Pan kandydata/tkę?"

dominika.pink > 06-02-2013, 14:20

Hej

Nazywam się Dominika, jestem z Wrocławia, aplikacje mam w APiA. Nie wiem czy dobrze, bo w sumie są podzielone opinie na temat tej agencji, ale już aplikacje zatwierdza Londyn także mam nadzieję że niedługo rodzinki będą mogły na mój profil wchodzić.

Czytam to forum, w sumie rozwialiście sporo moich wątpliwości.

Mi zależy na tym żeby jak najszybciej wylecieć, może być nawet jutro ;p No ale jeszcze to trochę potrwa...

Wiecie może po jakim czasie znajduje się te rodziny? Bo mi laska w APiA powiedziała że od 2-4 miesięcy, ale ja jestem nastawiona wyjechać szybciej... I jak to zrobić ;p

Johnson > 06-02-2013, 14:26

uff, ostatnie referencje wypełnione. Teraz tylko małe poprawki do aplikacji...i gotowe!!

Hej Dominika,

no niestety ale średni czas to ok 2-3 miesiące

dominika.pink > 06-02-2013, 14:28

Kurcze... to kiepsko, bo ja na prawdę chcę wyjechać jak najszybciej... czekanie na zatwierdzenie wszystkiego przez Londyn mnie dobija, bo muszę kilka poprawek nanieść... Ah ;p

balbina > 06-02-2013, 14:35

Wiesz, zanim Ci Londyn zatwierdzi minie 3 tygodnie ;<

Jak masz dobry profil to szybko znajdziesz rodzinę, tylko bierz pod uwagę , że rodziny szukają au pair na kilka miesięcy na przód, więc może znajdziesz rodzinę, ale wylot może być za 2 a nawet 5 miesięcy :<

Mam nadzieję, że znajdziesz coś szybciej

dominika.pink > 06-02-2013, 14:37

Profil mam chyba kompletny, napisałam wszystko jak najlepiej potrafię.

Referencje w sumie też nie złe bo mam od rodziny amerykańskiej, chorwackiej i włoskiej, bo byłam pół roku we Włoszech i tam opiekowałam się ich dziećmi, więc może to też będzie pomocne. Filmik zrobiony...

Eh... ja nie chcę już siedzieć w tej Polsce... a czekanie na to wszystko dobija mnie jeszcze bardziej ;(

dominika.pink > 06-02-2013, 14:39

A Tobie aguat jak idzie?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia